Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на регистрационните табели за ПС.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нови цени на регистрационните табели за ПС.....

От 31 март се увеличават цените на регистрационните табели за автомобили от 12,5лв. на 17.5 лв. , като цената е на бройка. Отново ще ни дерат кожите и една фирма ще лапа яко от и без това празния ни джоб. За сравнение във Финландия например цената е 2,5 евро, около 5 лв., а при нас е 3 пъти повече, явно заплатите ни са по-високи и аз не знам. Ако грубо се сметне колко излиза печалбата на една табела и се има предвид, че през 2008 г. са регистрирани около 600 000 автомобила.....не не мога да си представя каква е сумата, но в чиито джоб влезе бая ще го напълни. Сега остава да приемат, че регистрационните табели с които караме в момента трябва да се подменят и да се налапат хубавичко.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Аз винаги съм се питал - как така точно тази фирма, със засуканото име "Безконтактни мултиплексорни вериги" ООД в цялата страна е спечелила търга за изработка и монтаж на табелите. Как тази фирма е инкорпорирана в КАТ и кога е бил съответния търг (откак се помня - все тази фирма е там). От къде на къде за един нит ще ми искат 4 лв за монтаж (май толкова беше, ако не и повече). Аз мога и сам да си го сложа. И други такива въпроси ми напират, но не е тука мястото. А чия е всъщност тази фирма?

Коментар

държавна се води
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Тази фирма е на бившият вътрешен министър Богомил Бонев :D

Коментар

Всичко е навързано като котешки черва :D Нищо и никой случаен няма в тая шибана страна.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Immortal написа:
            Аз винаги съм се питал - как така точно тази фирма, със засуканото име "Безконтактни мултиплексорни вериги" ООД в цялата страна е спечелила търга за изработка и монтаж на табелите. Как тази фирма е инкорпорирана в КАТ и кога е бил съответния търг (откак се помня - все тази фирма е там). От къде на къде за един нит ще ми искат 4 лв за монтаж (май толкова беше, ако не и повече). Аз мога и сам да си го сложа. И други такива въпроси ми напират, но не е тука мястото. А чия е всъщност тази фирма?
            Ето за този нит колега направих скандал и се наложи да го разпробият и преместят номера. На Мареа-та бяха изместили задния номер плътно в ляво в нишата за монтаж на рег.номер , от другата страна имаше 8-10см. празно място. Бях си оставил дукоментите върху на един познат колата , спрях слязах и се върнах да ги взема. Когато пак тръгнах към колата изпаднах в шок некадърници немогат да запазят симетрия при поставяне на номера. Като се има в предвид че това е елементарна техническа операция
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Винаги съм се чудил този нит дали е задължителен. Много хора съм виждал сами да си слагат номерата, дори в двора на КАТ.
              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

За многоколесни МПС-та е задължителен, за двуколесни - не...

Коментар

Immortal написа:
                  Фирма "БМВ" ООД е държавна и е собственост на МВР. Така, че не и е необходимо да учства в търгове за дейностите, които извършва. Цените и са определени със съответните нормативни документи.
                  Peugeot 301
                  Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Монопол с една дума....
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

То не напразно я наричат фирма "КАТ" .С последните промени които приемат е само операция събиране ,даже не ти дават право и да се защитиш.Каквото каже КАТ това е правилно.А що се отнася до табелите скоро ще трябва да ги сменяме,но още не са дали срок.Явно не са им дотрябвали спешно пари.То и личните документи ще кажат да сменяме.Абе е.а ти държавата-САМО ЩАВЕНЕ !
                      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                      X