Всеки закон влиза в сила от датата на обнародването в държавен вестник. А обемът е 1.6 (според lex.bg)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приеха ли закона за младите шофьори?
Collapse
X
-
Тези закони тебе не те хващат щото си взел книжка вече ... важи само за тези които сега ще взимат книжкиAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ele написа:Всеки закон влиза в сила от датата на обнародването в държавен вестник. А обемът е 1.6 (според lex.bg)Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
ogi28b написа:Нали имаш книжка от година и половина, какво те интересува на колко си? Взимай бравата смело, ако не може, при регистрирането ще ти кажат че си млад шофьор Не е ли по-добрре да си вземеш Брава 1.6, вместо JTD ?Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Извадка от днешния вестник Стандарт.ЯМБОЛ/СОФИЯ. Двама мъже загинаха, а младеж и две жени са тежко ранени при поредна касапница на пътя. Тежката катастрофа стана в събота вечер на шосето между ямболските села Кукорево и Окоп, съобщи полицията. Причина за трагедията е паднало дърво. Шофьорът на "Роувър" се опитал да го заобиколи, но се ударил челно в такси "Дачия". При удара на място загинал шофьорът на таксито Йордан К. Вчера сутринта в ямболската болница издъхна и 24-годишен младеж, който пътувал в роувъра. С комоцио в лечебницата е 40-годишна жена, пътувала в дачията. Пострадали са още и возещите се в роувъра момиче на 21 години, цялото натрошено, както и младеж, който е със счупен череп, казаха от полицията. Двамата шофьори не са пили алкохол. Само 2 часа по-рано край ямболското село Дъбово стана друга тежка катастрофа, при която бяха ранени трима. Там БМВ излезе от пътя и се преобърна. Пострадалите са в болница в Ямбол с различни контузии.Все повечe жертви взема и започналият рокерски сезон. "Пирогов" се напълни с катастрофирали мотористи. В най-тежко състояние и опасност за живота е 26-годишният И.Г., който се ударил с мотора си в кола в с. Божурище. Друг пострадал - Н.С., е с 2 счупени кости на дясна предмишница. Наранил се, докато се учил да кара мотор в Мурсалево. С потрошен крак пък е В.С., на 33 г. Мъжът пострадал, след като влязъл с мотора си под камион в Саранци.
Коментар
-
vital написа:Да дадеш по една кръгче :DПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
то направо в тая държава нищо не върви хората. тея закони според мен са чисти простотии. да не се кара такава и такава кола, да не се кара нощем, а и това за младите шофьори не е по-назад. какъв е резултата от тея неща?????ще има "Тате, ела с мене на кафе(дискотека) за да ме прибереш с колата че като реша да си тръгна книжката ще ми е безполезна и няма да мога да карам"колко от произшествията да от шофьори със по-голям стаж??? някаде чух че да 2/3кога ще се оправят нещата от тея пътища??? от смотаните дупки и е***и ремонти който ги правят 2 седмици на площ от скромните 0.5 кв. метра вече няма как да се прибера щото единия път към квартала ми е напълно разбит а на другия има около 10 голями дупки. и за какво се дават пари за винетки и данаци??? за да може измислените управници да си гледат кефа о да си въртят далаверки. а за смотаните начини по който общинарите почнаха да си сабират пари не ми се говори. сложили ограничения на скоростта да пазят циганите, а мене кой ще ме пази от тея който за 1 седница 5 пъти на едно кръстовище ми взимаха предимството и щяха да ме ударят?????Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
ls1 написа:Чета тука как на разни, хм, млади шофьори им е трудно да разшифроват една новина за един закон и изобщо им е трудно да го тълкуват, и не ми се мисли какво ли им е останало в главата от ЗДП. ’А, сори ама се бях изнервил и не го видях това’, колко оправдаващо оправдание.Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Ей така ще реагираш утре някой като те изгледа лошо на светофара. С пресилена неоправдана агресия. После ще направиш белята. Затова си млад шофьор.Нека кротко ти обясня какво имам предвид. Ти прочете една новина, или я чу или както и да е. След това изпита трудност да я разшифроваш. Какво ли точно искат да кажат? Почувства нужда да питаш във форума за помощ да ти я разшифроват, другите да ти кажат - ’бе’ какво значи това дето прочетох? Ще мога ли да карам? Няма ли да мога? Мога ли да си купя по-мощната кола? А аз те попитах след като подобни елементарни ’казуси’ те затрудняват колко ли от закона е останал в главата ти (правилно разтълкуван)? Млад модерен човек, а нямаш елементарни знания какво е първо четене, какво е второ. Не че си длъжен да имаш. Но те съжалявам, а и тези около теб.Айде сега, викни приятелчетата да ме наддумате. Може пък да се почувствате прави (и важни).
Коментар
-
ls1 написа:Ей така ще реагираш утре някой като те изгледа лошо на светофара. С пресилена неоправдана агресия. После ще направиш белята. Затова си млад шофьор.Нека кротко ти обясня какво имам предвид. Ти прочете една новина, или я чу или както и да е. След това изпита трудност да я разшифроваш. Какво ли точно искат да кажат? Почувства нужда да питаш във форума за помощ да ти я разшифроват, другите да ти кажат - ’бе’ какво значи това дето прочетох? Ще мога ли да карам? Няма ли да мога? Мога ли да си купя по-мощната кола? А аз те попитах след като подобни елементарни ’казуси’ те затрудняват колко ли от закона е останал в главата ти (правилно разтълкуван)? Млад модерен човек, а нямаш елементарни знания какво е първо четене, какво е второ. Не че си длъжен да имаш. Но те съжалявам, а и тези около теб.Айде сега, викни приятелчетата да ме наддумате. Може пък да се почувствате прави (и важни).Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар