jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Млади татковци
Collapse
X
-
ls1 написа:А, няма налагания на мнение, говорим си и така аз си съставям мнение по въпросите. Да ти кажа почвам да се ядосвам на пластмасовите боклуци къде ги ядем и им викаме зеленчуци. Много се замислям дали да не пусна една обява тука, някой ако има близо до Варна баба или дядо дето иска да изкарат някой лев да ми продават зеленчуци градински. Миналата година си купихме в Жеравна от един двор и вярвай ми, от години не съм ял толкова вкусни домати. Ни корем ме заболя ни нищо, цял леген салата изядох. Та ако намеря откъде - много ще се изкушим да си приготвяме сами и пюретата.Много леко спя, затова обикновено спя с тапи. Ама не от тези дунапренените, ами има едни силиконови дето са малко като восък такива - страааашно изолират. А червения картон не ме плаши, място вкъщи бол, все ще има де да се сврат с жената . Майтап, знам че аз ще спя на изтривалката, но тежка е царската корона... Пол и име - тайна ."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Е аз все си мисля, че по-добре по-малко, ама естествени витамини отколко синтетични такива наблъскани в купешкото пюре. А как мечтаем за живот на село идея нямаш. Обаче много си права, то зависи детето какво ще понася. Ние с готвенето проблем нямаме, аз работя вкъщи тъй че ще сме ’рамо до рамо, крило до крило’ с жената в отглеждането.
Коментар
-
fihi
ls1 написа:Е аз все си мисля, че по-добре по-малко, ама естествени витамини отколко синтетични такива наблъскани в купешкото пюре. А как мечтаем за живот на село идея нямаш. Обаче много си права, то зависи детето какво ще понася. Ние с готвенето проблем нямаме, аз работя вкъщи тъй че ще сме ’рамо до рамо, крило до крило’ с жената в отглеждането.
Коментар
-
fihi
ls1 написа:Ти остави това ами виж какво се задаваhttp://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2091211
Коментар
-
Май го има тоя момент.Хубавото е,че ти като си вкъщи,ще помагаш на жена си,не знам дали ще ти остава време за работа обаче.Моят мъж като работи на 3 места и не му виждам очите,познай кой върши всичко вкъщи?Ама сега съм го ударила на уволнение и то яко,щот щерката май всеки момент ще напусне топлото си убежище..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
fihi
Irka_fihi написа:Май го има тоя момент.Хубавото е,че ти като си вкъщи,ще помагаш на жена си,не знам дали ще ти остава време за работа обаче.Моят мъж като работи на 3 места и не му виждам очите,познай кой върши всичко вкъщи?Ама сега съм го ударила на уволнение и то яко,щот щерката май всеки момент ще напусне топлото си убежище...
Коментар
-
fihi написа:Irka_fihi написа:Май го има тоя момент.Хубавото е,че ти като си вкъщи,ще помагаш на жена си,не знам дали ще ти остава време за работа обаче.Моят мъж като работи на 3 места и не му виждам очите,познай кой върши всичко вкъщи?Ама сега съм го ударила на уволнение и то яко,щот щерката май всеки момент ще напусне топлото си убежище...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
kallymally написа:jenshen73 написа:И в интерес на истината - пие бира от осем месечен и предвид, че това не е бгмама форума - се надявам никой да не ми скача "как може да даваш на детето бира"...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
fihi
Все пак си мисля че с пелени майките ще се зорят повече. А си го изтървал детето напишкано за 5мин. и после търчи до аптеката за крем за подсичане.
Коментар
-
fihi написа:Все пак си мисля че с пелени майките ще се зорят повече. А си го изтървал детето напишкано за 5мин. и после търчи до аптеката за крем за подсичане.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар