Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На кой фиата му е на най много километри
Collapse
X
-
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
-
Може би единственото нещо с което го превъзхожда е двигателя.Иначе има същите екстри.Но пък Ауди V8 например превъзхожда отвсякъде тогавашните С - класи и изглежда сто пъти по-модерно и има климатроник и борд-компютър за каквито от Мерцедес по това време май не са и чували.Ауди V8 излезна през 1988 г.Ама вече взехме съвсем да се отклоняваме от темата.'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
Аз ти говоря примерно за този http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=bpdfsdxyg2oj Факт е обаче, че до 1988 г. Ауди дори са нямали луксозна лимузина, а от този модел V8 са продадени едва 21000 бройки, но все пак според мен е по-добро от Мерца.Но да не спорим общо взето за глупости.'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
mihail.nikolov21 написа:моя е на 196 200фиат пунтонз да ли са реалниFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Immortal написа:Гледам отговорите и си мисля - оказва се, че дигиталните километражи на Темприте са единствените, които не могат да се манипулират. Превъртат на 199.999 км, но в паметта се натрупва броят превъртания на километража.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Заглавието на темата не е ли за най-много километри? А то всеки си пише на колко му е. Предлагам който напише някакви километри, следващите да пишат в темата само ако тяханата кола е на повече, и да се доказва със снимки. Иначе става някаква тема която е на друга тема. Понеже моят ФИАТ не е на повече от най-високото число, цитирано до момента, затова и няма да пиша на колко е.
Коментар
-
ogi28b написа:Заглавието на темата не е ли за най-много километри? А то всеки си пише на колко му е. Предлагам който напише някакви километри, следващите да пишат в темата само ако тяханата кола е на повече, и да се доказва със снимки. Иначе става някаква тема която е на друга тема. Понеже моят ФИАТ не е на повече от най-високото число, цитирано до момента, затова и няма да пиша на колко е.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
u_bo
от приятел работещ в атокъща -- бях харесал една кола - седанче - "-Не е за теб ""- Що бе ? ""- Не гледай там , пише 170 000 , а е на 350 000 "а сега сетете се на колко са ви дизелите, щом това беше бензинка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар