От 31 март се увеличават цените на регистрационните табели за автомобили от 12,5лв. на 17.5 лв. , като цената е на бройка. Отново ще ни дерат кожите и една фирма ще лапа яко от и без това празния ни джоб. За сравнение във Финландия например цената е 2,5 евро, около 5 лв., а при нас е 3 пъти повече, явно заплатите ни са по-високи и аз не знам. Ако грубо се сметне колко излиза печалбата на една табела и се има предвид, че през 2008 г. са регистрирани около 600 000 автомобила.....не не мога да си представя каква е сумата, но в чиито джоб влезе бая ще го напълни. Сега остава да приемат, че регистрационните табели с които караме в момента трябва да се подменят и да се налапат хубавичко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на регистрационните табели за ПС.....
Collapse
X
-
Аз винаги съм се питал - как така точно тази фирма, със засуканото име "Безконтактни мултиплексорни вериги" ООД в цялата страна е спечелила търга за изработка и монтаж на табелите. Как тази фирма е инкорпорирана в КАТ и кога е бил съответния търг (откак се помня - все тази фирма е там). От къде на къде за един нит ще ми искат 4 лв за монтаж (май толкова беше, ако не и повече). Аз мога и сам да си го сложа. И други такива въпроси ми напират, но не е тука мястото. А чия е всъщност тази фирма?
-
Humppa
-
Immortal написа:Аз винаги съм се питал - как така точно тази фирма, със засуканото име "Безконтактни мултиплексорни вериги" ООД в цялата страна е спечелила търга за изработка и монтаж на табелите. Как тази фирма е инкорпорирана в КАТ и кога е бил съответния търг (откак се помня - все тази фирма е там). От къде на къде за един нит ще ми искат 4 лв за монтаж (май толкова беше, ако не и повече). Аз мога и сам да си го сложа. И други такива въпроси ми напират, но не е тука мястото. А чия е всъщност тази фирма?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Humppa
-
Immortal написа:Аз винаги съм се питал - как така точно тази фирма, със засуканото име "Безконтактни мултиплексорни вериги" ООД в цялата страна е спечелила търга за изработка и монтаж на табелите. Как тази фирма е инкорпорирана в КАТ и кога е бил съответния търг (откак се помня - все тази фирма е там). От къде на къде за един нит ще ми искат 4 лв за монтаж (май толкова беше, ако не и повече). Аз мога и сам да си го сложа. И други такива въпроси ми напират, но не е тука мястото. А чия е всъщност тази фирма?Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
То не напразно я наричат фирма "КАТ" .С последните промени които приемат е само операция събиране ,даже не ти дават право и да се защитиш.Каквото каже КАТ това е правилно.А що се отнася до табелите скоро ще трябва да ги сменяме,но още не са дали срок.Явно не са им дотрябвали спешно пари.То и личните документи ще кажат да сменяме.Абе е.а ти държавата-САМО ЩАВЕНЕ !MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар