Жената предложи да купя кутия Мерилин за проба. Същата вечер излизаме с приятел - тираджия, сядаме на хоремаг да бирим. Жената вади кутията Мерилин да запали, нашият приятел взема една цигара от кутията, къса я на 2 и изтръсквайки тютюна от нея в салфетка, казва (и показва частиците от сламата):"Чакай да ти покажа, какви цигари пушиш..."И взе да разправя, как вендъж на обратен курс от Франция товари на ТИР-а от една химическа фабрика слама за Булгартабак. Оказва се, че в тази химическа фабрика преработват слама със специални химикали, за да прилича на тютюн и я изнасят в БГ за производство на цигари...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви цигари пушим?!
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
... България.И кво ? Даваме 3 и кусур лева та да пушим слама ... Аз пуша muratti синъото,дано да няма такива буклуци в него ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
SokOtPraskova написа:Tornado написа:Ужас.Правя за втори път опит да спирам цигарите и не пуша от 04.03.2009 г.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Humppa
Не бях пушил повече от 7 и половина години... Винаги съм мислел, че съм въздържател на 100%... От 6-7 месеца пак пуша... Вече не искам.... Утре няма да си купя цигари... Та в БГ няма нищо истинско, като започнем от политиците...
Коментар
-
Humppa
Dikata_BG написа:Шарена Карелиа без бандерол
Коментар
-
L&M 100 мм без бандерол,ама скоро мисля или да минавам на електронни или да ги спирам отново. Срирал съм ги два пъти ,единия за 1г.3м. следващия за 6,5м.,но от близо 7 години си ги павкам постоянно ,но не повече от 1 кутияMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Tornado написа:Ужас.Правя за втори път опит да спирам цигарите и не пуша от 04.03.2009 г.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
И аз съм от въздържателите които не пушат,нямам и нищо против към пушачите. Цигари колкото си искаш и всякякви,но не беше едно време когато българските цигари си бяха български а вносните-вносни. Сега вече въобще не се знае от какъв тютюн се правят и кой произвежда съответната марка цигари. Всеки знае че в България по голяма част от появилите се продукти на пазара,поради един или друг интерес не са същите каквито са ги пуснали в началото като партида.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
НЕ пуша не пия, само по фиатки ходаПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар