Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви цигари пушим?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви цигари пушим?!

Жената предложи да купя кутия Мерилин за проба. Същата вечер излизаме с приятел - тираджия, сядаме на хоремаг да бирим. Жената вади кутията Мерилин да запали, нашият приятел взема една цигара от кутията, къса я на 2 и изтръсквайки тютюна от нея в салфетка, казва (и показва частиците от сламата):"Чакай да ти покажа, какви цигари пушиш..."И взе да разправя, как вендъж на обратен курс от Франция товари на ТИР-а от една химическа фабрика слама за Булгартабак. Оказва се, че в тази химическа фабрика преработват слама със специални химикали, за да прилича на тютюн и я изнасят в БГ за производство на цигари...

... България.И кво ? Даваме 3 и кусур лева та да пушим слама ... Аз пуша muratti синъото,дано да няма такива буклуци в него ...
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ужас.Правя за втори път опит да спирам цигарите и не пуша от 04.03.2009 г.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
        Похвално! Надявам се да успееш! Аз лично не пуша, за това съм доволна, че отрязах всички онези, които бутат боклуци по фасовете!
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

И аз не пуша. Сиренето не е сирене, саламите не са салами, каймата не знам си какво, цигарите не са цигари. Какво е истинско се питам аз???

Коментар

SokOtPraskova написа:
            Tornado написа:
            Похвално! Надявам се да успееш! Аз лично не пуша, за това съм доволна, че отрязах всички онези, които бутат боклуци по фасовете!
            Ами първия път успях за 6 месеца.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Не бях пушил повече от 7 и половина години... Винаги съм мислел, че съм въздържател на 100%... От 6-7 месеца пак пуша... Вече не искам.... Утре няма да си купя цигари... Та в БГ няма нищо истинско, като започнем от политиците...

Коментар

Шарена Карелиа без бандерол
                Subaru B9 tribeca 3.0
                Peugeot 307 04
                Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
                  Шарена Карелиа без бандерол
                  ТИР-вете стигат навсякъде! Я си свийте цигара от насипен тютюн и след това запалете такава, производство на Булгартабак! Глават си режа - поне 500% разлика ще усетите! Аз вече опитах, с тютюн от Италия!

Коментар

L&M 100 мм без бандерол,ама скоро мисля или да минавам на електронни или да ги спирам отново. Срирал съм ги два пъти ,единия за 1г.3м. следващия за 6,5м.,но от близо 7 години си ги павкам постоянно ,но не повече от 1 кутия
                    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Tornado написа:
                      Браво колега , аз направих един опит и той се оказа успешен не пуша от 01.01.08г след около 20годишен стаж
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Пушил съм 15г. .Правих опит да ги откажа 97г., издържах 4месеца. Но от 3.03.2005 не съм палил цигара,успях да ги откажа, надявам се завинаги :D
                        FIAT Marea ex
                        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

И аз съм от въздържателите които не пушат,нямам и нищо против към пушачите. Цигари колкото си искаш и всякякви,но не беше едно време когато българските цигари си бяха български а вносните-вносни. Сега вече въобще не се знае от какъв тютюн се правят и кой произвежда съответната марка цигари. Всеки знае че в България по голяма част от появилите се продукти на пазара,поради един или друг интерес не са същите каквито са ги пуснали в началото като партида.
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

И аз съм на Карелийка,но съм решила да ги отказвам!!!Краино време е
                            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

НЕ пуша не пия, само по фиатки хода
                              Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                              Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Working...
                              X