Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Завърнах се и имам да се похваля

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Завърнах се и имам да се похваля

Здравейте , фиатаджии ! Аз пак съм тук и да ви се похваля станах пак мама , този път мъжка имам си син на 2 седмици и не съм си сменила колата с по-голяма , с пунто съм си , просто си взех по малка количка :D При нас всичко е ок , черпя ви всички и поздрави на новите членове във форума . Ще се постарая да ви чета по-честичко
    ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Честито! Да ти е живо и здраво синчето!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Честито! Да ти е здраво синчето и много радост да ти носи. Брей много деца във форума, много плодовити ще се окажат фиатаджиите.

Коментар

Честито и от мен!Да сте живи и здрави и ти, и синчето, и таткото!

Коментар

Много здраве на цялото семейство!

Коментар

Честито и от мен. Да сте живи и здрави. Впрочем сигурно съм нов във форума за теб, но ако не е тайна от къде се завръщаш? Следя съгражданите си във форума
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
              Честито и от мен. Да сте живи и здрави. Впрочем сигурно съм нов във форума за теб, но ако не е тайна от къде се завръщаш? Следя съгражданите си във форума
              Завръщането ми е във форума , последно продавах пунтото че се притеснявах как ще се събираме с децата и количка в багажника , ама като видях че има по-практични колички за бебета си останах с пунтото а и то не мее оставяло, карах си го до последно даже сама си карах към болницата, а бе луда работа
              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Честито колежке да ти е живо и здраво синчето и ти пожелавам по нататъка едно Гранде пунто, че да има повече място.
                Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

честито.скоро на срещите на Автото с бебока и Фиата та да се запознаем.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Честито да ти е живо и здраво синчето!
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Честито да сте живи и здрави
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

деси_бургас написа:
                        ntodorov написа:
                        Завръщането ми е във форума , последно продавах пунтото че се притеснявах как ще се събираме с децата и количка в багажника , ама като видях че има по-практични колички за бебета си останах с пунтото а и то не мее оставяло, карах си го до последно даже сама си карах към болницата, а бе луда работа
                        Разбрах. Моята щерка я отгледахме с Уно-то от подписа ми. Не ни беше тясно. Просто ситуацията ме завари с такава кола. Имах други приоритети тогава. Желая ти много здраве и семейно щастие.ПС: И моето Уно не ме е предавало никога. Такива коли заслужават да живеят.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Честито - живи и здрави!

Коментар

Честито и от нас с Ирка. Много да ви радва младежа и също така да ви слуша.

Коментар

Дескеееееееееееееееееееееееееееееей, хубавице златна.. .давай да видим малкото ангелче. Добре си се завърнала... да сте живи и здрави цялото семейство.. .и най-много отрочето.. и да Ви радва сичките Покажи си ся дупарата.. . че да видим колко си порастнала... докат те нямаше
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                              X