Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На кой фиата му е на най много километри

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

slav4o_vt написа:
    На мен не ми е много ясно как работи това чудо. Защото има датчик на хол на скоростната кутия, т.е. от електрически сигнал се цъка с нещо барабанчетата да се въртят. Та не е със жило, а импулси ако подаваш те са си все импулси, все напред ще цъка... Ма принципно ако се разглоби що да не може. Аз моето браво го взех на 92 000 което е странно.
    Като се разглоби, със сигурност могат да се върнат километрите, с игла например. Това ми го е казвал майстор.Вгледай се внимателно в таблото на твоето Браво. Погледни болтчетата, които закрепят брояча. Заводски са напръскани прецизно с черен спрей. Ако има някакви следи от отвертка по самите тях, или пък има неравномерно и нескопосано пръскане с черен спрей, значи брояча е свалян и километрите са върнати.При мен няма никакви следи, болтчетата изглеждат непокътнати. На 160 000 км беше колата, когато се купуваше. 13-годишна беше тогава.Значи има вероятност при мен километрите са реални :D
    Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Моя пунто е на 365 000

Коментар

Колеги добре си мерите километрите ама преценявайте и според годините на автомобилите, защото може на единя Типото да му е 92г и да е на 200000км, а на друг бравата да е 2000г и да е също на 200000км...Моето Пунто е 2002г на 230000км
        Пунто 1.9D 2002г.

Коментар

По-важното е кой колко километра е изминал с колата си в България, защото "българските" километри са като кучешките години, амортизират колата в пъти повече от тези в Германия и Италия :D Много важно, че си я взел на 2000000км примерно, и си минал 10000 в България. Аз вече имам над 100000 български километра с моята, което си го смятам за добро постижение.
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
          X