Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Приеха ли закона за младите шофьори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всеки закон влиза в сила от датата на обнародването в държавен вестник. А обемът е 1.6 (според lex.bg)
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Тези закони тебе не те хващат щото си взел книжка вече ... важи само за тези които сега ще взимат книжки
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ele написа:
        Всеки закон влиза в сила от датата на обнародването в държавен вестник. А обемът е 1.6 (според lex.bg)
        Да колега... в бързината съм написал 1.8 извинявам се
        Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
        Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
          И какво сега колеги... трябва да чакам до 25 години, за да мога да си купя брава ли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
          :D :D :D Не е лошо и да четеш освен да пишеш - ако имаш една година стаж може да си караш каквато кола искаш, дори да си на 19

Коментар

Нали имаш книжка от година и половина, какво те интересува на колко си? Взимай бравата смело, ако не може, при регистрирането ще ти кажат че си млад шофьор Не е ли по-добрре да си вземеш Брава 1.6, вместо JTD ?

Коментар

ogi28b написа:
              Нали имаш книжка от година и половина, какво те интересува на колко си? Взимай бравата смело, ако не може, при регистрирането ще ти кажат че си млад шофьор Не е ли по-добрре да си вземеш Брава 1.6, вместо JTD ?
              хах... ами не... едното е по апетитно, и ще ми бърка в джоба, а аз не живея само за колата, то вярно обичам си я... ама.. Сорка колеги не съм прочел като хората, толкова се бях запалил от нерви, че не прочетох добре... ... значи направо отнасям бравата, и в понеделник ми я докарват
              Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
              Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Да дадеш по една кръгче :D

Коментар

Извадка от днешния вестник Стандарт.ЯМБОЛ/СОФИЯ. Двама мъже загинаха, а младеж и две жени са тежко ранени при поредна касапница на пътя. Тежката катастрофа стана в събота вечер на шосето между ямболските села Кукорево и Окоп, съобщи полицията. Причина за трагедията е паднало дърво. Шофьорът на "Роувър" се опитал да го заобиколи, но се ударил челно в такси "Дачия". При удара на място загинал шофьорът на таксито Йордан К. Вчера сутринта в ямболската болница издъхна и 24-годишен младеж, който пътувал в роувъра. С комоцио в лечебницата е 40-годишна жена, пътувала в дачията. Пострадали са още и возещите се в роувъра момиче на 21 години, цялото натрошено, както и младеж, който е със счупен череп, казаха от полицията. Двамата шофьори не са пили алкохол. Само 2 часа по-рано край ямболското село Дъбово стана друга тежка катастрофа, при която бяха ранени трима. Там БМВ излезе от пътя и се преобърна. Пострадалите са в болница в Ямбол с различни контузии.Все повечe жертви взема и започналият рокерски сезон. "Пирогов" се напълни с катастрофирали мотористи. В най-тежко състояние и опасност за живота е 26-годишният И.Г., който се ударил с мотора си в кола в с. Божурище. Друг пострадал - Н.С., е с 2 счупени кости на дясна предмишница. Наранил се, докато се учил да кара мотор в Мурсалево. С потрошен крак пък е В.С., на 33 г. Мъжът пострадал, след като влязъл с мотора си под камион в Саранци.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

vital написа:
                    Да дадеш по една кръгче :D
                    ще дам, ще дам но аз година ще направя след няколко месеца, до тогава ще си карам брат му пунтака
                    Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

то направо в тая държава нищо не върви хората. тея закони според мен са чисти простотии. да не се кара такава и такава кола, да не се кара нощем, а и това за младите шофьори не е по-назад. какъв е резултата от тея неща?????ще има "Тате, ела с мене на кафе(дискотека) за да ме прибереш с колата че като реша да си тръгна книжката ще ми е безполезна и няма да мога да карам"колко от произшествията да от шофьори със по-голям стаж??? някаде чух че да 2/3кога ще се оправят нещата от тея пътища??? от смотаните дупки и е***и ремонти който ги правят 2 седмици на площ от скромните 0.5 кв. метра вече няма как да се прибера щото единия път към квартала ми е напълно разбит а на другия има около 10 голями дупки. и за какво се дават пари за винетки и данаци??? за да може измислените управници да си гледат кефа о да си въртят далаверки. а за смотаните начини по който общинарите почнаха да си сабират пари не ми се говори. сложили ограничения на скоростта да пазят циганите, а мене кой ще ме пази от тея който за 1 седница 5 пъти на едно кръстовище ми взимаха предимството и щяха да ме ударят?????
                      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Решението не е това , ами да се направи невъзможно да си купиш книгата
                        Fiat Tipo 2.0 GranTurismo

Коментар

Чета тука как на разни, хм, млади шофьори им е трудно да разшифроват една новина за един закон и изобщо им е трудно да го тълкуват, и не ми се мисли какво ли им е останало в главата от ЗДП. ’А, сори ама се бях изнервил и не го видях това’, колко оправдаващо оправдание.

Коментар

ls1 написа:
                            Чета тука как на разни, хм, млади шофьори им е трудно да разшифроват една новина за един закон и изобщо им е трудно да го тълкуват, и не ми се мисли какво ли им е останало в главата от ЗДП. ’А, сори ама се бях изнервил и не го видях това’, колко оправдаващо оправдание.
                            И какво мислиш, че нищо не помня от ЗДП ли бе? Мислиш, че съм си купил книжката ли? ...какъв ти е проблема?
                            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Ей така ще реагираш утре някой като те изгледа лошо на светофара. С пресилена неоправдана агресия. После ще направиш белята. Затова си млад шофьор.Нека кротко ти обясня какво имам предвид. Ти прочете една новина, или я чу или както и да е. След това изпита трудност да я разшифроваш. Какво ли точно искат да кажат? Почувства нужда да питаш във форума за помощ да ти я разшифроват, другите да ти кажат - ’бе’ какво значи това дето прочетох? Ще мога ли да карам? Няма ли да мога? Мога ли да си купя по-мощната кола? А аз те попитах след като подобни елементарни ’казуси’ те затрудняват колко ли от закона е останал в главата ти (правилно разтълкуван)? Млад модерен човек, а нямаш елементарни знания какво е първо четене, какво е второ. Не че си длъжен да имаш. Но те съжалявам, а и тези около теб.Айде сега, викни приятелчетата да ме наддумате. Може пък да се почувствате прави (и важни).

Коментар

ls1 написа:
                                Ей така ще реагираш утре някой като те изгледа лошо на светофара. С пресилена неоправдана агресия. После ще направиш белята. Затова си млад шофьор.Нека кротко ти обясня какво имам предвид. Ти прочете една новина, или я чу или както и да е. След това изпита трудност да я разшифроваш. Какво ли точно искат да кажат? Почувства нужда да питаш във форума за помощ да ти я разшифроват, другите да ти кажат - ’бе’ какво значи това дето прочетох? Ще мога ли да карам? Няма ли да мога? Мога ли да си купя по-мощната кола? А аз те попитах след като подобни елементарни ’казуси’ те затрудняват колко ли от закона е останал в главата ти (правилно разтълкуван)? Млад модерен човек, а нямаш елементарни знания какво е първо четене, какво е второ. Не че си длъжен да имаш. Но те съжалявам, а и тези около теб.Айде сега, викни приятелчетата да ме наддумате. Може пък да се почувствате прави (и важни).
                                хм... ами не съм чел новината, казаха ми я по начина, по който аз я разбрах преди а не, че съм неграмотен и т.н...А също така не мисли, че съм агресивен надут млад шофьор... до сега не ми се е случвало да псувам никой по светофарите, като се има в предвид, че са ме засичали доста пъти и да... неправилно разтълкувах темата, но не защото не мога да я разбера, ами я прочетох на бързо... и не схванах точно за какво иде реч. И защо ми е да да викам когото и да било от мойте приятели да те наддумваме?Не съм питал във форума да ми разшифроват някаква новина, но ако си обърнал внимание на заглавието на темата крато, ясно и точно съм написал, "Дали приеха еди кой си закон" а не "как да тълкувам еди коя си новина..."Колкото до това, колко закон ми е останал в главата, мисля че ми е останал Айде със здраве колега, ако си дошъл да ме обиждаш, заповядай лично тъкмо ще пинем по бира аз, ще черпя
                                Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Working...
                                X