Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На кой фиата му е на най много километри

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Алфа - 133000Фиат- 170000Пежо- 96000За Пежака и Фиатката знам, че са на реални километри за Ромеото и то маи е на реални защото до 120к има сервизна книжка
    Subaru B9 tribeca 3.0
    Peugeot 307 04
    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Моита я взех на ~170 000 а сега е на 181 345 км
      Mercedes E200 coupe

Коментар

Моето браво е на 178000км, на 176000 - основен ремонт (поради преггряване, доста стабилно)сега съм с ново табло, което показва 215000 и не мисля да ги връщам
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Не знам - градска легенда ли е, или не. Преди години бях чул история за пловдивски бакшиш с Тико. Направил 1 000 000 километра без забележки по двигателя. От Деу му взели старото Тико и му дали ново...

Коментар

BolgAryan написа:
            явно аз съм най излъгания от всички взех я на 5 години с 42к, а сега две години и половина по-късно е на 85к
            Споко колега,бравока го взех на 31 К (сега е на 67К), а Мареата на 72 К и днес минах 80 К.Километражите ми не са пипани.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Мисля ,че има значение на колко години е колата все пак .Фиата е на 3,5 години и е на 230000,Сузукито ми е на 9,5 години и е 210000,така че мисля и това е от значение.А на колегата Хумпа ще кажа ,че познавам няколко човека които продадоха деута на 1 000 000км.,само че нексии и рейсъри .Моного здрави се оказаха на мотори :D
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Фиат Браво-195000На работата има 1 камион Мерцедес на 997000км много го товарят горкия, ама и той не се дава лесно
                Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Моята я купих на 130 000 км , ама хайде...ще вярвам и няма да свалям розовите очила Колата ми беше 7 годишна като я купих и по обективни ( зад всеки обект стои субект )сметки излиза, че предния собственик е връткал колата по 20 000 км. на година - хайде бе.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

dudulia написа:
                    BolgAryan написа:
                    явно аз съм най излъгания от всички взех я на 5 години с 42к, а сега две години и половина по-късно е на 85к
                    Споко колега,бравока го взех на 31 К (сега е на 67К), а Мареата на 72 К и днес минах 80 К.Километражите ми не са пипани.
                    А ти от къде разбра че не са пипани ?
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ntodorov написа:
                      Моята я купих на 130 000 км , ама хайде...ще вярвам и няма да свалям розовите очила Колата ми беше 7 годишна като я купих и по обективни ( зад всеки обект стои субект )сметки излиза, че предния собственик е връткал колата по 20 000 км. на година - хайде бе.
                      без да знам къде се е карала колата преди това, тези сметки не ми изглеждат толкова нереални. 20 000 км на година си е напълно нормално според мен, дори леко влиза в горната граница. така че, споко, дръж очила смело виж, при мен се пада по 8400 средно на година... бабо, бабооооооооооооо, защо така си си искала сервизната книжка за спомен та не си я дала на наш Ганьо да ми я покаже като ми продаде колата

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Гледам отговорите и си мисля - оказва се, че дигиталните километражи на Темприте са единствените, които не могат да се манипулират. Превъртат на 199.999 км, но в паметта се натрупва броят превъртания на километража. Та си мисля, как тъй аджеба, няма Темпра под 400 хил. км, пък вашите Брави,Бравота, Мареи и т.н. все около 100 хил. се движат. Пък гледам някои оптимисти и под 100 хил. дават данни.Вярвате ли наистина, че някой ще си продаде колата под 100 хил. км (т.е. все още в гаранция) за без пари (2-3 хил. евро) ?!?Че аз без да претендирам за кой-знае колко пътуване, навъртам по 30 хил. на година минимум. Мислите ли наистина, че при липсата изобщо на граници в западна Европа, че с доходите които имат и навиците да пътуват всеки уикенд западняците навъртат по под 50 хил. на година?!?

Коментар

аз навъртам по 10-12000 на година.. за сега, 90% от това е градско...виждал съм Мерцедес 124 на 60000км, това преди месец, и съм 100% сигурен, че бяха реални..виждал съм и поло на 9 години на 45000км(приятел го внесе със цялата му сервизна история) и за малко да го купя, но се оправи Фичо, има всякакви случаи, само знам, че следващата кола живот и здраве, ще си я търся такава... на малко и сигурни километри но това не пречи да преебеш кола на 20000км и да си караш кротко кола на 300000, всичко си зависи от поддръжката и маниера на каране, според мен
                          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                          e30 forever!

Коментар

Immortal написа:
                            Гледам отговорите и си мисля - оказва се, че дигиталните километражи на Темприте са единствените, които не могат да се манипулират. Превъртат на 199.999 км, но в паметта се натрупва броят превъртания на километража. Та си мисля, как тъй аджеба, няма Темпра под 400 хил. км, пък вашите Брави,Бравота, Мареи и т.н. все около 100 хил. се движат. Пък гледам някои оптимисти и под 100 хил. дават данни.Вярвате ли наистина, че някой ще си продаде колата под 100 хил. км (т.е. все още в гаранция) за без пари (2-3 хил. евро) ?!?Че аз без да претендирам за кой-знае колко пътуване, навъртам по 30 хил. на година минимум. Мислите ли наистина, че при липсата изобщо на граници в западна Европа, че с доходите които имат и навиците да пътуват всеки уикенд западняците навъртат по под 50 хил. на година?!?
                            Всъщност истината е че навъртат не 50 000 а 100 000 и никой не може да ме обеди че не съм прав !!! То по автокъщите кола над 200 000 няма ... и нормално като врътнат километража в чужбина един път и тук още един път
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Не мисля, че си прав. 100 000 км на година прави по 273 км на ден ( а ако им сложим поне един ден в седмицата без шофиране стават 333,33 км ) Това е много, адски много.Ето ти друга сметка:Ако са жители на малък град, то за отиване до работа няма да имат повече от 6-8 км, което е 16 км на ден. Заради теб ги слагам 20. Грубо слагам 250 работни дни годишно, макар да са по малко. Което прави 5 000 км за година. Можеш ли да ме убедиш, че за останалите 115 дни навъртат 95 000 км?Ако живеят в голям град сметките са подобни, че и по-зле - средната скорост в голям град е по-ниска и за да навъртиш много километри трябва да прекарваш много време в автомобила. А трябва да се работи, че тез ФИАТи май вървят основно на бензин и нафта.Не мислете автомобилните производители за толкова глупави - в гаранцията 100 000 км или три години има вложени доста изчисления и анализи.
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Е добре не са 100 000 но определено и не са 20 000.Как така браво 2000 година ще е на 67 000 ? И ми вика джамбаза ми тя некфа баба в село я карала.Баси аз като гледам тея тонколони на кората тя тас баба бая глуха трябва да е.П.П Мерси за уточнението на Lane Staley

Коментар

Working...
                                X