Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мислех че са отминали тези години ....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нали точно това казвам. И сега имаме закони и какво ? Едни ги спазваме, а други не. Защо в Англия не закачат поолицая? Защото имат страх, но не от Закона , а от последствията. При нас Закони бол, но последствия никакви.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Колеги това са някъкви големи тъпаци аз още първия ден като спрях алфата пред блока и беше със сливенските номера ми изчезна антената която след това закупих за 3лв.Няколко дена по късна след като се връщах от училище хванах един от братята роми да се върти около нея и да я оглежда изчаках търпеливо на мерих си една стабилна сопа дълга около 40см и започнах здрав бои събраха се доста комшии да помагат и преди да се осетим братчето с мургав цвят на кожата започна да бяга толкова бързо че и с Ферари нямаше да го стигна сега алармата е направена на най-чувствителното другите съсеи малко недоволстват че често и се случва да пещи но тя само вечер е включена на шумен режим.
      Subaru B9 tribeca 3.0
      Peugeot 307 04
      Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
      Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Re: Мислех че са отминали тези години ....

zarcov написа:
        Mescalin написа:
        Дано никой не си намери така колата някоя сутрин ... Пускам темата не защото се надявам да си намеря джантите , а за да предупредя че такива неща още се случват.
        Къде ги откраднаха тук в София или в Пловдив?
        София , в идеалния център ( май не е толкова идеален )
        Fiat Stilo JTD ....sold
        Volvo C 70 ....

Коментар

ntodorov написа:
          Нали точно това казвам. И сега имаме закони и какво ? Едни ги спазваме, а други не. Защо в Англия не закачат поолицая? Защото имат страх, но не от Закона , а от последствията. При нас Закони бол, но последствия никакви.
          Последствията там са от законите, не от друго. Просто при нас никой не ги спазва. Да пуснем друга тема за това, че оспамихме темата.

Коментар

Да. Защото нашата работа става като кокошката и яйцето, а колегата е в гадна ситуация.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

naskobg написа:
              ntodorov написа:
              Все пак колегата е прав, че такъв народ като нашия се управлява с твърда ръка и безкомпромисно управление. Казвам го ... за съжаление. Демокрация без страх няма. В момента всеки се чувства безнаказан, а ценностната ни система се е сринала от всякъде.
              Не си прав колега. В Англия полицаите са без оръжие и иди да ги приближиш на по-малко от метър и да се правиш на интиресен. Просто в старото време ни се е изкривило мисленето. А то е много простичко - закони колеги, закони и всички равни пред тях. Не "И ко прайм ся?" например.
              Съжалявам, но не мога да се съглася с теб за полицаите в Англия. Лично съм виждал в Лондон полицаи, слизащи от служебен автомобил, да имат кобур с пистолет в него. Това няколко път. И в Шотландия беше същата гледка. На летището в Единбург, както и в Лутън (пак Лондон), дори ходят с бронежилетки и автомати. Залагам си и аз не знам кое за това, което съм видял лично с очи те си. А това, че живеем в скапана държава, не е така. Държавата е такава, каквато ние си я направим. Не слагам всички под общ знаменател, грешно е. Боклук колкото и където искаш.
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
                naskobg написа:
                ntodorov написа:
                Все пак колегата е прав, че такъв народ като нашия се управлява с твърда ръка и безкомпромисно управление. Казвам го ... за съжаление. Демокрация без страх няма. В момента всеки се чувства безнаказан, а ценностната ни система се е сринала от всякъде.
                Не си прав колега. В Англия полицаите са без оръжие и иди да ги приближиш на по-малко от метър и да се правиш на интиресен. Просто в старото време ни се е изкривило мисленето. А то е много простичко - закони колеги, закони и всички равни пред тях. Не "И ко прайм ся?" например.
                Съжалявам, но не мога да се съглася с теб за полицаите в Англия. Лично съм виждал в Лондон полицаи, слизащи от служебен автомобил, да имат кобур с пистолет в него. Това няколко път. И в Шотландия беше същата гледка. На летището в Единбург, както и в Лутън (пак Лондон), дори ходят с бронежилетки и автомати. Залагам си и аз не знам кое за това, което съм видял лично с очи те си. А това, че живеем в скапана държава, не е така. Държавата е такава, каквато ние си я направим. Не слагам всички под общ знаменател, грешно е. Боклук колкото и където искаш.
                Това е така, но след атентатите в щатите.

Коментар

naskobg написа:
                  svetkos_ написа:
                  naskobg написа:
                  ntodorov написа:
                  Това е така, но след атентатите в щатите.
                  Е, прав си. Преди 11 септември не съм ходил на Острова.
                  NOW: ???
                  Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                  Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Е няма такава гадост и мене са ми разбивали колата...За всички, които си мисля че секретните болтове ще ги спасят...Нека не се лъжат...Мога да ги спасят само от случайни типове, но ако някой си набележи вашите джанти, гуми то просто до 1-2 вечери ще си ви следи ще си пробва нужния му комплект за сваляне на секретите и после пак на трупчета....Решение няма...Аз лично карам със стари джанти ожулени, които се надявам да не събуждат апетит....Вече съм го минал тоя път...Даже и разбиване Но то кой ли не е

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
                    Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
                    Добло 02' 1.9 D- ех
                    Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

Мамицата има п....и моята кола преди около 2години и половина я видях така като я видях направо откачих.Как може още такива неща да стават направо незнам на къде отива този свят.Колега съчувствам ти искрено да но се намерят джантите на хубавото стило макарче малко е съмнително да се намерят дано поне каско да имаш.
                      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
                        Мамицата има п....и моята кола преди около 2години и половина я видях така като я видях направо откачих.Как може още такива неща да стават направо незнам на къде отива този свят.Колега съчувствам ти искрено да но се намерят джантите на хубавото стило макарче малко е съмнително да се намерят дано поне каско да имаш.
                        От дженерали ми казаха да го духам не покриват такива неща - можело и сам да си ги сваля.
                        Fiat Stilo JTD ....sold
                        Volvo C 70 ....

Коментар

Забелязвате ли че повечето кражби са в Пловдив...Преди 2 години ме сполетя същото. След месец хванаха наглите копелета и ми върнаха джантите, но такива винаги ще имаДаже им се размина без затвор. А бяха откраднали 2 гаража гуми и джанти!Един съвет...викайте полиция. После ако ги хванат, може да не си върнете джантите, но ще има за какво да ги съдят
                          Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
                          Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
                          FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000