Тази сутрин ми звънна леля ми, която живее в Италия. Десет минути я успокоявах, защото ревеше като.....и не можеше да ми обясни какво се е случило. Успях да разбера само, че е имало много силно земетресение. Имало разрушени сгради. Каза, че катедралата била напълно разрушена. Тя живее в град Акуила което е някъде в централна Италия.Някой чувал ли е нещо. Аз не намерих нищо по въпроса, а до колкото разбирам, положението там е сериозно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адски трус в Италия...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Явор Митев
Ето...намерих. Брех....:Силно земетресение разтърси централна Италия06 април 2009 / News.dir.bgНай-малко 13 души са загинали при земетресението в град Акуила, в региона Абруцо, централна Италия, съобщи телевизия SkyTG4, цитирана от БТА. Според гражданската защита има много разрушени сгради.Поне четири деца са загинали при земетресението, ударило централна Италия тази нощ малко след 1.30 часа по Гринуич (4.30 българско време), съобщи агенция АНСА, цитирана от Асошиейтед прес.Според съобщение на италианската гражданска защита земетресението е било с магнитуд 5,8 по Рихтер и се е намирало на пет километра дълбочина под Акуила. Първоначалните информации бяха за магнитуд 6,7 по Рихтер.В резултат на силното земетресението са се срутили сгради в историческия център на Акуила, предаде агенция Франс прес.Много сгради в града, в който живеят 60 000 души, са напукани. Хората са излезли по улиците, съобщиха карабинери на агенция АНСА. Трусът е бил усетен до Рим, съобщиха журналисти от Ройтерс и АФП.
-
С право леля ти е ревала по телефона. Важното е, че е добре. И разбира се, хората там да се оправят. Да не викам дявола, затова съм се и заключил, ние досега се разминавахме. Дано така и да продължи занапред...NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
news.bgРазмер на шрифта: a a aЗемeтресение със сила6,7 по Рихтер удари тази сутрин централните части на Италия, съобщи Ройтерс.Епицентърът е фиксиран на 85 км. североизточно от Рим.По данни на агенция Ansa в жертвите са 13, 4 от които са деца. Срутили са се сгради и в историческия център на Акуила, в региона Абруцо.Общо разрушените сгради са между 5 и 10 000, съобщава БиБиСи. В Акуила живеят около 70 000 души.Много сгради в Акуила, град с 60 000 жители, са напукани, някои са се срутили и хората са излезли по улиците, съобщиха карабинери на агенция Анса.Късно вечерта в неделя в Италия беше усетено още едно земетресение с магнитуд 4,6 по Рихтер.Трусовете са били усетени в няколко града и населени места в провинциите Форли и Равена, както и в столицата Рим.Жителите на Италия са стреснати, тъй като на полуострова се случват земетресения изключително рядко.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Това е един от най-големите ми кошмари! Идва бързо иот нищото и си напълно безсилен...страшно е. Дано леля ти се съвземе бързо и дано няма сериозно пострадали от приятелите и близките ви там! Успех.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар