Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За какво мечтаете?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vsd написа:
    За спокойствие си мечтая, за спокойствие.
    И аз си мечтая за спокойствие...За съжаление съм устроен така, че да поемам големи отговорности и то не само мои, а това ме натоварва.Другото за което си мечтая е да имам сигурност ( не само материална )за моето семейство
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Аз мечтая повече хора да знаят какво е REM
      Stilo 1.8 16V

Коментар

gorole написа:
        Аз мечтая повече хора да знаят какво е REM
        И какво е REM?
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

rapid eye movement, хм...
          Stilo 1.8 16V

Коментар

gorole написа:
            rapid eye movement, хм...
            По-скоро, с каква насоченост беше "мечтата ти" :D

Коментар

хаха, добри кавички
              Stilo 1.8 16V

Коментар

Аз искам зимата да съм някъде в планината, в голяма вила, с голяма камина, с големи прозорци, навън да е кучи студ, да вали сняг, а аз да се търкалям с 2-3 мацки пред камината Лятото да съм на Хаваи или на някой друг екзотичен остров и да се возя на яхтата ми пак с 2-3 мацки :D И понеже всичко това се купува с пари (както и голяма част от вашите мечти) искам пари. Естествено не забравям, че НАЙ-ВАЖНОТО е човек да е здрав, да са здрави и тези, които обича, защото иначе НИЩО друго няма смисъл и значение.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

SokOtPraskova написа:
                  Ами моята съкровена мечта започва от ранна детска възраст. Като малка в детската градина ни караха да спим следобедите, естествено никой не искаше (още по-малко аз). Един ден госпожата ни каза: затворете очички и си представете онова нещо което най-много искате да имате или направите..и ще заспинкате. Аз си затворих очите и си представих онова нещо, което единствено може да ми разтупка сърцето - кончета препускащи, различни цветове, с веещи се гриви, пръхтящи и вдигащи прах и шум на диви конски копита. Често, когато мислех за това и веднага заспивах и ги сънувах, а сънищата са по-реални и от реалността (това заради хиперфункцията на мозъка по време на REM :D ) Заспивах с надеждата да ги видя отново. Когато започнах да се занимавам с рисуване, предимно изобразявах коне...четях за коне, събирам фигурки на коне, снимки списания за коне, абсолютно всичко. Започнах да ходя на езда и се докоснах до мечтата си. Все пак се надявам някой ден да видя истински диви коне, дори за секунди
                  Ела на мойто село,коне колкото искаш :D :D :D
                  "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                  не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Спокойствие и повече весели хора

Коментар

Диви май не са А иначе с удоволствие бих искала да имам някой ден ферма за коне. (като по филмите) Само, че аз ще съм принцесата, дето ще ги язди и реши.. за риненето, приемам предложения за принц.

Коментар

SokOtPraskova написа:
                        Диви май не са А иначе с удоволствие бих искала да имам някой ден ферма за коне. (като по филмите) Само, че аз ще съм принцесата, дето ще ги язди и реши.. за риненето, приемам предложения за принц.
                        Диви са

Коментар

За мир по света и разбирателство между хората.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

SokOtPraskova написа:
                            Много малко са нещата, които са по-красиви от табун препускащи коне, па било те и питомни.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              SokOtPraskova написа:
                              Много малко са нещата, които са по-красиви от табун препускащи коне, па било те и питомни.
                              За мен това е моето сърце...не е просто красова.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                За мир по света и разбирателство между хората.
                                Кире, ти си готов за Мис Свят Моята мечта е... мда... май не се сещам. Ай стига бе, станал съм човек без мечти! По принцип не обичам много да мечтая за неща, които никога не бих могъл да имам. Обикновено имам по-скоро цели, отколкото мечти - и малко по-малко си ги сбъдвам.А мечтите би трябвало да са недостижими - нали затова в повечето езици думата за мечта и сън е една и съща. Мечтая си хората да са добри. Всички да са добри. Да изчезнат в един миг всички лоши помисли във всеки един човек, да не се изтребваме един друг, да нямае нужда от религия (неща, които да ни крепят в трудни моменти, щото ще няма трудни моменти)... Ей за такива все неизпълними неща си мечтая...В личен план - мечтая си за 2-3 дечиня (щото то това малко божия работа се оказва че е).

Коментар

Working...
                                X