Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви цигари пушим?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз пуша от 9 г. като съм ги спирал най-много за 6м., дори сега отново се опитвам да ги спра от 3-4 м. пуша само по 2-3 цигари на ден, ама то няма как като ме тормози жената Иначе съм забелязал, че от Ева лилава и жълта направо въздух не ми остава и кашлям като обезумял, само Мурати голд ги понасям добре. А си спомням преди години, когато започнах да пуша и Виктори беше 86ст. беше наистина разкош, дори синьото не ми беше тежко сега са отвратителни. Дори преди пушех Ориент експрес, много силни и ароматни цигари, пушех си по 10-15 на ден и нищо ми нямаше, последно бях опитвал преди 3-4 г. и след първото дръпване и щях да си хвърля дробовете, от тогава не съм виждал такива.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

От 4 месеца - нищо.Обаче обожавам GitanesЗа щастие не се намират тук иначе нямаше да говоря в минало време.П.С: Абе дейба и темата Не се бях сещал за цигари от много време а сега с тая снимка ми се разтрепериха мартинките :D
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
        От 4 месеца - нищо.Обаче обожавам GitanesЗа щастие не се намират тук иначе нямаше да говоря в минало време.П.С: Абе дейба и темата Не се бях сещал за цигари от много време а сега с тая снимка ми се разтрепериха мартинките :D
        Аха много добре правиш и ти.Още си спомням за тези цигари от хижа Яна.Тоя път голям инат излязох.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Май май ще ги отказваме тези гадове Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 При тези цени!!!Олелия
          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
            Май май ще ги отказваме тези гадове Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 При тези цени!!!Олелия
            Нали айде де.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
              dzvqroto-qnisZ написа:
              Нали айде де.
              Дамммм тва и мисля да направя :D Грехота е да си харчиш парите за отрова

Коментар

Esper написа:
                За щастие не се намират тук иначе нямаше да говоря в минало време.
                На пазара Кирков се намира всичко Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp
                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Esper написа:
                  Французите, като дойдат тук, пушат "Арда" (сега гледам има нова с нов бандерол), казват, че много приличала н Житан.Няма какво да те спира, пуши си

Коментар

Черен Вайсерой със сръбски бандерол

Коментар

Бяло Виктори на корем - от 5 до 40 къса на ден в зависимост от настроението.
                      Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                      Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                      Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                      Ex: Brava 1.6 1997
                      Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

tyson написа:
                        Искам да споделя нещо. До преди няколко години бях пушач. Пушех доста. Пуша от 7-ми клас, като в периода между 21-25 г. пушех до 2 кутии на ден и то само Лъки. Един ден просто се уплаших от една храчка, която изплюх сутринта и тогава взех решение да не пуша. Всичко е воля. Седя на маса, ям и пия но не пуша. Запалвам само на рождения си ден и на Нова Година (изпуших 3 цигари за цялата вечер). И за да не е оффтопик всичко това, съм си купил един стек Малборо (румънското едно бяло, с кутийка която се отваря чрез дърпане) от миналата пролет ми е и си имам много голям запас
                        В момента (от близо 9 месеца) и аз пуша от тези цигарите са "Малборо филтър плюс" ,а сега излязоха и "Малборо екстра плюс" на българския пазар ги няма , за сега съм ги виждал само в Румъния и знам че там ги произвеждат.
                        fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Син Ротманс-по две кутии на ден.Възмутен съм от себе си,понякога ги отказвам по два пъти на ден,но нищо не помага!Като отида на обекта и пак ги подкарвам една след друга Някой пробвал ли ги е тези електронни цигари-да сподели има ли ефект някакъв?
                          Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

fihi написа:
                            Черен

Коментар

fihi написа:
                              Черен

Коментар

fihi написа:
                                Черен

Коментар

Working...
                                X