мммм,Интересно (давам ви най-пресния пример) Аз сьм карал япоски автомобил , испански Сеат Ибиза от старите и всички останали коли ,които сьм имал са били немски. От 1 месец тьрся да купя кола за жена ми ,респективно и за мен (тоест аз ще я потдьржам и карам сьщо ) .Правих проучване какьв автомобил да купим така , че да е хем красив ,с конфортен салон ,потдрьжката да не е скьпа и да е здрава .Имам доста приятели ,които "разбират" от коли ,автомеханици и тн. ВСЕКИ КАЗВА "ВЗЕМИ СИ НЕМСКИ АВТОМОБИЛ " -гОЛФ или нещо подобно ,дори стигнагха до там че ми предлагаха клио и какво ли още не .......... Наслушах се на какви ли не легенди , ходих да оглеждам около 10 сеата ибизи , 4-5 поло и 3-4 други макрки без фиат ! Един единствен човек ,който кара фиат ми каза " легендите за италианските коли са пьлна глупост" и ми даде пример сьс собствения си фиат,който го кара вече 12 години без проблем .Резултата от статьстиката която проведох последния месец е ,че бьлгарина поради неграмотността и грубоватия балкански нрав предпочита да кара груба , не до там красива кола ,която вози твьрдо ,елементарна за потдьржка (имам предвид сам да може да си я поправи пред блока заобиколен от комшии) и най важното да носи на бой
Мнението ми е ,че е от исключително значение как се потдьржа една кола ,как се кара и какво отношение имаш кьм колата която караш ,от там идва и мнението ти за определена марка .В крайна сметка вчера купихме Фиат Брава 1.8 ,физиономиите на хората на които казах какво сьм взел се поизкривиха леко ,но от куртуазия си замьлчаха ,но някакси на мен не ми пука особено ,защото когато някой ти дава акьл каква кола да си вземеш е редно да погледнеш каква кола кара ТОЙ и да си направиш сметка какьв човек е и дали има реално наблюдение над нещата .

Коментар