VooDoo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо плюят???
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
deadairplane
-
deadairplane написа:jenshen73 написа:Вудо, аз се АРГУМЕНТИРАМ БЕ Подплатен съм с толерантсност ... купих си фиата от немотия и упоритост Не съм сектант - имал съм опел (доволен), имам форд (доволен), имам фиат (доволен)... за мен важното е да ме превози спокойно и .. безгрижно от точка А до точка Б, а ако може и до точка В - суперSteliyan's Life!
Коментар
-
didko написа:Както казах карам и двете коли ежедневно, и двете са стари боклуци и не мисля да разсмивам който и да е форум, това са ми наблюденията за 2 години каране на фиат. И да, фиат брава не е по-стабилен в завои от опел корса, приемето го някак.Колега радвам се, че не си изпадал в ситуация да се прибираш по тъмно до България без фарове, но е хубаво да се замислиш за резервно реле поне, за да не останеш разочарован някоя нощ.Няма да пиша повече в тази тема, че нещо много на вътре го приемате, а все пак това са само ламарини.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Humppa
@ didkoВ първият си пост пишеш, че и двете коли са перфектни, а по-късно лазваш, че са стари боклуци?!?!?!
Коментар
-
didko написа:Олигофренско е това, че не можеш да четеш или неможеш да разбереш написаното. Нищо не съм споменавал за носачи, датчици, шевролети или окачване. Като има проблем с окачването то почва да тропа , трака , вие, каквото му е преди да стане някоя беля. А за изгасването на фаровете се случва ей така неочаквано. Това за мен е проблем.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Humppa написа:@ didkoВ първият си пост пишеш, че и двете коли са перфектни, а по-късно лазваш, че са стари боклуци?!?!?!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:didko написа:Олигофренско е това, че не можеш да четеш или неможеш да разбереш написаното. Нищо не съм споменавал за носачи, датчици, шевролети или окачване. Като има проблем с окачването то почва да тропа , трака , вие, каквото му е преди да стане някоя беля. А за изгасването на фаровете се случва ей така неочаквано. Това за мен е проблем.Steliyan's Life!
Коментар
-
Lane Staley написа:Humppa написа:@ didkoВ първият си пост пишеш, че и двете коли са перфектни, а по-късно лазваш, че са стари боклуци?!?!?!Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Не билка бе, корен. Принципност... нали знаеш - те спят, мога да си редактирам мнението, но не - няма Аз съм принципен ... Олигофренията трябва да се изкоренява... щото и Мерцедес се чупи... без предизвестиеlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
didko написа:Както казах карам и двете коли ежедневно, и двете са стари боклуци и не мисля да разсмивам който и да е форум, това са ми наблюденията за 2 години каране на фиат. И да, фиат брава не е по-стабилен в завои от опел корса, приемето го някак.Колега радвам се, че не си изпадал в ситуация да се прибираш по тъмно до България без фарове, но е хубаво да се замислиш за резервно реле поне, за да не останеш разочарован някоя нощ.Няма да пиша повече в тази тема, че нещо много на вътре го приемате, а все пак това са само ламарини.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:didko написа:Както казах карам и двете коли ежедневно, и двете са стари боклуци и не мисля да разсмивам който и да е форум, това са ми наблюденията за 2 години каране на фиат. И да, фиат брава не е по-стабилен в завои от опел корса, приемето го някак.Колега радвам се, че не си изпадал в ситуация да се прибираш по тъмно до България без фарове, но е хубаво да се замислиш за резервно реле поне, за да не останеш разочарован някоя нощ.Няма да пиша повече в тази тема, че нещо много на вътре го приемате, а все пак това са само ламарини.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:kiro_of_the_day написа:didko написа:Както казах карам и двете коли ежедневно, и двете са стари боклуци и не мисля да разсмивам който и да е форум, това са ми наблюденията за 2 години каране на фиат. И да, фиат брава не е по-стабилен в завои от опел корса, приемето го някак.Колега радвам се, че не си изпадал в ситуация да се прибираш по тъмно до България без фарове, но е хубаво да се замислиш за резервно реле поне, за да не останеш разочарован някоя нощ.Няма да пиша повече в тази тема, че нещо много на вътре го приемате, а все пак това са само ламарини.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
deadairplane написа:jenshen73 написа:... безгрижно от точка А до точка Б, а ако може и до точка В - суперFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Най ми хареса изказването че трябвало да приемем че корсата била по-устойчива от браво/а , колеги ще падна от смях , би ли ми обяснил някой как да приема нещо което е абсолютно неприемливо и практически невъзможно[/b]forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар