Излъгах, ама така и така четете темата , ако някой има идея, нека помага. Купих си най евтиния безжичен рутер , за да си включа и другия комп. към интернета, обаче когато му скимне, прекъсва връзката м/у рутера и компа, и не може да се свърже автоматично, а трябва винаги ръчно да го свързвам. Мислех че е от торентите, ама не е, прави го и без тях, пач-нал съм ТЦП-халф-оупън нещо си.... от 10, на 20 броя, явно и това не помага, Другия комп е свързан по ЛАН и няма проблеми, но тоя безжичната връзка прекъсва по негово усмотрение. Рутера е д-линк-524 , модела е "най-евтиния който имаше", търсил съм на сайта нов фърмуер, ама няма, windowsa е ХР про СП 3, в рутера съм ровил всички настройки, в бозата също съм ровил навсякъде, дал съм навсякъде на АУТО-реконект, и пак си прекъсва когато му скимне и не иска да се свърже автоматично. Сменил съм също кабели свещи бубина филтър на климатроника почистил съм масите и столовете сипвам само нафта от туби махнах ремуса сложих си оригинална емпетройка от ауди пасат и пак не става помощ помагайте гумите ми са зимни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Потят ми се стъклата. ОПРАВЕНО. Проблем с рутера. Прекъсва.
Collapse
X
-
Аз предполагам (след като се консултирах с шепа смилянски боб, внос от Китай), че проблема идва от винтила на предна дясна гума.... Майтапа на страна, ама аз преди 3-4 дни се разделих с моя D-Link, точно поради тая причина. Няма оправия. Не само, че прекъсва, ами и един етаж нагоре , сигнала е хипер отвратителен, клонящ към нула. Преди да бъда оплют от по-разбиращите, да кажа че в момента съм с NETGEAR и никой от така описаните симптоми не се е проявил.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Абе вие не се подвеждайте от заглавието, за да ми пишете шикалки... Резервната ми гума е оригинална Бош внос от новите заводи на Бош в западен сибир. Сигналът на разстояние един етаж въобще не ме вълнува, ама на разстояние 3.6 метра е добре, само дето прекъсва връзката и иска ръчно рестартиране. Ше зема да го пусна в дейта-би-джи за продажба освен...
Коментар
-
Изобщо не се връзвай на това с резервната гума - проблемът е в мигача - ако ту работи, ту не, само ти обърква ЕКУто и то подава по-богата смес над 3267 оборота ( това за дизелите, за бензина е над 4283 оборота ). Решението е да закопчаеш задния ляв колан в закопчалката на седалката до водача, да си сложиш златен ланец и евентуално пиърсинг на пъпа.А за рутера - как те разпознава? По мак адрес? И с какво ИП е? Статично или динамично? Аз имах подобни проблеми с Есимакс, но сисадмина нещо човърка и ги оправи.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Оги, я почни както трябва. Рутер, марка, модел стъклопочистваща течност. ... Междувпрочем - както го обявяваш си е баш некой китайски боклук, който плаче за смяна! Язе съм с вифита навсякъде и неам грижи.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ама глей ся, аз оня ден го купих, са ако требе да давам по 60 лева през два дни, ше го преживея...Lane Staley - Мигача постоянно ми примигва, ама майсторите казаха че е нормално, и дори на мерцедесите било така. Рутера ме разпознава не знам как, просто се свързвам с него, пиша си кода, който е ***************, Даже не го и пиша, а само като ми прекъсне и трябва да се свържа ръчно, тогава трябва да гонапиша, ама то ми го помни, иначе като включа компа, или го вдигна от ХИБЕРНАТЕ, се връзва без проблеми, и му е включен ДХЦП , дава ми ИП, и съм в играта. А другия комп е добавен по мак-адрес на ИП х.х.х.101. А рутера е х.х.0.1 (а познайте сега какви са хиксовете, а ??? ) Самия рутер е свързан към нета пак с DHCP, ако това ти беше въпросаSimeon3000 - за съжаление и тази отметка я проверявам редовно, вклчена си е, и затова ме учудва че не става връзката
Коментар
-
м нееееи аз имам рутер, ама ми е в офиса единия, другия е в нас. Предлагам да ти ги дам да ги пробваш, ама първо трябва да сложа бира в хладилника, и чак като се запотят стъклата на шушетата, може да я пием и сигнала е най-силен. Тааааа уловката е, че сме близо до морето, а там сигнала се губи, особенно ако го търсиш в София. Мисля трябва да наминеш за да проверим, къде е проблема.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:м нееееи аз имам рутер, ама ми е в офиса единия, другия е в нас. Предлагам да ти ги дам да ги пробваш, ама първо трябва да сложа бира в хладилника, и чак като се запотят стъклата на шушетата, може да я пием и сигнала е най-силен. Тааааа уловката е, че сме близо до морето, а там сигнала се губи, особенно ако го търсиш в София. Мисля трябва да наминеш за да проверим, къде е проблема.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Смени канала бе бате. Виж съседните мрежи на кой канал са и гледай да си на максимално далечен от тях канал. Обикновено 11-ти помага. Рутера поддържа и 13-ти, ако и мрежовата на компютъра поддържа 13-ти - ти си човека. Почти никой не го ползва този 13-ти канал, че е извън разрешените на повечето места.
Коментар
-
u_bo
tom’s hardware написа:Archived from groups: alt.internet.wireless (More info?) All:Several (including yours truly) have expressed problems with the DLinkDI-524 54g Wireless Router. After quite a bit of frustration, DLink’stech support *may* have actually come up with a solution:Go into the router configuration, click "Tools," and make sure "uPNP"is DISABLED. Before I turned this setting off, I was averaging adrop-and-connect with great regularity, varying from every 30 secondsto every two or three minutes. When I turned this setting off (and Ididn’t think it would work), I experienced ZERO dropouts for thefollowing 40 minutes (whereupon I went to bed). I’ve *never* gone thatlong without a dropout/reconnect.This configuration change was made with the 1.05 firmware installed. Idon’t know if the same setting exists in prior releases of thefirmware.I thought I’d pass that along...-David
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар