Аз пък пуша когато ми скимне, най-вече когато пия алкохол. Парламент са единствените цигари които ми харесват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви цигари пушим?!
Collapse
X
-
Аз пуша един Парламент, който за жалост при всичките ми усилия, не мога да намеря тук, и все е...duty free100 и е пакет...ямии :D Обаче пуша за кеф от години насам, след хапване, с кафенце, след хоризонтални танци ей таквиз благинки :D
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Хубава тема. Аз от месец и малко минах на тютюн. С 10 лева карам около 7 до 10 дни. Цената на масовите тютюни е около 7лв. за 40 гр., плюс това те са с новия син бандерол. Проблем е многото неща които носиш с теб - тютюн, филтри, листчета... обществото също така те гледа малко на кръв ама се свиква
.
Коментар
-
mnpenchev
-
Едно голямо ЕВАЛА от мен на всички които са отказали цигаритеИ аз ще се пробвам скоро.А по темата,В Германия пуша LM.Верно,давам 6 евро за кутия от 29 цигари,но като си дойда в БГ или някой ми донесе цигари (пак LM) от първата направо ми се повдига!Нямат абсолютно нищо общо.Незнам сено ли слагат или нещо друго,но са отврат.Иначе каквито и да са цигарите все са си една и съща отрова,затова и съм решил да ги спирам.
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
За това вносни цигари и това е !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Искам да споделя нещо. До преди няколко години бях пушач. Пушех доста. Пуша от 7-ми клас, като в периода между 21-25 г. пушех до 2 кутии на ден и то само Лъки. Един ден просто се уплаших от една храчка, която изплюх сутринта и тогава взех решение да не пуша. Всичко е воля. Седя на маса, ям и пия но не пуша. Запалвам само на рождения си ден и на Нова Година (изпуших 3 цигари за цялата вечер). И за да не е оффтопик всичко това, съм си купил един стек Малборо (румънското едно бяло, с кутийка която се отваря чрез дърпане) от миналата пролет ми е и си имам много голям запас"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Явор Митев
Аз пуша от 14 годишен, с една пауза около месец, когато бях на 16 и то защото баща ми ме хвана, разпра ме от бой, но страха ми трая месец. От тогава не съм спирал. Пуша средно по кутия на ден, като имах периоди по две, но беше за кратко. Иначе си павкам GD или Бяло Виктори...от което намеря. От всички други останали, ме боли гърло и т.н. странични реакции.Лош порок, съзнавам го...но и не правя нищо, за да ги намаля.
Коментар
-
Аз също не пуша и никога не съм пушил, макар че работя в един от световните гиганти в цигарения бизнес... Това е най - якото, а именно никога да не си започвал, защото колкото и хубаво да е отказването на цигарите, то е един огромен стрес за пушача. А само като си помисля колко пари месечно дават пушачите, за да съсипват здравето си и това на околните наистина не е за вярване...Най - жалкото е, че цигарите и алкохола са единствените стоки на които потреблението никога и при никакви условия(криза, инфлация, високи нива на акцизите,респективно цените и т.н.) не пада надолу, а тъкмо обратното - расте главоломно.Айде със здраве и ако не сте опазили себе си - опазете децата си от този ужасен порок.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Аз пушех бяло Виктори-определено най-добрите от БГ цигарите,сега съм на Ваисрой светло сив но и аз май ще ги спирам.Я кажете някой пробвал ли е тези електронни цигари и има ли ефект.А в крайна сметка ако не ги откажа, с тези цени вече ще си насадя трева и ще си пуша,поне тя не е вредна----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Не пуша вече няколко години.Но мога да ви дам един акъл как да видите какво има в цигарата. Изсипвате тютюна в чаша с вода и разбърквате. Частиците се отделят една от друга и на светлина всичко си лъсва. Аз и найлон съм виждал при такъв тест.Нямам нищо против пушачите, обаче ако обичате недейте да пушите в асансьора или входа. Аз съм бил на ваше място и ви уверявам че не си давате сметка всъщност гадно е да влезеш в опушен асансьор или вход. Знам че отстрани изглежда като гевезалък, вярвайте ми - не е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар