Алфа - 133000Фиат- 170000Пежо- 96000За Пежака и Фиатката знам, че са на реални километри за Ромеото и то маи е на реални защото до 120к има сервизна книжка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На кой фиата му е на най много километри
Collapse
X
-
Humppa
Не знам - градска легенда ли е, или не. Преди години бях чул история за пловдивски бакшиш с Тико. Направил 1 000 000 километра без забележки по двигателя. От Деу му взели старото Тико и му дали ново...
Коментар
-
BolgAryan написа:явно аз съм най излъгания от всички взех я на 5 години с 42к, а сега две години и половина по-късно е на 85кBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Мисля ,че има значение на колко години е колата все пак .Фиата е на 3,5 години и е на 230000,Сузукито ми е на 9,5 години и е 210000,така че мисля и това е от значение.А на колегата Хумпа ще кажа ,че познавам няколко човека които продадоха деута на 1 000 000км.,само че нексии и рейсъри .Моного здрави се оказаха на мотори :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Моята я купих на 130 000 км , ама хайде...ще вярвам и няма да свалям розовите очила Колата ми беше 7 годишна като я купих и по обективни ( зад всеки обект стои субект )сметки излиза, че предния собственик е връткал колата по 20 000 км. на година - хайде бе.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
dudulia написа:BolgAryan написа:явно аз съм най излъгания от всички взех я на 5 години с 42к, а сега две години и половина по-късно е на 85кAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ntodorov написа:Моята я купих на 130 000 км , ама хайде...ще вярвам и няма да свалям розовите очила Колата ми беше 7 годишна като я купих и по обективни ( зад всеки обект стои субект )сметки излиза, че предния собственик е връткал колата по 20 000 км. на година - хайде бе.
Коментар
-
Гледам отговорите и си мисля - оказва се, че дигиталните километражи на Темприте са единствените, които не могат да се манипулират. Превъртат на 199.999 км, но в паметта се натрупва броят превъртания на километража. Та си мисля, как тъй аджеба, няма Темпра под 400 хил. км, пък вашите Брави,Бравота, Мареи и т.н. все около 100 хил. се движат. Пък гледам някои оптимисти и под 100 хил. дават данни.Вярвате ли наистина, че някой ще си продаде колата под 100 хил. км (т.е. все още в гаранция) за без пари (2-3 хил. евро) ?!?Че аз без да претендирам за кой-знае колко пътуване, навъртам по 30 хил. на година минимум. Мислите ли наистина, че при липсата изобщо на граници в западна Европа, че с доходите които имат и навиците да пътуват всеки уикенд западняците навъртат по под 50 хил. на година?!?
Коментар
-
аз навъртам по 10-12000 на година.. за сега, 90% от това е градско...виждал съм Мерцедес 124 на 60000км, това преди месец, и съм 100% сигурен, че бяха реални..виждал съм и поло на 9 години на 45000км(приятел го внесе със цялата му сервизна история) и за малко да го купя, но се оправи Фичо, има всякакви случаи, само знам, че следващата кола живот и здраве, ще си я търся такава... на малко и сигурни километри но това не пречи да преебеш кола на 20000км и да си караш кротко кола на 300000, всичко си зависи от поддръжката и маниера на каране, според менA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Immortal написа:Гледам отговорите и си мисля - оказва се, че дигиталните километражи на Темприте са единствените, които не могат да се манипулират. Превъртат на 199.999 км, но в паметта се натрупва броят превъртания на километража. Та си мисля, как тъй аджеба, няма Темпра под 400 хил. км, пък вашите Брави,Бравота, Мареи и т.н. все около 100 хил. се движат. Пък гледам някои оптимисти и под 100 хил. дават данни.Вярвате ли наистина, че някой ще си продаде колата под 100 хил. км (т.е. все още в гаранция) за без пари (2-3 хил. евро) ?!?Че аз без да претендирам за кой-знае колко пътуване, навъртам по 30 хил. на година минимум. Мислите ли наистина, че при липсата изобщо на граници в западна Европа, че с доходите които имат и навиците да пътуват всеки уикенд западняците навъртат по под 50 хил. на година?!?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Не мисля, че си прав. 100 000 км на година прави по 273 км на ден ( а ако им сложим поне един ден в седмицата без шофиране стават 333,33 км ) Това е много, адски много.Ето ти друга сметка:Ако са жители на малък град, то за отиване до работа няма да имат повече от 6-8 км, което е 16 км на ден. Заради теб ги слагам 20. Грубо слагам 250 работни дни годишно, макар да са по малко. Което прави 5 000 км за година. Можеш ли да ме убедиш, че за останалите 115 дни навъртат 95 000 км?Ако живеят в голям град сметките са подобни, че и по-зле - средната скорост в голям град е по-ниска и за да навъртиш много километри трябва да прекарваш много време в автомобила. А трябва да се работи, че тез ФИАТи май вървят основно на бензин и нафта.Не мислете автомобилните производители за толкова глупави - в гаранцията 100 000 км или три години има вложени доста изчисления и анализи.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Е добре не са 100 000 но определено и не са 20 000.Как така браво 2000 година ще е на 67 000 ? И ми вика джамбаза ми тя некфа баба в село я карала.Баси аз като гледам тея тонколони на кората тя тас баба бая глуха трябва да е.П.П Мерси за уточнението на Lane StaleyAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар