Здравейте, снощи в пощенската си кутия намирам прозовка от КАТ , за нарушение направено ноември месец миналата година, не пише какво е самото нарушенние, само дата и час. Колата се кара от няколко човека, на аз съм собственик.Да се смятам ли за редовно призована с тази привока в отворена пощенска кутия и какво е наказанието ако не се явя.Още 1 въпрос - явон е нарушение заснето от камарите - може ли да се види кой точно е шофирал колата в този момент, защото със сигурност не съм била аз - по това време съм на работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Призовка от КАТ
Collapse
X
-
Призовка пише :D Плика беше отварян преди да го намеря в пощата - може би е била в 2 части, защото на моята отдолу пише имена на чевека, който я е получил и там стои празно., защото никой не я е получил. Ако е имало и втора част ,която връщат в КАТ - там незнам какво са написали.За тези, които са били призовани по тази начин за нарушение моля да ми кажат нещо повече по въпроса - вижда ли се добре кой е шофирал колата в този момент? И каква е глабата ако утре не се явя в КАТ?Моля ви, серозно съм притеснена. Никой ли не е минавал по тази път?
Коментар
-
ravi написа:Призовка пише :D Плика беше отварян преди да го намеря в пощата - може би е била в 2 части, защото на моята отдолу пише имена на чевека, който я е получил и там стои празно., защото никой не я е получил. Ако е имало и втора част ,която връщат в КАТ - там незнам какво са написали.За тези, които са били призовани по тази начин за нарушение моля да ми кажат нещо повече по въпроса - вижда ли се добре кой е шофирал колата в този момент? И каква е глабата ако утре не се явя в КАТ?Моля ви, серозно съм притеснена. Никой ли не е минавал по тази път?
Коментар
-
А не мога ли да кажа, че някой ми е откраднал колата за малко и не съм карал аз, а после я е върнал? Все пак да докажат, че аз съм карал, нали по презумпция всеки е невинен до доказване на противното?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Uox, благодаря ти за отговора. На мен утре ми абсолютно невъзможно явяването в КАТ. Така ,че няма да го направя. И ако не съм редовно призована за какво ли и да го правя?А това с открадването на колата ,точно когато са заснели нарушение с камерите, пък да няма сигнал в КАТ ми се вижда детинско.
Коментар
-
ravi написа:Uox, благодаря ти за отговора. На мен утре ми абсолютно невъзможно явяването в КАТ. Така ,че няма да го направя. И ако не съм редовно призована за какво ли и да го правя?А това с открадването на колата ,точно когато са заснели нарушение с камерите, пък да няма сигнал в КАТ ми се вижда детинско.То е детинско и твърдението, че бабата на Ванко 1 му е дала 45000 да си купи ML, ама върши работа, нали?
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Ххахахаха, свърши , да. Ама аз съм от простолюдието , дето всички закони го хващат, защото нямам баба, с коята да се оправдавам :D Така, считам се за нередовно прозована и си чакам втора призовка, която да ми бъде връчена официално, не в отключената пощенска кутия.Не разбрах на камерите вижда ли си кой е карал колата ? Че ще има спорове по роднинска линия от мъжка страна и е малко неприятно
Коментар
-
На снимките ясно се вижда кой кара. Или поне на тази, която аз видях. Един приятел, комшия ми показа една негова снимка с негов колега с буса (разнсят някакви неща), на която ясно се вижда как се хилят. Взел си я за спомен човекът.Но това беше миналата година ноември месец. Поне в техния случай се виждаше кой кой е.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
ravi написа:Ххахахаха, свърши , да. Ама аз съм от простолюдието , дето всички закони го хващат, защото нямам баба, с коята да се оправдавам :D Така, считам се за нередовно прозована и си чакам втора призовка, която да ми бъде връчена официално, не в отключената пощенска кутия.Не разбрах на камерите вижда ли си кой е карал колата ? Че ще има спорове по роднинска линия от мъжка страна и е малко неприятноМен ме бяха снимали с мобилна камера и не се виждаше нищо защото бяха застанали под такъв ъгъл, че се видя само как монава буса и задния му номер. За това аз като отидох при тях и им казах, че не знам кой е карал буса и полицая ми каза да разбера до следващия ден. Точно за това се попълва тази декларация за лицето управлявало автомобила
Аз мислих да им пращам приятелката ама като видях, че няма да ми вземат точки прецених, че аз ще си платя акта и няма смисъл да лъжа :D
Коментар
-
Колеги, видях че вече има тема, та да питам тук. Получих днес и аз ПРИЗОВКА от КАТ. Проблема е, че пощальона я е дал на майка ми, защото се познават, но е нямало обратна разписка и тя никъде не се е подписала, че го е получила (предполагам, че ако не са се били засекли са щели да го пуснат в пощенската кутия). Пише: За справка във връзка с извършено нарушение по Здвп от водач на мпс с номер ..... на 17.03 по преписка номер...... Явяването задължително и ако не се явя нося отговорност по член 271 от незнам си какво. Та.... важи ли още това, което сте писали за призовката, че мога да се направя на ударен и да не ида или вече има някакъв закон ? Викат ме след 2 седмици. Могат ли да ми направят нещо и ако ида кво ме чака (предполагам че става дума за преминаване на червено на софийския). Ако е за червен светофар и отида колко е акта и колко точки се вземат ? Изобщо докато не получи майка ми лично с подпис такова нещо мога ли да се направя на луд (колата се води на нейно име). Благодаря предварителноFiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Е пък после Станишев и Бойко Борисов бил виновни за положението в страната.Правим се на пичове на пътя, ама опре ли да си понесем отговорността, клинчим до дупка.А иначе по форумите сме първи да плюем милиционерите ....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар