Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За какво мечтаете?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Една от реалистичните ми мечти е къщичка в Гърция, засега на о.Тасос.Има всичко което ми трябва - спокойствие, планина, море.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Ама снежец май няма а...

Коментар

аз пък мечтая за улици без дупки... или поне без трапове

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

ls1 написа:
          Ама снежец май няма а...
          На 200км има. Поне горе-долу на толкова трябва да е Банско примерно.И дупки няма обаче.И за 50 цента си миеш колата с водоструйка колкото си искаш, а не да ти спирапрез 20 секунди.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

сичко ми е цветя и кебапчета мечтите съм ги постигнал, сега си живея спокойно... п.п. на днес взех въглища и за другата зима....
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Моята мечта е да си стоя в къщичката на село в полите на Средна гора,да съм прегърнал любимата жена,да се кефя как вънка вали на едри парцали снежец,а вътре как камината бука ли бука,а аз си пия винцето и слушам музика.Лято като дойде,навън в двора на райграса с приятели и чашка ракия ... еееххх мечти.Абе общо взето една механичка.Но като гледам докато с баща ми напрайм ремонта на къщата 1-2 години нема ме огрее П.П Споменах ли че докато върша тези работи,искам една чистак бърсак нова крома в задния си двор :D
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Мечтая, истински мечтая да обиколя Алпите, Каракорум, Андите и Скалистите планини! Защо не и Хималаите с гвоздея на програмата - Еверест! Непостижими мечти.. за мен... но не спирам да мечатя за тях! Ех... Да добавяи планините на Нова зеландия...

Коментар

Много хубава тема!Аз мечтая за много неща,някъде бях писала - мечтая един ден да си имаме собствена ски екипировка и да ходим зимата поне за 7 дни семейно да караме ски.Мечтая да си купим Кемпер и да пътуваме където си искаме, да плувам с делфини и да пробвам всички видове екстремни спортове - рафтинг,скок с парашут, полет с делтапланер,парапланер,гмуркане и т.н.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Working...
                  X