Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За какво мечтаете?
Collapse
X
-
emdless4 написа:Immortal написа:В личен план - мечтая си за 2-3 дечиня (щото то това малко божия работа се оказва че е).Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Моята мечта е малка схлупена къщурка, с кладенец до нея, двор с райграс и ... СПОКОЙСТВИЕ. Къщурката и райграса са ОК, но нещо мобилните оператори ме налазиха и тамSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
as_novo написа:Мечтая най накрая да се оправи тая наша държава!Да имат някакво сигурно бъдеще децата ни!Да има край на бюрокращини и корупция!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Аз си мечтая за здраве на мен, близките ми и всички хора, който познавам...И за каминка пукаща сухи дръвца в тиха зимна вечер и 50грама джак или джони с 2 ледчета в ниска чаша. И спрян телевизор. Може и тиха музичка, Флойд например, ама тихо - да си чувам дръвцата...Па и от едно ново Браво в гаража не се отказвам, ама да мога да си го позволя, не да ми е подарък.Живот и здраве тази зима ще си изпълня втората мечта, а първата оставям на господ. Пък третата може да бъде само плод на много последователност.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
GTipo написа:as_novo написа:Мечтая най накрая да се оправи тая наша държава!Да имат някакво сигурно бъдеще децата ни!Да има край на бюрокращини и корупция!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар