Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Млади татковци

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

KODA написа:
    Съветите на всички ви са много добри , личи си че сте возили бебета)))Сега въпрос: Къде да се монтира детското столче в колата? , нашето столче е зад седалката на пътника (поне аз си мисля че там е по-безопасно за детето)
    Според мен столчето трябва да се слага зад седалката на шофьора от гледна точка на сигурността. Що се отнася до удобство и визуален контакт с детето е желателно столчето да е зад седалката на "навигатора". В някои случеи обаче се налага да има столче и зад двете седалки, а майката по средата.

Коментар

На моя столчето е зад шофьорската седалка, но ми писна да ме рита по гърба и ще го местя зад навигаторската. Притеснявам се за жената обаче - дали няма да и е тясно зад мен Все пак понякога остават по 2-3 часа в колата
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
        На моя столчето е зад шофьорската седалка, но ми писна да ме рита по гърба и ще го местя зад навигаторската. Притеснявам се за жената обаче - дали няма да и е тясно зад мен Все пак понякога остават по 2-3 часа в колата
        Мен малкия ме рита, обаче това не ме притеснява, даже ме радва, че се закача. Ако някой реши обаче да седне зад мен ще положи доста усилия. Представям си обаче след някоя друга седмица какво ще е във фиата, две столчета и Ирка между тях. Това искам да го видя - честно.

Коментар

При нас столчето е в средата... закопчал съм го със средния колан. Така има по-голям шанс нещо да му отвлича вниманието. Често се случва да се заглежда в движението и... така хем съм по-рахат.., хем няма кой да рита седалките
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

а при мен е в багажника там на никого непречи колкото иска да рита и да блъска Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 .малка шега ако има как да е до мен. още 10-тина години и да земе тои даме кара че дамога да си пийвам спокоино
            uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Днес взехме количката. Кенгуру Виктория. Жената я обожава и това е най-важното.Благодаря на всички за съветите, много полезни бяха за избора ни.Другия уикенд ще вземаме леглото. Само един бърз поглед в ибей ме стресира - легло което тук е 490лв там е 60 паунда . Все пак мислим да си вземем нещо обикновено. Спрели сме се на преносима кошара, дървените леко ме плашат откъм плиткост и насиняване като вземе да се изправя. А и както не се продава кемпера ще си пътуваме с него и една преносима кошара ще ни свърши страхотна работа.

Коментар

Working...
              X