Да не изпадаме в излишни полемики, пък и достатъчно оспамихме темата! Друга ми беше идеята да рипам така... Зашото ми е писнало от идиоти! Ето например вчера карам до Ботевград, със служебната - дизел. Понеже нямах достатъчно пари в себе си, заредих за 20 кинта и пътувам най-икономично - с 80-90, при спускане - на свободна до 60 и т.н. Успях с 12-13 литра да пропътувам ~ 330 километра. Е, смазаха се да ме изпреварват лъскави джипове и голфове - в завои без видимост, с колони от ТИР-ове пред мен, при двойна непрекъсната линия, в села с ограничение 40.. и т.н..... Та за това и малко остро подходих в тази тема!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Антирадар
Collapse
X
-
Humppa
-
Humppa написа:Да не изпадаме в излишни полемики, пък и достатъчно оспамихме темата! Друга ми беше идеята да рипам така... Зашото ми е писнало от идиоти! Ето например вчера карам до Ботевград, със служебната - дизел. Понеже нямах достатъчно пари в себе си, заредих за 20 кинта и пътувам най-икономично - с 80-90, при спускане - на свободна до 60 и т.н. Успях с 12-13 литра да пропътувам ~ 330 километра. Е, смазаха се да ме изпреварват лъскави джипове и голфове - в завои без видимост, с колони от ТИР-ове пред мен, при двойна непрекъсната линия, в села с ограничение 40.. и т.н..... Та за това и малко остро подходих в тази тема!===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар