Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За какво мечтаете?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    kiro_of_the_day написа:
    За мир по света и разбирателство между хората.
    Кире, ти си готов за Мис Свят Моята мечта е... мда... май не се сещам. Ай стига бе, станал съм човек без мечти! По принцип не обичам много да мечтая за неща, които никога не бих могъл да имам. Обикновено имам по-скоро цели, отколкото мечти - и малко по-малко си ги сбъдвам.А мечтите би трябвало да са недостижими - нали затова в повечето езици думата за мечта и сън е една и съща. Мечтая си хората да са добри. Всички да са добри. Да изчезнат в един миг всички лоши помисли във всеки един човек, да не се изтребваме един друг, да нямае нужда от религия (неща, които да ни крепят в трудни моменти, щото ще няма трудни моменти)... Ей за такива все неизпълними неща си мечтая...В личен план - мечтая си за 2-3 дечиня (щото то това малко божия работа се оказва че е).
    Море, май и ти си готов за мис Свят!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Immortal написа:
      В личен план - мечтая си за 2-3 дечиня (щото то това малко божия работа се оказва че е).
      е да, и аз трябва да добавя същото

Коментар

Мечтая за свободно време - да правя каквото искам когато искам Не да вися по цял ден пред компа
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Re: За какво мечтаете?

За развите на бизнеса ми За диверсифициран и сигурен доход. за запазена дизелова кола хечбек с тих интериор нисък разход и достатъчно мощност, която да има ниски разходи за поддръжка и да няма нужда от каско.за щастливо семейство за здраве
          Bravo GT 1.8

Коментар

emdless4 написа:
            Immortal написа:
            В личен план - мечтая си за 2-3 дечиня (щото то това малко божия работа се оказва че е).
            е да, и аз трябва да добавя същото
            Такааааа и една от моите мечти е такава. Трудна работа ще дойде ей......
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Моята мечта е малка схлупена къщурка, с кладенец до нея, двор с райграс и ... СПОКОЙСТВИЕ. Къщурката и райграса са ОК, но нещо мобилните оператори ме налазиха и там
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Абе ние май се събрахме мераклии достатъчни за едно селце спокойно хехе...

Коментар

Е като сте свикнали на динамичен живот, не смятате ли че бързо ще ви писне от спокойствието. Поне на мен ми писва на 3-тия ден.

Коментар

mitakkk написа:
                    Е като сте свикнали на динамичен живот, не смятате ли че бързо ще ви писне от спокойствието. Поне на мен ми писва на 3-тия ден.
                    като ти писне винаги може да се обадиш на 1-2 приятели, които да дойдат с 2-3 бутилки и край на спокойствието

Коментар

Мечтая най накрая да се оправи тая наша държава!Да имат някакво сигурно бъдеще децата ни!Да има край на бюрокращини и корупция!
                      FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
                      FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

as_novo написа:
                        Мечтая най накрая да се оправи тая наша държава!Да имат някакво сигурно бъдеще децата ни!Да има край на бюрокращини и корупция!
                        Къде е ауди-то? Чувал съм и баба ми да разправя "Да се изучиш, чедо, че да те вземат у чужбина на работа, че твоите деца поне да са щастливи".Мечтая си да няма кал и мръсотия по улиците, както вчера Слави каза, цитирайки кмета, "ако искате да няма и кучета, буклуци и тн, преместете се във Виена". В момента мечтата ми е за висок планински връх, много сняг, достатъчно средства за поне месец, и дървена къща с камина, и достатъчно дърва. Прибавена платена отпуска от месец :D , и да изчезнат всички мобилни телефони. И да сме двама, което пък при мен не е лесно Останалото, както каза Immortal си е цел, и с времето човек си я постига.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз си мечтая за здраве на мен, близките ми и всички хора, който познавам...И за каминка пукаща сухи дръвца в тиха зимна вечер и 50грама джак или джони с 2 ледчета в ниска чаша. И спрян телевизор. Може и тиха музичка, Флойд например, ама тихо - да си чувам дръвцата...Па и от едно ново Браво в гаража не се отказвам, ама да мога да си го позволя, не да ми е подарък.Живот и здраве тази зима ще си изпълня втората мечта, а първата оставям на господ. Пък третата може да бъде само плод на много последователност.
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

GTipo написа:
                            as_novo написа:
                            И да сме двама, което пък при мен не е лесно Останалото, както каза Immortal си е цел, и с времето човек си я постига.
                            И това да сте двама също може да се препише към целите, според мен.
                            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

И това да сте двама също може да се препише към целите, според мен.
                              E то сам човек за никъде не е.

Коментар

Сам човек е за много места. Само, дето има някои моменти, в които...примерно настиваш в някой хотел без парно :D
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X