Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На кой фиата му е на най много километри

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

177000 хил. ми показва :D Преди 4-5 хил.сменихме накрайниците и се оказаха оРигиналните

Коментар

Аз пък съм виждал такси Опел Вектра на ОК Супертранс на 880 000 километра
      '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
      '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Колата с най-много километри, която съм виждал е на един комшия от Люлин навремето, който караше Опел Омега от началото на 90-те...998000 и вероятно ги е надминал милиона, защото всяка седмица едва ли не ходеше до Румъния.

Коментар

Lane Staley написа:
          Не мисля, че си прав. 100 000 км на година прави по 273 км на ден ( а ако им сложим поне един ден в седмицата без шофиране стават 333,33 км ) Това е много, адски много.Ето ти друга сметка:Ако са жители на малък град, то за отиване до работа няма да имат повече от 6-8 км, което е 16 км на ден. Заради теб ги слагам 20. Грубо слагам 250 работни дни годишно, макар да са по малко. Което прави 5 000 км за година. Можеш ли да ме убедиш, че за останалите 115 дни навъртат 95 000 км?Ако живеят в голям град сметките са подобни, че и по-зле - средната скорост в голям град е по-ниска и за да навъртиш много километри трябва да прекарваш много време в автомобила. А трябва да се работи, че тез ФИАТи май вървят основно на бензин и нафта.Не мислете автомобилните производители за толкова глупави - в гаранцията 100 000 км или три години има вложени доста изчисления и анализи.
          Имам приятел който си продаде опела на 4 години и "скромните" 148000км. Купена нова лично от него. Излиза грубо по 37000км/г...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Айде и аз да се запиша- Бравото е на 234 000 почти, но съм почти сигурен че не е ’’подмладявана’’, а колата с най-много километри, която съм виждал беше на 1200000 км- Тико беше- бивше такси :D
            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

При мен: взех Бравата на 141 000 сега е на 158 000 за година и половина.Комшията до нас, ходи по Австрия да вкарва коли преди години и имаше 3 места на Горубляне, и ми разправяше че там ен е слизала кола от автовоз на под 250-300 000км и съм склонен да му вярвам. Също така като се върна ми разказваше че намерил Голф3 дизел 95та на 160 000км оригинални, вика работеше по тихо от бензините на Горубляне. Но казва, австриеца знае че продава запазена кола и искаше адски мн пари за него. Така че на наште да им сложиме едно +300 000 и да си свиркаме
              Brava 103HP
              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Взех Фичо на почти 119000 км. сега е почти на 122000 км.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

На баща ми негов бивш колега имаше допреди 2-3 години едно таквоз http://www.pgrobinson.com/CX/images/DSCF0212.jpg , по негови думи километража вече беше превъртян един път, и в момента показваше 17****км. Къде е сега тоз "курник" незнам .

Коментар

spooni написа:
                    мойта е типичен пример за пипнат километраж сега е на 175000 и нещо не съм сигурен с точност... обаче на вратата има още стикер от италянеца дето е сменял маслото и е била на 305000 !!!направо не ми се мисли на колко е в действителност... да върви и да ми върши работа без да ми създава такава.. друго неискам :D :D :D
                    Не се притеснявай много ще изкара още.Не е важно на колко км. е колата ви ,а къде е била преди да бъде внесена в България.Повечето автомобили са закупени от вторични суровини сигурно.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ко стана ся?Като изключим бакшишките опели и историческия Ситроен, се оказва, че моята бивша Темпра е била на най-много километри.Незнам дали още я кара колегата spas4o, скоро не съм го виждал във форума, но силно се надявам да няма проблеми с нея. Аз много си я обичах. Ако имаше климатик горката, още щях да си я търкалям... Просто ми писна да ходя при разни директори плувнал в пот.

Коментар

Моята е на 274000км. А някаква класацийка с награди за първо, второ, трето място няма ли да спретнем?

Коментар

:D Абе що ми се струва,че повечето колеги не са сигурни за км-те си.Моята е на 280,000км реални и е направо пушка.
                          Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Айде и аз да се вкюча!Мойта марейка я взех преди 6 месеца на 103 000 някаде беше ( със сервизна книжка ) Истински или не незнам .Много запазена ми се стори и все още е такава . А сега километражът и изглежда така :
                            Прикачени файлове

Коментар

взех фиата на 155000 естествено това показваше сега съм на 210000
                              BRAVA 1,4 12V
                              Nissan Navara

Коментар

моя фиат е на сравнително малко, взех го на 148 000 сега е 188 000, всичко реално а колата с най-много км, която съм виждал и са сигурни е бившата ни лада, която я имахме от нова и я разкарахме на над 450 000 км.
                                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X