здравейте, колеги,малко помощ ми трябва, може би ще се пренасяме да живеем на място където се губи обхвата на гсмите да питам-знаете ли някакъв сносен начин за коригиране на проблема -repeater, антена или Бог знае какво??благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Слаб ГСМ сигнал
Collapse
X
-
Immortal написа:И на трите оператора ли се губи?!?По принцип по-старите GSM-апарати имаха изход (по-точно - вход) за външна антена. Обаче от къде може да се намери подобна антена - хабер си нямам.Manowar forever!
Коментар
-
Пробвай да се обадиш на оператора. На всеки сектор от базовата станция може да е "coverage" или "capacity". Ако е по-малко село най-вероятно е на "coverage" и няма шанс да ти се помогне , въпреки че и да не е пак шанса заради тебе да го сменят не е особено голям. Най-вероянто си пробвал с различни модели телефони , ама защо не издириш отнейде някой по-старичък дето има повече материал в него ?Иначе съм ползвал Сименс МЕ 55 и имаше изход за външна антена , въпреки че едва ли някъде продават такава.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:Пробвай да се обадиш на оператора. На всеки сектор от базовата станция може да е "coverage" или "capacity". Ако е по-малко село най-вероятно е на "coverage" и няма шанс да ти се помогне , въпреки че и да не е пак шанса заради тебе да го сменят не е особено голям. Най-вероянто си пробвал с различни модели телефони , ама защо не издириш отнейде някой по-старичък дето има повече материал в него ?Иначе съм ползвал Сименс МЕ 55 и имаше изход за външна антена , въпреки че едва ли някъде продават такава.Manowar forever!
Коментар
-
Ко стана с оператора с най-голямо покритие Аз като ви разправям... в Сливен където живеехме в спалнята нямаше МТЕЛ обхват, а само близо до прозореца в хола... и това в града, не в покрайнините.Пробвай как е сигнала на другите оператори на това място. Може да се окаже, че само МТЕЛ няма покритие (както ми се е случвало).
Коментар
-
Immortal написа:Ко стана с оператора с най-голямо покритие Аз като ви разправям... в Сливен където живеехме в спалнята нямаше МТЕЛ обхват, а само близо до прозореца в хола... и това в града, не в покрайнините.Пробвай как е сигнала на другите оператори на това място. Може да се окаже, че само МТЕЛ няма покритие (както ми се е случвало).Manowar forever!
Коментар
-
lilimnwr написа:аз имам стар работещ с45 в идеално състояние, дали ще помогне ? .Brava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:lilimnwr написа:аз имам стар работещ с45 в идеално състояние, дали ще помогне ? .Manowar forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар