Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

H4 За скутер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

H4 За скутер

Колеги имам проблем който трябва да реша в най-кратък срок. Става въпрос за крушките на фаровете на моя скутер . Немога да намеря от каде да си купя такива . Те са H4 18/18W и точно от малките ватове идва проблема . Немога да сложа по-силни защото ще стопят фара които е изцяло от ПВС. Голям проблем са ми защото до вчера светеше само единия фар на дълги но днес и неговата крушка изгоря и ми останаха само габаритите На обяд се натъкнах на ченгетата и като ме видяха да карам без включени светлини веднага ме спря. Измъкнах се с обяснение че нещо е станало и са изпушили някакви кабели и сега отивам да ги оправям Размина ми се но утре .... немога да го изкарам а времето е чудесно. Дайте идеа от каде мога да си купя такива халогенни лампи Скутера е Хонда 150сс но на дали това е от значение
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Колега слагаи му една 36ватова аз намоя едно време така направих и нямаше проблем като не броим това че му щупих двигателя, но не вярвам да е от крушката
    Subaru B9 tribeca 3.0
    Peugeot 307 04
    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
      Колега слагаи му една 36ватова аз намоя едно време така направих и нямаше проблем като не броим това че му щупих двигателя, но не вярвам да е от крушката
      Колега дътжа да си остане оригиналното изпълнение с дълги и къси на двата фара.С тези светлини без значение че са 18/18 вата имах чудесни фарове които отделно си имат ел. управление регулиране на височината .
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

http://scooterclub-bg.com/forum/ Tука някой пич би трябвало да ти каже...изисква се регистрация :P

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
        Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
        Добло 02' 1.9 D- ех
        Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

VFTI написа:
          http://scooterclub-bg.com/forum/ Tука някой пич би трябвало да ти каже...изисква се регистрация :P
          Малийй много дечурлига тук , но ще прововя из този форум

Коментар

Въпроса остава не решен

Коментар

В магазинчето за части за скутери на бул. България няма ли?http://img89.imageshack.us/my.php?image=dsc00687uc4.jpg

Коментар

Working...
              X