Най ми хареса изказването че трябвало да приемем че корсата била по-устойчива от браво/а , колеги ще падна от смях , би ли ми обяснил някой как да приема нещо което е абсолютно неприемливо и практически невъзможно
Обяснявам: двете коли са в неравностойно техническо състояние Като знам аз как сменям пружини и амортисьори и като знам, че повечето хора сменят пружина, когато се счупи или амортисьор чак когато почне да се подава над бомбето...
Извинявам се че пак питам, но предишния път не ми беше отговорено. До колкото разбирам Браво е по висок клас от Пунто, а все пак Пунтото може ли де се приеме, че е здрав автомобил като Браво, Брава и другите, с които давате примери....... вярно се получи мн тъп въпрос, но все пак може и да сте ме разбрали
Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили
Извинявам се че пак питам, но предишния път не ми беше отговорено. До колкото разбирам Браво е по висок клас от Пунто, а все пак Пунтото може ли де се приеме, че е здрав автомобил като Браво, Брава и другите, с които давате примери....... вярно се получи мн тъп въпрос, но все пак може и да сте ме разбрали
Спко колега,достатъчно добър автомобил е , откъм комфорт не е на нивото на браво но откъм здравина си е същата работа
Коментар