Както се видя в една съседна тема много хора мечтаят за малка спретната къщурка, дали с липи отпред или не. А в тази тема предлагам да обсъдим хубавите места за такава къщурка, включително и в чужбина. Но да е сравнително осъществимо, нали, ясно че всички искаме Хаваите
.Ние с жена ми отдавна обсъждаме такъв вариант, но честно казано в България не виждам къде. Трябва да се накачулим с катинари отгоре до долу, катинари на всяка врата и цял живот с решетки на прозорците, да не говорим за завистливи или пък нехигиенични комшии....могат да ти направят живота кошмар. Да не говорим за ада през който трябва да минеш за да си построиш къщата, колко рушвета трябва да буташ, колко да те мотат, и накрая пак не свършват работата като хората. След пет години се оказваш с една къща с много компромиси, излязла ти тройно на това което би трябвало и разбити нерви.Много ми се ще някой да ме обори, да каже ’Ей в това село кмета е работлив и съвестен, хората добри, а циганите ги гоним заедно, рамо до рамо с топорите’. Но май няма такива села в България много.Та се чудим един ден като порастем в Австрия ли...в Германия ли...А вашата къщичка къде искате да е?
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар