Количката трябва да е лека, удобна и не на последно място - с приемливи габарити - за кола, асансьор, стълби и пр. Гледай въртящите се колела да са предни - по-лесно се управлява от задни такива( ако е четириколка ). Всяка "комбинирана" количка е за един сезон Ползвахме количката през зимата и пролетта, през лятото я направихме - лятна...но купих друга лятна(по-отворена, по-лека и с дизайн за съответния сезон). Ние имахме Бертони ( всесезонка ), но лятната, по естествени причини ползвахме повече време. Помисли прагматично и винаги имай едно наум, че с една количка трудно би се разминал. Аз лично предпочетох да не се изхвърлям в пазърлъка, купувайки си Бертони за 190 лв + вложение на още 90 лв. за летния вариант на тази марка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Млади татковци
Collapse
X
-
ls1 написа:Благодаря на всички за съветите, сигурен съм че не само на мен ще свършат работа.Имам питане за колелата на количките, двойни или единични и защо? А също и доколко се раздрънкват/чупят колелата, трябва ли да внимавам за нещо при избора там? Щото по нашите тротоари и пътища...трябва suv количка.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Не прочетох цялата тема ,защото бързах да ти отговоря.Големи единични гуми,задължително 4 на брой.Нашата количка преди 2 г.струваше 250лв. и е много функционална- Маг Енгланд е марката,но те са много варианти.Описвам ти нашата,страшно съм доволна- гумите не се помпат,но се свалят,ако багажникът е по-малък.Летен и зимен варинат в едно,сенник няма,но си взехме чадър,който става на всякакъв модел количка.Има ветробран, 4 големи единични гуми ( с 3 са много нестабилни и количката лесно се обръща),дръжката има 2 позиции - по посока и с гръб към движението.Амортисьори,спирачка,чанта,порт бебе (нещо като сак с дръжки,можеш да вадиш детето и да го разнасяш в него).Ако имате асансьор,няма да е лошо да съобразиш широчината на количката с него.Ами май е това,дано не съм пропуснала нещо.Имат и гаранция,не помня колко и инструкция за употреба.Страшно удобни са и не са скъпи,много майки по улиците виждам с колички Маг Енгланд,но моделчето,което ти описах, "Принцес" ли беше,ще те излъжа.Успех в избора!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Поразгледах насам натам и на първо четене ми харесва тази.http://www.cangaroo-bg.com/in/index....&product_id=29
Коментар
-
ls1 написа:Поразгледах насам натам и на първо четене ми харесва тази.http://www.cangaroo-bg.com/in/index....&product_id=29"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
ls1 написа:Поразгледах насам натам и на първо четене ми харесва тази.http://www.cangaroo-bg.com/in/index....&product_id=29Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
В началото мислех да давам съвет, но като гледам много добре са те насочили. Особено колегата ветеран татко Atanas71. Слушай го и си нямаш проблеми. :D Айде успех.ПП. А относно БГ-Мама, направо нямам думи. Ще трябва, обаче, да се примирип с мисълта, че жена ти ще членува в него с най-голям ентусиазъм В България няма по-вездесъщ сайт, адска досада е, не мога да се докопам до компа у нас - жена ми се в този сайтShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
fihi
http://www.citybonk.com/cgi-bin/jump...Провери и тук. Няма да загубиш нищо от повече инфо.И наистина вземи жена си с теб, защото тя ще бута количката повече от теб.
Коментар
-
Да, тази с 4-те колела имам предвид. И мен с 3-те ми се вижда лесно за катурване, но пък големите колела са удобни за качване на стълби, с придърпване стъпало по стъпало. Все пак засега си мисля, че ще е с 4-те. Жена ми изобщо не харесва бг-мамма, може да е изключение, незнам, но нея я умаря тамошното кудкудякане и я отвращава да гледа жени как си ги мерят, с извинение. А като чуе тамошните лафове ’мъжо’, ’свеки’ и подобни и позеленява. Имам късмет явно .Естествено че ще избира и тя! Разбира се че ще е до мен в магазина! Но нашата система в повечето време е аз избирам няколко варианта които чисто технически и логически са добри варианти, а тя между тях вече си избира на вкус и цвят. Аз в момента правя едрото сито и и спестявам много четене.Много съм скептичен относно Маг количките. Масово има отрицателни мнения за тях. Общо взето коментара е че да, на бебето му е по-широко, но е много трудна за управление. Аз няма как да коментирам без да съм ги виждал даже, но ми направи впечатление многобройните отрицателни отзиви по форумите. Засега ако мога да обобщя - Чиполино са хубави но има оплаквания от дефекти, Кенгуру за тях почти няма оплаквания, Бертони евтини но не много надеждни, Маг тромави и неудобни за майката. Пак казвам, това не е много мнение, а е обобщение на мнения по форумите.
Коментар
-
ls1 написа:Да, тази с 4-те колела имам предвид. И мен с 3-те ми се вижда лесно за катурване, но пък големите колела са удобни за качване на стълби, с придърпване стъпало по стъпало. Все пак засега си мисля, че ще е с 4-те. Жена ми изобщо не харесва бг-мамма, може да е изключение, незнам, но нея я умаря тамошното кудкудякане и я отвращава да гледа жени как си ги мерят, с извинение. А като чуе тамошните лафове ’мъжо’, ’свеки’ и подобни и позеленява. Имам късмет явно .Естествено че ще избира и тя! Разбира се че ще е до мен в магазина! Но нашата система в повечето време е аз избирам няколко варианта които чисто технически и логически са добри варианти, а тя между тях вече си избира на вкус и цвят. Аз в момента правя едрото сито и и спестявам много четене.Много съм скептичен относно Маг количките. Масово има отрицателни мнения за тях. Общо взето коментара е че да, на бебето му е по-широко, но е много трудна за управление. Аз няма как да коментирам без да съм ги виждал даже, но ми направи впечатление многобройните отрицателни отзиви по форумите. Засега ако мога да обобщя - Чиполино са хубави но има оплаквания от дефекти, Кенгуру за тях почти няма оплаквания, Бертони евтини но не много надеждни, Маг тромави и неудобни за майката. Пак казвам, това не е много мнение, а е обобщение на мнения по форумите.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Благодаря за предложението . Засега ще се въздържа да се възползвам, не от горделивост или снобизъм, просто с жена ми обсъдихме въпроса още преди да забременее и решихме за първото ни дете да си купим всички сами и да е ново. Наясно съм че има случаи в които това ще е излишно, но така сме решили. Кризата както е дошла така ще си и иде.
Коментар
-
Да споделя и аз , моя опит като татко на 11 месечен пишльо . Ние се возим на MAG и както казаха колегите по-горе Irka_fihi и fihi е много удобна комбинирана количка с всичките и там глезотии . Дръжката се обръща и можеш да си буташ детето както искаш и ти е удобно - с лице към теб или обърнато напред . Гумите не са малки и си има пружини за меко возене , доста е широка и има три степени на облегалката . Както каза една продавачка " Мерцедеса на количките " Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 . Все пак ти си решаваш ! Желая ти да мине всичко леко и да ти е живо и здраво детенцето !
Коментар
-
Irka_fihi написа:Не прочетох цялата тема ,защото бързах да ти отговоря.Големи единични гуми,задължително 4 на брой.Нашата количка преди 2 г.струваше 250лв. и е много функционална- Маг Енгланд е марката,но те са много варианти.Brava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар