Абсолютно не вярно - новите голфове са Бмв е36 и Шевролет Каптива - предимно зелени със затъмнени стъкла.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Bravo, новият Golf?
Collapse
X
-
infineon написа:Това че става новия голф го усетих още преди година.То не са черни стъкла спойлерчета неони и какво ли не.Пък и в студентски на паркинга сме 4 бравота само мойто е без тунингGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
И все пак истината според мен се крие в това, че са добре изглеждащи, а според някои и вървящи коли (аз съм с 1.2, нищо не мога да кажа по тази тема ) на повече от достъпни цени. Резултата е ясен и видим - става доста масова кола и в цялата тази масовка има както наточени дришняри на 18-25 години като мен (не съм наточен ) така и повече от занемарени кошници карани от чичковци. Истината за мен винаги е била по средата що се отнася до външния вид.Същата е и ситуацията с карането. Колкото по масова става колата, толкова е и по-голям периметъра от шофьори и шофьори каращи я. Нищо толкова фрапиращо няма, ако се замисли човек.Аз както и 2/3 от хората тук знаем защо караме Фиат и по-специално Браво. Проблема е на всички останали.
Коментар
-
mitakkk написа:Ми тя селянията ходи по хората не по колите!MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Да, Бравото се превърна в масово возило. Дойде време закостенелите и предразсъдни мозъци да проблеснат, че освен немски машини има и други такива...И то далеч не по-лоши...но не и най - добрите де. Фиат е атрактивна кола по смисъла на материалните вложения и възможностите на тази марка, които придобиваме за тях.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
BolgAryan написа:Факт е. Една разходка из паркингите на студентски град може да докаже това за съжаление Едит, а вие с Бравите и Мареите не злорадствайте толкова, защото ако си мислите, че отпред някой ви различава се лъжете много'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
ntodorov написа:И то далеч не по-лоши...но не и най - добрите де. Фиат е атрактивна кола по смисъла на материалните вложения и възможностите на тази марка, които придобиваме за тях.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ГоУфовете и БМВ Е36 си пазят челното място. А и при тях има тунинг,който никъде на др място го няма - сини габарити,кристални фарове понякога по скъпи от колата,лепенките с обедното меню на предните врати и всички лепенки и т.н... и т.н....Инъче сега идва лято ще видим,която ще е "новата" модерна "бегачка" излязла в автокъщите.А за селянията и колите - ФИАТ не е просто кола..,която може да се кара от всеки...най - вече от душмани...Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
BolgAryan написа:да бе, разчитай някой незапознат да забележи разликата, гледайки колата фронтално всички сте в кюпа, сори'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
Голям кич голяма работа, джанти 17", гърнета спорни, спойлери, прагове и какво ли не.Точно новата ГОУФ МАНИЯ ужасAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Селяния съм виждал при много различни модели автомобили, както каза един колега горе селянията ходи по хората не по колите, дори тук във форума съм виждал селски изпълнения по Фиатите, но са много малко. Атрактивната цена и екстрите предразполагат "Машала" версията да стане масова и е нормално.....ама не ми пука ще си карам Фиат-чето и това е, между другото от стария собственик са ми останали 3 малки лепенки, една на предния капак и 2 на праговете и отдавна мисля да ги махам, началото на великия Браво тунинг вече е дадено, но едва ли ще успеем да изместим голфа от първата позиция по селянизъм.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар