Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мислех че са отминали тези години ....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мислех че са отминали тези години ....

Дано никой не си намери така колата някоя сутрин ... Пускам темата не защото се надявам да си намеря джантите , а за да предупредя че такива неща още се случват.
    Прикачени файлове
    Fiat Stilo JTD ....sold
    Volvo C 70 ....

Едно известно време не се случваха, но сега кризата удари и апашите, които стават все по "гладни". Завръщат се най-бандитските години от средата на 90-те.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Съжалявам колега За съжаление сме европейци само по географско местоположение

Коментар

Ужас... а точно днес четох тов... http://kaknese.blogspot.com/2009/04/90.html

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

абе да ги хванеш как е "събуват" с една дебелостенна поцинкована тръба и да удряш доде шават !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 О боже, наистина гадно колега, за това не се бях замислял отдавна...слагайте си колите на видно място колеги да няма изненади
            Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Много неприятно - изпитвал съм го лично и то не на Панда.На колега от Дачия форума на чисто новия Логан му бяха свалили акумулатора и предния капак(!)...

Коментар

Re: Мислех че са отминали тези години ....

Mescalin написа:
                Дано никой не си намери така колата някоя сутрин ... Пускам темата не защото се надявам да си намеря джантите , а за да предупредя че такива неща още се случват.
                Къде ги откраднаха тук в София или в Пловдив?
                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Ей да ти е*а тъпите гадни крадливи изродчета. Здрава кост в мръсните им ръчички да не оставиш. И как да си купя лети джанти после като само мизерници има навсякъде?
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

И на мен в неделя на Златните мостове ми счупиха стъклото, нищо не е откраднато.А в неделя там има адски много хора, много ми е интересно как е станало.На мой приятел пък тия дни му счупиха задното стъкло и му откраднаха кората с колоните.
                    Прикачени файлове
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Съжалявам колега, думи нямам.

Коментар

Много грозно...ужас! Аз не искам да живея в цивилизована държава!!! Искам, като ги фанат тея да ги оставят по "чуканчета"...тогава даже сополите няма да могат да си бършат!
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

И аз искам да кажа съжалявам. Преди около 2 седмици пък свиха на баща ми радиото на колата. Не бяха счупили страничния джам отзад на Мерцедеса, а малкия, за да могат да навият после големия, тъй като е на ръчка. Е, само това бяха щетите по колата. Но това е нищо, в сравнение с колегата, на който са му отмъкнали джантите с гумите. Много груба селска проява. Направо е... нямам коментар... Чак сега започнах да се притеснявам за Бравока и колоните на кората. Май ще трябва да си сложа на вратите, и на мястото, предназначено за тях отзад. Че нещо се шашнах.
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Крадливо племе сме и това си е! Трябва да почнат да режат ако не ръце, то поне пръсти- иначе нищо няма да се промени. Човек бачка като вол и се лишава от разни неща само и само да си купи някои по-хубави джанти , и някой изверг на края да ги открадне
                            SEAT Leon Cupra 300
                            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Много неприятна случка Преди време колега от ФВ форума също беше писал такава тема, явно наистина се завръщат тези времена http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=15&t=61572

Коментар

Working...
                              X