Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На кой фиата му е на най много километри

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моето Типо вчера му навъртях 166000-я километър.
    Fiat Tipo 2.0 GranTurismo

Коментар

147 000
      Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Mupo написа:
        На баща ми негов бивш колега имаше допреди 2-3 години едно таквоз http://www.pgrobinson.com/CX/images/DSCF0212.jpg , по негови думи километража вече беше превъртян един път, и в момента показваше 17****км. Къде е сега тоз "курник" незнам .
        Аааа не така!Това е голяма кола.Моделът е от 1974 година и има повече екстри от която и да била немска кола от това време, естествено без Мерцедес.Навремето баща ми си взе Москвич 21412 и това беше април 1989 г.През 1993 година го обърнахме и тогава километражът му застина на 197 403 и не мръдна повече.До ноември 2007 година, когато го предадохме за скрап може и да е минал 500 000.И ето ви едно доказателство, че Шкодите са здрави коли http://www.youtube.com/watch?v=PneYGuN3aO4
        '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
        '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

На тези км. свалих стария мотор от уното!
          FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
          FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

моя Бравок вече мина 170 000 км

Коментар

bagercho написа:
              Аааа не така!Това е голяма кола.Моделът е от 1974 година и има повече екстри от която и да била немска кола от това време, естествено без Мерцедес.
              Това последното НЕ Е вярно. Ситроена СХ има повече екстри от която и да било не само немска, а каквато и да било друга кола, ВКЛЮЧИТЕЛНО и Мерцедес. Все още мойта баба Темпра води класацията А наградата? Каква е наградата?!?

Коментар

Продадох си Типото на около 410 000 хиляди, ама новия собственик не знаел за понятието смяна на масло и едното му бутало малко позадрало. Километража е дигитален и няма как да видя на колко км. е станало това.
                LANCIA LYBRA SW 2.4 JTD '2000
                FIAT PUNTO 1.2 75 ELX '97

Коментар

Tornado написа:
                  Много сте скромни нещо.Моята я взех на 135500 + 100000 =234500.Скоро ще чукне 334500.
                  Днес Мареата направи 200000 респективно 334500.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Фиат Браво 1.6 16V 97г.-купено на 182000км продадено на 203500Фиат Пунто 1.2 75 ELX 97г.-купено на 108000км в момента е на около 168000км и си е перфектноАлфа 146 1.9 JTD 99г.-купена на 120000км в момента е 122600км като за първоначалните километри само за пунтото съм сигурен че са реални защото си доиде с цялата сервизна история
                    Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
                    Alfa Romeo 146 1.9 JTD
                    Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
                    Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Immortal написа:
                      bagercho написа:
                      Аааа не така!Това е голяма кола.Моделът е от 1974 година и има повече екстри от която и да била немска кола от това време, естествено без Мерцедес.
                      Това последното НЕ Е вярно. Ситроена СХ има повече екстри от която и да било не само немска, а каквато и да било друга кола, ВКЛЮЧИТЕЛНО и Мерцедес. Все още мойта баба Темпра води класацията А наградата? Каква е наградата?!?
                      Е това го знам, ама не исках да съм чак толкова нахален Наистина има повече дори и от Мерцедес, да не говорим от БМВ.А след фейслифта му през 1985 има серийно ел. стъкла отпред, нещо което другите производители поставят от около десетина години и то на по-скъпите си модели, а има и полуавтоматична скоростна кутия, наречена от французите C-matic, която е изключително рядка.
                      '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                      '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Ей това е за Пунтото
                        Прикачени файлове
                        Fiat Punto 1.7TD
                        Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

Кавичките за тоз курник мисля бяха правилно сложени. Ам как се проверяваше колко пъти е превъртян километража на дигиталните табла на типо/темпра?

Коментар

Mupo написа:
                            Кавичките за тоз курник мисля бяха правилно сложени. Ам как се проверяваше колко пъти е превъртян километража на дигиталните табла на типо/темпра?
                            Даваш на контакт и натискаш едновременно бутоните за смяна на километража (ТОТАЛ/ТРИП) и за осветлението на таблото (ако не съм забравил - ако не стане - пробвай с някой от другите бутони ).Ако не е превъртан досега, ще ти покаже "0". т.е. показание 115 000 и излязла "0" - колата е на 115 хил. Ако излезе "1" - прибавяш 200 хил. към показанието, и така за всяка нова цифра по още 200 хил.

Коментар

С 3-те бутона имаш всичко на всичко 3 комбинации от 2 едновременно натиснати! При едната нищо не става, при другата - светват всичките джаджи и при третата - дава броя на превъртените километржи!

Коментар

Благодаря. Утре ще погледна Тъпото колко пъти е въртян .

Коментар

Working...
                                X