Пф неприятна работа.... като казахте за кори сд-та и музика изобщо ... и тя се краде май доста. Като чета коментарите....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мислех че са отминали тези години ....
Collapse
X
-
Явно и джантите и гумите са събудили апетити...Съжалявам за тръпката да си видиш колата по този начин.Освен това...Знам, че е малко като качулка след дъжд ама за мен не е приемливо да оставиш нещо струващо поне хиляда лева закрепено с по 4 болта ей така, на улицата... Има секретни болтове и ако са били на колата, вероятноста да не изпиташ тази тръпка се покачва значително.И не говоря за горнооряховските такива.Знам, че ако са решили и така нататък.Ако обаче сами не си помогнем, остава ни само да се пеним на това, в каква помиярска държава живеем.Както с случая.Всъщност никой не ни държи насила тук, нали така? И накрая - можеше да е и малко по-зле.При един мой познат дори не си бяха направили труда да я подпрат.Намери я "по корем".I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Явно и джантите и гумите са събудили апетити...Съжалявам за тръпката да си видиш колата по този начин.Освен това...Знам, че е малко като качулка след дъжд ама за мен не е приемливо да оставиш нещо струващо поне хиляда лева закрепено с по 4 болта ей така, на улицата... Има секретни болтове и ако са били на колата, вероятноста да не изпиташ тази тръпка се покачва значително.И не говоря за горнооряховските такива.Знам, че ако са решили и така нататък.Ако обаче сами не си помогнем, остава ни само да се пеним на това, в каква помиярска държава живеем.Както с случая.Всъщност никой не ни държи насила тук, нали така? И накрая - можеше да е и малко по-зле.При един мой познат дори не си бяха направили труда да я подпрат.Намери я "по корем".Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Esper написа:...Знам, че ако са решили и така нататък...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Сега джанти,музика... Уф май ще се върне и времето когато ходиха по колите и с един маркуч ти взимаха бензина Много неприятно колега.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
За мен било по-скоро нещо ново да се върне времето, когато се редяхме с баща ми по 6 часа на бензиностанцията за да заредим...Темпрата за втори път този месец я намирам с отворена капачка на резервоара...Майка си ли дирят там не знам но и не мога да разбера дали са я намерили - не ми работи прибора за гориво.Обаче със сигурност знам, че не доливат а отливатI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
и на видно място да е, тези дни е нещо нормално да видиш как някой си сменя сам гумите пред блока ... и ако не те познават много много на никой няма да му направи впечатление и посред бял ден да е ...Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Ами много ревахме за демокрация и ето сега и берем плодовете.Това още веднаж доказва че тоталитарния начин на управление си остава най добрия.Милицията едно време ги задържаше такива и след една седмица айде в трудовите лагери да видят как се краде . А сега крадците предпочитат да откраднат и влезат в затвора че там всичко им е на таман и топло и храна . Действително не сме вече никаква държава . Жалко за вас младите .
Коментар
-
Колега, наистина грозна гледка. Съжалявам.коцев написа:Ами много ревахме за демокрация и ето сега и берем плодовете.Това още веднаж доказва че тоталитарния начин на управление си остава най добрия.Милицията едно време ги задържаше такива и след една седмица айде в трудовите лагери да видят как се краде . А сега крадците предпочитат да откраднат и влезат в затвора че там всичко им е на таман и топло и храна . Действително не сме вече никаква държава . Жалко за вас младите .
Коментар
-
Все пак колегата е прав, че такъв народ като нашия се управлява с твърда ръка и безкомпромисно управление. Казвам го ... за съжаление. Демокрация без страх няма. В момента всеки се чувства безнаказан, а ценностната ни система се е сринала от всякъде.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Все пак колегата е прав, че такъв народ като нашия се управлява с твърда ръка и безкомпромисно управление. Казвам го ... за съжаление. Демокрация без страх няма. В момента всеки се чувства безнаказан, а ценностната ни система се е сринала от всякъде.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар