Здравейте , фиатаджии ! Аз пак съм тук и да ви се похваля станах пак мама , този път мъжка имам си син на 2 седмици и не съм си сменила колата с по-голяма , с пунто съм си , просто си взех по малка количка :D При нас всичко е ок , черпя ви всички и поздрави на новите членове във форума . Ще се постарая да ви чета по-честичко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Завърнах се и имам да се похваля
Collapse
X
-
ntodorov написа:Честито и от мен. Да сте живи и здрави. Впрочем сигурно съм нов във форума за теб, но ако не е тайна от къде се завръщаш? Следя съгражданите си във форумаОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!
Коментар
-
деси_бургас написа:ntodorov написа:Честито и от мен. Да сте живи и здрави. Впрочем сигурно съм нов във форума за теб, но ако не е тайна от къде се завръщаш? Следя съгражданите си във форумаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
fihi
-
Дескеееееееееееееееееееееееееееееей, хубавице златна.. .давай да видим малкото ангелче. Добре си се завърнала... да сте живи и здрави цялото семейство.. .и най-много отрочето.. и да Ви радва сичките Покажи си ся дупарата.. . че да видим колко си порастнала... докат те нямашеТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар