Хораааа, що не прочетете първия пост?Темата не е преброителна, кой какви цигари пуши!Друг е въпроса, че да се пуши трева, слама или тютюн, все си е загуба на пари и здраве!
Хораааа, що не прочетете първия пост?Темата не е преброителна, кой какви цигари пуши!Друг е въпроса, че да се пуши трева, слама или тютюн, все си е загуба на пари и здраве!
Е хайде не благодаря няма нужда
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Идва ми се много,ама работя нон стоп- и събота,и неделя.Иначе едно време бях доста редовен,още от срещите на Сточна гара.И все пак-има ли ефект от електронното чудо(цигара)?
аз лично не съм пушач. но каквито и да са цигарите вече всички станаха скъпи.то май световната криза само тах незасегна.невиждам някои да се е отказал от тях заради високите цени
аз лично не съм пушач. но каквито и да са цигарите вече всички станаха скъпи.то май световната криза само тах незасегна.невиждам някои да се е отказал от тях заради високите цени
Аз се отказах.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Марлборо сиво, когато намеря пуша или т.нар. бяло, определено има разлика в състава им. От както може без да правиш гимнастики да пушиш т.нар. вносни цигари го правя и не съм вкусвал виктори, а ако все ти се наложи да отвориш едно марлборо (свободно продавано в бг) и едно виктори ще видиш разликата .... няма семки и бонбонки в тях
Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили
Коментар