Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Млади татковци

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    И в интерес на истината - пие бира от осем месечен и предвид, че това не е бгмама форума - се надявам никой да не ми скача "как може да даваш на детето бира"...
    и казваш, че му харесва. тя горчи! ама те малките са с извратен вкус. оставяла съм малката да видя до къде може да я докара - върха беше супа със сладолед едновременно(в едната ръка лъжицата в другата сладоледче ) Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
    Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

ls1 написа:
      А, няма налагания на мнение, говорим си и така аз си съставям мнение по въпросите. Да ти кажа почвам да се ядосвам на пластмасовите боклуци къде ги ядем и им викаме зеленчуци. Много се замислям дали да не пусна една обява тука, някой ако има близо до Варна баба или дядо дето иска да изкарат някой лев да ми продават зеленчуци градински. Миналата година си купихме в Жеравна от един двор и вярвай ми, от години не съм ял толкова вкусни домати. Ни корем ме заболя ни нищо, цял леген салата изядох. Та ако намеря откъде - много ще се изкушим да си приготвяме сами и пюретата.Много леко спя, затова обикновено спя с тапи. Ама не от тези дунапренените, ами има едни силиконови дето са малко като восък такива - страааашно изолират. А червения картон не ме плаши, място вкъщи бол, все ще има де да се сврат с жената . Майтап, знам че аз ще спя на изтривалката, но тежка е царската корона... Пол и име - тайна .
      Да де,ама аз да си кажа,преди някой да ме е нахокал.По тази причина ( с пластмасовите зеленчуци),купувам домати и краставици чак към средата на май,да си мисля поне,че са зрели що-годе на слънчева светлина.Ние имаме баба и дядо на село,които сами си отглеждат зеленчуци,ама пак не става,щот максималното количество витамини се запазват в зеленчука в рамките на няколко часа и като го скъсаш,трябва веднага да направиш пюрето.Демек - да се изнасяме на село.А пък и не е гаранция,че бебешокът ще хареса приготвените от вас пюрета.Аз имам късмета синът ни да я всеяден (пу,да не му е уроки) , каквото му тикнеш в устата,нищо не отказва - и кърма,и адаптирано,и готови пюрета,и приготвени от мен,и риба,тиква,спанак...На мен ми беше много трудоемко да приготвям сама пюретата,та после детската кухня спаси положението.Аз с такова чудо като тапи за уши не мога да спя,абсурд!А царската корона е тежка,но блазе му,който я носи,са казали хората.И ся ще ме държите в напрежение още 2 месеца за пола и името,аааааааааа,не е честно. :D
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Е аз все си мисля, че по-добре по-малко, ама естествени витамини отколко синтетични такива наблъскани в купешкото пюре. А как мечтаем за живот на село идея нямаш. Обаче много си права, то зависи детето какво ще понася. Ние с готвенето проблем нямаме, аз работя вкъщи тъй че ще сме ’рамо до рамо, крило до крило’ с жената в отглеждането.

Коментар

ls1 написа:
          Е аз все си мисля, че по-добре по-малко, ама естествени витамини отколко синтетични такива наблъскани в купешкото пюре. А как мечтаем за живот на село идея нямаш. Обаче много си права, то зависи детето какво ще понася. Ние с готвенето проблем нямаме, аз работя вкъщи тъй че ще сме ’рамо до рамо, крило до крило’ с жената в отглеждането.
          Все ми се струва, че ще можеш да работиш вкъщи като се роди бебешока, ама айде...... Дано да успееш. Имам чуството, че след първите няколко месеца и тапите няма да ти помагат особенно.

Коментар

Ти остави това ами виж какво се задаваhttp://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2091211

Коментар

ls1 написа:
              Ти остави това ами виж какво се задаваhttp://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2091211
              Само си представи каква мъка ще е за майките. Не, че няма да се справят но това ще им усложни живота на МАХ.

Коментар

На това мога да му кажа само -ох,котьооооооооо!Ще им се вземе акъла на финландските майки.Много хубаво,че мислят за околната среда, и аз съм "за" по принцип,но не и за сметка на моите нерви.
                Ванга

Коментар

Някъде бях чел че въпреки всички нововъведения - прахосмукачки, перални, сушилни, съдомиялни и какво ли не, времето което една домакиня отделя да си поддържа къщата е същото както преди 100 години.

Коментар

Май го има тоя момент.Хубавото е,че ти като си вкъщи,ще помагаш на жена си,не знам дали ще ти остава време за работа обаче.Моят мъж като работи на 3 места и не му виждам очите,познай кой върши всичко вкъщи?Ама сега съм го ударила на уволнение и то яко,щот щерката май всеки момент ще напусне топлото си убежище...
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Май го има тоя момент.Хубавото е,че ти като си вкъщи,ще помагаш на жена си,не знам дали ще ти остава време за работа обаче.Моят мъж като работи на 3 места и не му виждам очите,познай кой върши всичко вкъщи?Ама сега съм го ударила на уволнение и то яко,щот щерката май всеки момент ще напусне топлото си убежище...
                      Ми да си идвам да те карам до Шейново тогава. Що не са обаждаш, да кажеш?

Коментар

fihi написа:
                        Irka_fihi написа:
                        Ми да си идвам да те карам до Шейново тогава. Що не са обаждаш, да кажеш?
                        Айде де ко чакате още?
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

kallymally написа:
                          jenshen73 написа:
                          И в интерес на истината - пие бира от осем месечен и предвид, че това не е бгмама форума - се надявам никой да не ми скача "как може да даваш на детето бира"...
                          и казваш, че му харесва. тя горчи! ама те малките са с извратен вкус. оставяла съм малката да видя до къде може да я докара - върха беше супа със сладолед едновременно(в едната ръка лъжицата в другата сладоледче ) Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
                          Бирата я порка от осем месечен, не че се гордея много с това, но харесва бира, сирене в супата, сухари в супата и ... почти нищо не връща. Доволен съм, че се получава всеяден човек, какъвто всъщност е Homo Sapiens. От как се е родил до сега - ме е притеснявал изключително малко А там някой беше вметнал за пелените и някви бебета - това са кьорфишеци. Същото като слинга - преди 2 години беше много Ърбън, модерен, едва ли не панацея - сега се оказа, че е вреден за бебето и може да причини непоправими щети (примерно задушаване). Вярно, аз съм порастен с пелени - майка ми се е накъсвала да ги пере на ръка, но... да не се връщаме 36 години в миналото, МОЛЯ!
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Все пак си мисля че с пелени майките ще се зорят повече. А си го изтървал детето напишкано за 5мин. и после търчи до аптеката за крем за подсичане.

Коментар

fihi написа:
                              Все пак си мисля че с пелени майките ще се зорят повече. А си го изтървал детето напишкано за 5мин. и после търчи до аптеката за крем за подсичане.
                              Е ти да не мислиш, че майките ни са стояли по цял ден до нас, да ни проверяват, дали не сме се подмокрили. А и едва ли са търчали постоянно до аптеката за кремчета. Нали знаеш какво казват, "Дете, мъж и прасе, както ги привикнеш."

Коментар

Съветите на всички ви са много добри , личи си че сте возили бебета)))Сега въпрос: Къде да се монтира детското столче в колата? , нашето столче е зад седалката на пътника (поне аз си мисля че там е по-безопасно за детето)

Коментар

Working...
                                X