Една от реалистичните ми мечти е къщичка в Гърция, засега на о.Тасос.Има всичко което ми трябва - спокойствие, планина, море.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За какво мечтаете?
Collapse
X
-
ls1 написа:Ама снежец май няма а...Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Моята мечта е да си стоя в къщичката на село в полите на Средна гора,да съм прегърнал любимата жена,да се кефя как вънка вали на едри парцали снежец,а вътре как камината бука ли бука,а аз си пия винцето и слушам музика.Лято като дойде,навън в двора на райграса с приятели и чашка ракия ... еееххх мечти.Абе общо взето една механичка.Но като гледам докато с баща ми напрайм ремонта на къщата 1-2 години нема ме огрее П.П Споменах ли че докато върша тези работи,искам една чистак бърсак нова крома в задния си двор :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa
Мечтая, истински мечтая да обиколя Алпите, Каракорум, Андите и Скалистите планини! Защо не и Хималаите с гвоздея на програмата - Еверест! Непостижими мечти.. за мен... но не спирам да мечатя за тях! Ех... Да добавяи планините на Нова зеландия...
Коментар
-
Много хубава тема!Аз мечтая за много неща,някъде бях писала - мечтая един ден да си имаме собствена ски екипировка и да ходим зимата поне за 7 дни семейно да караме ски.Мечтая да си купим Кемпер и да пътуваме където си искаме, да плувам с делфини и да пробвам всички видове екстремни спортове - рафтинг,скок с парашут, полет с делтапланер,парапланер,гмуркане и т.н."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар