Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На кой фиата му е на най много километри

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

моята е на 183000 мисля че са реални понеже я взех от човек който сам си я е вкарал и след година и половина каране от него вече е моя
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Geraka написа:
      Моят е на 195000...взех я на 162000 преди година и половина
      Вече съм на 215000. Все си мисля, че са реални, ама най-вероятно не са
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

138 по километраж.238 реални-проверено.

Коментар

223 хиляди километра (може малко повече , малко по-малко) , към 224 000 отиват :D
          Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
          Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Колеги, писал съм неведнъж по темата за "реалните" километри.Малко свежи данни от сервизната книжка на "новото" Браво:- купено през юни 1996: 0 км- през октомври 1996: 20.000 км- през март 1997: 40.000 км- през октомври 1997: 70.000 кми т.н... книжката свършва на 120.000 през 1998. Колата е карана от един и същ италианец до 2008.Сега чакам от него информация на колко е била колата като я е продал през 2008-ма на джамбазите, а иначе километража показваше като я взехме 127.000 км. Ако можете да смятате, смятайте на колко е колата. А аз като получа данните от италианеца, ще ви кажа...

Коментар

dudulia написа:
              Dimo_J написа:
              Dimo_J написа:
              колеги не изчетох всичките мнения, но ми се струва, че всички караме нови коли..100-200К км.. направо си е ново. по темата моята Брава 1.9ТD100 е на 259000км. без ядове е може би са реални..?
              темата май запада... аз вече съм на 280000 км
              Имам да те гоня с 200 000км. Не мисля,че аз ще навъртя тези километри на моята кола...
              е и аз не съм навъртял всичките км на моята, като я взех от колегата МЕМО беше към 225000 км.Не помня точно.

Коментар

Immortal написа:
                А аз като получа данните от италианеца, ще ви кажа...
                Ей това ще е много интересно.Все пак има някаква възможност да си е купил друга кола и тази да му е била втора или "градска".

Коментар

Като слеза до Астрата на бащата, ще ви покажа как изглежда кожен волан на 160000км и сами ще си направите изводите..
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

хахахахах не ми се занимава да ви покажа волан кожен на Jeep Commander 2007г. на 45000км

Коментар

BEX---GT написа:
                      Като слеза до Астрата на бащата, ще ви покажа как изглежда кожен волан на 160000км и сами ще си направите изводите..
                      Да снимам кожения волан на моята астра 2004 г. на гарантирано истински 172 000 км. и да ги сравним? Всеки се вълнува от реалните километри, тръпка е да ги научиш. Е, на тази си кола ги знам, защото я купих от първи собственик, който ми е и кум, но това не ме прави нито по-щастлив, нито пък по-нещастен . Просто тръпката от неизвестното я няма . А вчера за първи път видях с очите си километраж, който наближаваше 400 000 км. Беше на едно такси от оплюваната марка рено. Не им познавам моделите, по бръмченето познах единствено, че е дизел.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ето го - 100% реални 160000 километра! Вижда се малко износване в лявата част на кожата.пп аз съм виждал такси вектра на 790000км
                        Прикачени файлове
                        e30 forever!

Коментар

Това с волана не е никакво мерило. ако колата се е карала предимно на извън-градско, волана няма да е износен много, ако е само градско ще е много повече износен.Аз например на дълъг път, а и в града, държа волана не отстрани, а за спиците. Няма как да се износи много.Отделно възможностите на (пре)-тапицерите на кожени волани са невероятни.

Коментар

Immortal написа:
                            Това с волана не е никакво мерило. ако колата се е карала предимно на извън-градско, волана няма да е износен много, ако е само градско ще е много повече износен.Аз например на дълъг път, а и в града, държа волана не отстрани, а за спиците. Няма как да се износи много.Отделно възможностите на (пре)-тапицерите на кожени волани са невероятни.
                            виж тук - http://www.avtointerior.com/snimki.htmlдори вече не ги и претапицират, а ги доизграждат... Съгласен съм, че има отклонения в зависимост от климат, поддръжка, натоварване..Не е мерило, но е жокер
                            e30 forever!

Коментар

Моето сладурче го взех на 123000 ,а сега е на 167000 мисля че са реални поне от това което виждам в книгата на колата :D .
                              Fiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.

Коментар

Сега е на 109 000 реални взех я на 106 000

Коментар

Working...
                                X