peho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ужас! Доживяхме нацизма и у нас
Collapse
X
-
profit
-
profit написа:peho написа:Аз пък искам само да вметна, че историята я пишат победителитеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
profit
Нахлуха в Сърбия и се появи Косово. Масови гробове има не само на мюсюлмани. В Ирак нахлуха въпреки оценката на наблюдателите, че няма оръжия за масово унищожаване. В Афганистан нахлуха за да озаптят бившия си кадър Осама, но опиума пак си го гледат чалмалиите. Не виждам да имат някакъв особен успех нито в Ирак, нито в Афганистан, нито във Виетнам преди това. Всички тези неща те засягат и теб, макар и само косвено - има български войници и в Ирак и в Афганистан - "борят се с тероризма", защото тук всичко е О.К. Ти и аз плащаме за това. И в Испания не ги засягаше пряко, но като гръмнаха влаковете ги засегна. В същото време в Аденския залив в охранявания коридор отвличат кораби?!? Във време, в което от сателит може да се види мишка се отвличат кораби- всеки сам си прави изводите. Съжалявам, но и на мен Хитлер ми е по-симпатичен от Буш младши или Путин
Коментар
-
Колкото и парадоксално да звучи - мирът се пази с войни.Колкото и невероятно да звучи това То си е факт.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
profit написа:Нахлуха в Сърбия и се появи Косово. Масови гробове има не само на мюсюлмани. В Ирак нахлуха въпреки оценката на наблюдателите, че няма оръжия за масово унищожаване. В Афганистан нахлуха за да озаптят бившия си кадър Осама, но опиума пак си го гледат чалмалиите. Не виждам да имат някакъв особен успех нито в Ирак, нито в Афганистан, нито във Виетнам преди това. Всички тези неща те засягат и теб, макар и само косвено - има български войници и в Ирак и в Афганистан - "борят се с тероризма", защото тук всичко е О.К. Ти и аз плащаме за това. И в Испания не ги засягаше пряко, но като гръмнаха влаковете ги засегна. В същото време в Аденския залив в охранявания коридор отвличат кораби?!? Във време, в което от сателит може да се види мишка се отвличат кораби- всеки сам си прави изводите. Съжалявам, но и на мен Хитлер ми е по-симпатичен от Буш младши или ПутинВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
profit
Представа си нямаш с какво съм наясно колежке... Конкретно на въпроса за положението в Аденския залив последното е такова, защото военните кораби нямат право да преследват пиратите и да откриват огън по тях първи. Трябва само да охраняват?!? Кому е изгодно това всеки може да прецени. А знак за равенство м/у хан Аспарух и Хитлер е смешно да се поставя, най-малкото защото втория е от страната на загубилите и то с цената на многомилионни жертви от собствения си народ. И да- по-симпатичен ми е, защото според него циганите НЕ СА като нас. Тези, които раждат като хлебарки и смучат помощи от държавата и живеят с нагласата, че ние трябва да изхранваме 10-те им деца в семейство НЕ СА като нас и са паразити. Когато паразитите се увеличават не е изненадващо, че се надига и фашизма. Не казвам, че това е спасението от всички неволи, но е очаквано явление. Не е тайна, че дори и в Русия и дори в Израел има неонацистки движения. Това не е ли показателно?
Коментар
-
Колега не стига че имаме толкова малко представителки на нежния пол във форума а сега и да не ги оставяме да изкажат гласно личното си мнение.Това че Са жени не ги прави по-некомпетентни нали?Все пак живеем в свободна и демократична държава уж и всеки може да изразява гласно своето мнение.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
profit
batproho написа:Колега не стига че имаме толкова малко представителки на нежния пол във форума а сега и да не ги оставяме да изкажат гласно личното си мнение.Това че Са жени не ги прави по-некомпетентни нали?Все пак живеем в свободна и демократична държава уж и всеки може да изразява гласно своето мнение.
Коментар
-
ele написа:....Не мисля, че Хитлер трябва да ти е по-симпатичен, той е избил доволно много хора по много по-жестоки начини, както и Сталин, както и Атила, както и Хан Аспарух. Всички те са водили войни, всички те са избивали хора без причина, но Аспарух е велик владетел, след 1000 години Хитлер и Путин може би също ще са велики владетели - ето какво времето прави с историята.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
BolgAryan написа:Абе еле, аз сериозно се чудя... дали пък има така, поне една тема, в коя да не си супер компетентна и последна инстанция в спора? Сега и историята вече я зачекна...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
profit написа:batproho написа:Колега не стига че имаме толкова малко представителки на нежния пол във форума а сега и да не ги оставяме да изкажат гласно личното си мнение.Това че Са жени не ги прави по-некомпетентни нали?Все пак живеем в свободна и демократична държава уж и всеки може да изразява гласно своето мнение.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Такива широки познания аз бих квалифицирал по друг начин, ама ще ревнете че обиждам колежката.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
profit написа:Представа си нямаш с какво съм наясно колежке... Конкретно на въпроса за положението в Аденския залив последното е такова, защото военните кораби нямат право да преследват пиратите и да откриват огън по тях първи. Трябва само да охраняват?!? Кому е изгодно това всеки може да прецени. А знак за равенство м/у хан Аспарух и Хитлер е смешно да се поставя, най-малкото защото втория е от страната на загубилите и то с цената на многомилионни жертви от собствения си народ. И да- по-симпатичен ми е, защото според него циганите НЕ СА като нас. Тези, които раждат като хлебарки и смучат помощи от държавата и живеят с нагласата, че ние трябва да изхранваме 10-те им деца в семейство НЕ СА като нас и са паразити. Когато паразитите се увеличават не е изненадващо, че се надига и фашизма. Не казвам, че това е спасението от всички неволи, но е очаквано явление. Не е тайна, че дори и в Русия и дори в Израел има неонацистки движения. Това не е ли показателно?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар