Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На кой фиата му е на най много километри

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ge4i7ooo

161000км
    Fiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.

Коментар

Взеха я на 155 000 км.Сега показва 223 000 км.

Коментар

Като купувах Фиата километража беше на 185302км. Сега е на 193000км- надявам се реални.
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

моята Мареа е на 193000. Купих я преди 2 месеца. Като сменях биелетки на старите имаше маркер - месец 09 година 2002. Не знам по италианските пътища на колко км. се сменят, но предполагам на около 100 000 ги е сменил пича. Така че имам шанс да е на реални километри.
          Fiat Marea 1.9 TD100 97г.

Коментар

Моята красавица я търсих повече от полвин година. След като обиколих няколко пъти българия и нищо не ми харесваше накрая я намерих в горубляне. Запалих я а тя мърка като коте! Веднага проба и я взех! Джамбазина взе да ми обяснява че е на реални км и е много добра кола...113 000км. Но на въпросът ми защо всички коли в автокъщата са между 113 и 115хил .... само се засмя и пак повтори че колата си заслужава както и да е сега е на 147 000 и продължава да ме радва. всеки път когато я карам се размазвам от кеф
            Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
            Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
            FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
            Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

около 209 хил показва моята,уверен съм,че не са реални,но стга да си върви,не ми пука на колко е реално
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Dimo_J написа:
                колеги не изчетох всичките мнения, но ми се струва, че всички караме нови коли..100-200К км.. направо си е ново. по темата моята Брава 1.9ТD100 е на 259000км. без ядове е може би са реални..?
                темата май запада... аз вече съм на 280000 км

Коментар

Моята каракуда я купих на 96000 км. Може и да са реални защото във фиатското тефтерче намерих документи от някакъв немски сервиз, тогава - 2006г. колата е била на 80000. Ама кво ме грее това след купищата ремонти, хвърлени пари и нерви.
                  Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Dimo_J написа:
                    Dimo_J написа:
                    колеги не изчетох всичките мнения, но ми се струва, че всички караме нови коли..100-200К км.. направо си е ново. по темата моята Брава 1.9ТD100 е на 259000км. без ядове е може би са реални..?
                    темата май запада... аз вече съм на 280000 км
                    Имам да те гоня с 200 000км. Не мисля,че аз ще навъртя тези километри на моята кола...
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

вече е 114 000 км, но доколко са реални ни се знае
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

мойта в момента е на 172 000 а дали са реални
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Вчера като паркирах пред нас:
                          Прикачени файлове
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Моята е на около 240 000 реални, обаче не ми работи километража да ви кажа колко точно са :D
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не знам дали съм писал назад в темата-в момента по километраж ми е 307000км,а колко са реални.....само тя си знае
                              LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                              LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                              LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                              Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                              Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Fiat Bravo 1.6 1996 г. без клима, 2006 я взех директно от автовоза от италия на 73 000 км сега е на 107 500 км. Незнам колко са реални, както казах взех я от автовоза , освен в италия да ся я въртяли или по път на сам. без климатик е, така че нищо чудно да не са я карали много много. а и по сервизна книжка сменяни последно ремаци бяха на 63 000 и на капака за ремаците още стои надпис с боя 63 000. Поздрави на всичи! П.П А който е с най-много КМ какво печели ? Едно негово напиване за наша сметка?!?!?! НАВИТАЦИ ?
                                Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Working...
                                X