става въпрос за стоповете да ги затъмня.и с каква боя да си пръсна пласмаси по таблото .Искам нещо трайно ако някой го е правил ще го помоля и за снимки и разяснения моля.Голямо благодарско на отговорилите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги някой знае ли с каква боя се боядисва
Collapse
X
-
Колега не ти препоръчвам да си пръскаш стоповете с боя няма да се вижда добре и когато ти работят стоят на петна . Аз моите съм си ги затъмнил с фолио и станаха идеално виж в гаража ако искаш как изглеждат да ти кажа също че това е по масовата практика. Иначе на предната ми кола няма да споменавам марката бях ги пръснал със спрей продават ги навсякъде където има магазинчета за автоаксесоари . Гледам си от Варна значи няма да ти обяснявам къде е магазин Гарвана примерно. Там има всякъкви цветове спрейове и също така и лак в спрей който е добре да се пръсне след боята. Но пак ти казвам моето мнение сложи си фолио на стоповете а за пластмасите си купи от Гарвана спрейче. Ефтини са не се притеснявай.
-
lubomm написа:а някакво фолио дет ще изглеждат като нови или нещо по така има ли и какво бихте ме посъветвалиможе да е на бели раета или нещо такова мерси
Коментар
-
lubomm написа:а и мойте са протекли и ще видя като ги сваля.а колега може ли да ми кажеш магазин от де да си купя фолио за стоповете от варна съотвветно и какво точно да търся че сега почвам и ако може ценички ако знаеш колега
Коментар
-
emzo написа:Dikata_BG написа:В Практикер има спреи за затамняване на стопове мисля че с него ще ти е много по лесно и бързо.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Humppa
Тъкмо щях да съветвам колегите да не се гаврят със стоповете и си! Същото се отнася и за мигачинте! Тези детайли по автомобилите не се слагат случайно!!!
Коментар
-
gamma написа:Колеги, внимавайте колко си затъмнявате стоповете, защото някой може да ви влезе в багажника. А, когато дойдат от КАТ и видят затъмнените стопове такъв ще ви го напишат, че...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
zloben9000 написа:аз трябва да мина единия мой със силикон че се пълни с вода имате ли представа от къде протичат ?Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар