Може да ме сметнете за луд, но ето какво направих аз.Разпечатах листчета със следният текст: "Уважаеми колега, посетете и се регистрирайте на интернет адрес: http://www.fiat-bg.org/forum/Това е форум на почитателите на марката ФИАТ в България. В него ще намерите много и полезна информация за Вашият автомобил, можете да попитате колегите за всеки интересуващ Ви проблем свързан с него, както и да споделите своят опит. Винаги е хубаво да срешнеш съмишленици и приятели, нали? п. с. Това не е уловка, примамка, търговски трик или нещо подобно, а просто опит да си помогнем един на друг - безкористно. kiro_of_the_day" Нося си в мен по десетина и като видя някоя Фиятка - защипвам по едно на предните чистачки!Кажете дали не се вманиячавам? Как мислите?п.с. Това е само от снощи и съм разпространил само 9 такива листовки засега.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Популяризиране на форума и клуба
Collapse
X
-
Колега, във форума е писано по въпроса - можеш да потърсиш. Моля, промени първите редове - ние никого не можем да караме да се регистрира - можем само да му подскажем, че на този адрес може да намери полезна информация. Не забравяй, че винаги е по-добре да се посъветваш с администрацията на Клуба, преди да направиш подобна стъпка, която е общо взето от името на всички. Моля, свържи се с мен по ICQ или ЛС да доуточним. Разбира се, уважавам идеята и те поздравявам за нея - дано има повече толкова активни потребители.Alles in Ordnung
-
Re: Популяризиране на форума и клуба
Mitko написа:Идеята е чудесна но по-добре е да се помисли за някаква официална листовка.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Листовки раздавам от април 2005 ... още никой не се бе замислил нито за популяризиране, нито за клуб ... бяхме чисти ентусиасти ....... листовките ми претърпяха промени .... това е последния им вариант: /големината им е на визитка/ (е разбечатани са на обикновенна хартия .. ама такива са възможностите и финансите ми )Няма да престана да ги разпространявам дори и да се появят официални такива. Които ще раздавам заедно с моите.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
да, отговор е...! надявам се че не съм те обидил с нещо (ако е така - без да искам е било )...пак повтарям, че съм привържаник на добрия тон! иначе наистина е добре ако прибави едно "моля" например... но и така мисля че не е точно сравнението с антинапукометина защото той ги поставя листовките на фиат-и. това е нещо като съобщение... та както и да е...сега и аз да предложа нещо: Направете (администрацията) един .doc файл или .cdr с една добре оформена листовка и я сложете някъде всички да си я дръпнат. Оттам-нататък който има принтер да си разпечата колкото иска и да ги оставя на фиат-и като види такъв без стикер на клуба.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
EVITA
:о)
Хубаво е това с листовките и рекламните материали. Не знам на какъв етап сте, защото аз съм съвсем прясно регистрирана, но мога да си предложа услугите и в частност знанията, защото се занимавам с предпечат и подготовка на различни рекламни материали. Като гледам стикерите, които има в една друга тема. Садки са, но понеже сме 2006-та година мисля, че може да се направят по "фенски". Не искам да обидя никого. Просто както и при Фиатите - един добър и нов дизайн върши голяма работа. Особено, ако става дума за популяризиране и на Фиат и на Форума. А все се надявам, че листовките няма да се разпространяват на тези, които ровят под капака на колите, а на тези, които им се радват. Е, и за първите ще има. За тях по-скоро повече постове в нета.
Коментар
-
Re: :о)
EVITA написа:Хубаво е това с листовките и рекламните материали. Не знам на какъв етап сте, защото аз съм съвсем прясно регистрирана, но мога да си предложа услугите и в частност знанията, защото се занимавам с предпечат и подготовка на различни рекламни материали. Като гледам стикерите, които има в една друга тема. Садки са, но понеже сме 2006-та година мисля, че може да се направят по "фенски". Не искам да обидя никого. Просто както и при Фиатите - един добър и нов дизайн върши голяма работа. Особено, ако става дума за популяризиране и на Фиат и на Форума. А все се надявам, че листовките няма да се разпространяват на тези, които ровят под капака на колите, а на тези, които им се радват. Е, и за първите ще има. За тях по-скоро повече постове в нета.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Re: :о)
EVITA написа:Хубаво е това с листовките и рекламните материали. Не знам на какъв етап сте, защото аз съм съвсем прясно регистрирана, но мога да си предложа услугите и в частност знанията, защото се занимавам с предпечат и подготовка на различни рекламни материали. Като гледам стикерите, които има в една друга тема. Садки са, но понеже сме 2006-та година мисля, че може да се направят по "фенски". Не искам да обидя никого. Просто както и при Фиатите - един добър и нов дизайн върши голяма работа. Особено, ако става дума за популяризиране и на Фиат и на Форума. А все се надявам, че листовките няма да се разпространяват на тези, които ровят под капака на колите, а на тези, които им се радват. Е, и за първите ще има. За тях по-скоро повече постове в нета.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
EVITA
Ще се предприеме нещо - може да ми пратите файловете на личната поща. Има я в инфото ми. Стига да ми дойде музата и само да ме светнете какво искате и какво не искате /второто за мен някак си е по-важно/. Знаменце ще направим ... Стават сладки ... ще публикувам варианти. Просто кажете какво точно ще изработим. Че този настоящия стикер няма да си го лепна на колата /без лоши чувства към създателите/. А искам да имам стикер с Клуб Фиат ... И текст да ми кажете от мен останалото. Тоест бъркоча на думи от мен от Вас ценни идеи и градивни критики след това. Надявам се да се сработим.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар