Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мислех че са отминали тези години ....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пф неприятна работа.... като казахте за кори сд-та и музика изобщо ... и тя се краде май доста. Като чета коментарите....
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Грозна работа. Ние не сме народ. Съжалявам колега. Нищо не мога да кажа, освен да прочетеш изречението в подписа ми...
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Явно и джантите и гумите са събудили апетити...Съжалявам за тръпката да си видиш колата по този начин.Освен това...Знам, че е малко като качулка след дъжд ама за мен не е приемливо да оставиш нещо струващо поне хиляда лева закрепено с по 4 болта ей така, на улицата... Има секретни болтове и ако са били на колата, вероятноста да не изпиташ тази тръпка се покачва значително.И не говоря за горнооряховските такива.Знам, че ако са решили и така нататък.Ако обаче сами не си помогнем, остава ни само да се пеним на това, в каква помиярска държава живеем.Както с случая.Всъщност никой не ни държи насила тук, нали така? И накрая - можеше да е и малко по-зле.При един мой познат дори не си бяха направили труда да я подпрат.Намери я "по корем".
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
          Явно и джантите и гумите са събудили апетити...Съжалявам за тръпката да си видиш колата по този начин.Освен това...Знам, че е малко като качулка след дъжд ама за мен не е приемливо да оставиш нещо струващо поне хиляда лева закрепено с по 4 болта ей така, на улицата... Има секретни болтове и ако са били на колата, вероятноста да не изпиташ тази тръпка се покачва значително.И не говоря за горнооряховските такива.Знам, че ако са решили и така нататък.Ако обаче сами не си помогнем, остава ни само да се пеним на това, в каква помиярска държава живеем.Както с случая.Всъщност никой не ни държи насила тук, нали така? И накрая - можеше да е и малко по-зле.При един мой познат дори не си бяха направили труда да я подпрат.Намери я "по корем".
          Ако някой мисли да краде, мислиш ли, че секретните болтове ще го спрат??? Сори колега, много непроятна ситуация. Явно ги е избило на глад и на абстиненция
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ужасно е това което се е случило с колата ти
            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

ele написа:
              Esper написа:
              ...Знам, че ако са решили и така нататък...
              Ако някой мисли да краде, мислиш ли, че секретните болтове ще го спрат???
              Казах, че шанса да не се случи просто се увеличава.Знам също така, че ако някой се запъне да ми краде колата, заключването и не гарантира провала на операцията.Обаче аз все пак си я заключвам.Възран поп - мирно село

Коментар

Сега джанти,музика... Уф май ще се върне и времето когато ходиха по колите и с един маркуч ти взимаха бензина Много неприятно колега.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

За мен било по-скоро нещо ново да се върне времето, когато се редяхме с баща ми по 6 часа на бензиностанцията за да заредим...Темпрата за втори път този месец я намирам с отворена капачка на резервоара...Майка си ли дирят там не знам но и не мога да разбера дали са я намерили - не ми работи прибора за гориво.Обаче със сигурност знам, че не доливат а отливат

Коментар

и на видно място да е, тези дни е нещо нормално да видиш как някой си сменя сам гумите пред блока ... и ако не те познават много много на никой няма да му направи впечатление и посред бял ден да е ...
                    Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                    Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Ами много ревахме за демокрация и ето сега и берем плодовете.Това още веднаж доказва че тоталитарния начин на управление си остава най добрия.Милицията едно време ги задържаше такива и след една седмица айде в трудовите лагери да видят как се краде . А сега крадците предпочитат да откраднат и влезат в затвора че там всичко им е на таман и топло и храна . Действително не сме вече никаква държава . Жалко за вас младите .
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

null.zero написа:
                        ...тези дни е нещо нормално да видиш как някой си сменя сам гумите пред блока ...
                        Едва ли ще го правиш посред нощ...

Коментар

Колега, наистина грозна гледка. Съжалявам.
                          коцев написа:
                          Ами много ревахме за демокрация и ето сега и берем плодовете.Това още веднаж доказва че тоталитарния начин на управление си остава най добрия.Милицията едно време ги задържаше такива и след една седмица айде в трудовите лагери да видят как се краде . А сега крадците предпочитат да откраднат и влезат в затвора че там всичко им е на таман и топло и храна . Действително не сме вече никаква държава . Жалко за вас младите .
                          Не си прав колега за това, което казваш за старите времена.

Коментар

коцев написа:
                            Ами много ревахме за демокрация и ето сега и берем плодовете.......
                            Това в България изобщо не е никаква демокрация.

Коментар

Все пак колегата е прав, че такъв народ като нашия се управлява с твърда ръка и безкомпромисно управление. Казвам го ... за съжаление. Демокрация без страх няма. В момента всеки се чувства безнаказан, а ценностната ни система се е сринала от всякъде.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                                Все пак колегата е прав, че такъв народ като нашия се управлява с твърда ръка и безкомпромисно управление. Казвам го ... за съжаление. Демокрация без страх няма. В момента всеки се чувства безнаказан, а ценностната ни система се е сринала от всякъде.
                                Не си прав колега. В Англия полицаите са без оръжие и иди да ги приближиш на по-малко от метър и да се правиш на интиресен. Просто в старото време ни се е изкривило мисленето. А то е много простичко - закони колеги, закони и всички равни пред тях. Не "И ко прайм ся?" например.

Коментар

Working...
                                X