Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За какво мечтаете?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За какво мечтаете?

Моята мечта е до отида в Африка, и по-точно в Кения и Танзания, може и Зимбабве. Тъкмо гледах цените на екскирзиите - към 5000 лв се очертава 10 дневна екскурзия.

Аз мечтая за спокойствие....Не че съм депресивна личност или нещо такова...просто се преуморих последната година.

Коментар

Ами моята съкровена мечта започва от ранна детска възраст. Като малка в детската градина ни караха да спим следобедите, естествено никой не искаше (още по-малко аз). Един ден госпожата ни каза: затворете очички и си представете онова нещо което най-много искате да имате или направите..и ще заспинкате. Аз си затворих очите и си представих онова нещо, което единствено може да ми разтупка сърцето - кончета препускащи, различни цветове, с веещи се гриви, пръхтящи и вдигащи прах и шум на диви конски копита. Често, когато мислех за това и веднага заспивах и ги сънувах, а сънищата са по-реални и от реалността (това заради хиперфункцията на мозъка по време на REM :D ) Заспивах с надеждата да ги видя отново. Когато започнах да се занимавам с рисуване, предимно изобразявах коне...четях за коне, събирам фигурки на коне, снимки списания за коне, абсолютно всичко. Започнах да ходя на езда и се докоснах до мечтата си. Все пак се надявам някой ден да видя истински диви коне, дори за секунди
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Моята мечта е да си купя феррари енцо последен модел
        Subaru B9 tribeca 3.0
        Peugeot 307 04
        Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Нали ги видя днес Фераритата, че не струват, така че спокойно можеш друга мечта да си измислиш
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Преди няколко години имах удоволствието да мина през Австрииските Алпи....та мечтая си за една малка виличка там и много спокойствие.Нещо като Явор
            Ползвайте мигачи!
            Sometimes I feel like screaming

Коментар

За спокойствие си мечтая, за спокойствие.
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Снощи сбъднах една своя мечта... Абе много високи цели си поставяте, просто започнете от началото и следвайте схемата, която сте начертали

Коментар

ilkoD написа:
                  Снощи сбъднах една своя мечта... Абе много високи цели си поставяте, просто започнете от началото и следвайте схемата, която сте начертали
                  Аз също си пожелавам спокойствие, като за начало мисля да се задоволя само с... мързел

Коментар

Спокойна удобна къща в хубаво уредено село в полите на планината, чист въздух, приятни комшии, зелена трева на която да отраснат децата, снежни зими, сухи наденици, тежко винце (чаша, не повече), някое странно хоби...ей такива неща.За съжаление не мисля че в България е възможно.

Коментар

Моята мечта е да си купя едно камаро кабрио или нешо такова по възможност. Да се яхна на него и да обиколя целия свят. Най-вече искам да посетя Индия и Африка. Също много искам да покарам по безкрайните пътища на Австралия. Искам с мен да има само 1 човек и се надявам скоро да го намеря
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Мечтая за спокойствие и аз Искам да има повече разбиране между хората.Искам да виждам повече усмивки по лицата всеки ден.Но истински, а не престорени!Искам хората да спрат да се ръководят от глупавото си его и безграничната си алчност.Искам хората да не се мразят толкова много.Неприязън към заобикалящия свят се усеща от всеки втори, който срещам.Защо?Всеки може да мрази, но много малко хора имат волята, желанието и способността да се изправят срещу това, което не харесват.Слабите си мълчат и насаждат напрежение и злоба у останалите.Това е свещена глупост.Искам хората да спрат да мислят само за материални неща.Какво от тях ще отнесат в гроба си?Какво?И не на последно място искам да усещам повече радост и любов в душите на хората.Помните ли кога е бил последният ви весел и спокоен ден?Не помните или си спомняте смътно, защото всички сме увлечени от безумното ежедневие и не правим нищо по въпроса това да се промени...Искам и още много други неща, но ако горните се осъществят обещавам да се задоволя само с тях
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

ейййй какви пенсионери сте станали ,спокойствие та спокойствие ,аз си мечатя да имам барабаните на жоро мамалев от оркестър без име и да ви таковам спокойствието
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

kiselo написа:
                            Моята мечта е да си купя едно камаро кабрио или нешо такова по възможност. Да се яхна на него и да обиколя целия свят. Най-вече искам да посетя Индия и Африка. Също много искам да покарам по безкрайните пътища на Австралия. Искам с мен да има само 1 човек и се надявам скоро да го намеря
                            Препоръчвам ти да гледаш ’By any means’ на Чарли Бурман, точно такова пътешествие прави за каквото мечтаеш. Намира се по торент тракерите, а и в момента мисля го дават по Нешънъл Джиографик в събота ако не се лъжа. Другите му пътешествия ’Long Way Round’, ’Long way down’ (с Йън Макгрегър на мотори около света и от Англия до Южна Африка) и ’Race to Dakar’ (участието на Бурман в Рали Дакар на мотор) също са много интересни. Всички могат да се намерят в Интернет.А ето на какво пътешествам аз

Коментар

Re: За какво мечтаете?

mitakkk написа:
                              Моята мечта е до отида в Африка, и по-точно в Кения и Танзания, може и Зимбабве. Тъкмо гледах цените на екскирзиите - към 5000 лв се очертава 10 дневна екскурзия.
                              добре си се ориентирал, след 1 година прекарана точно в тези две страни мога да ти похваля избора. :D ако имаш въпроси питай на ЛС, туристическите агенции взимат безбожно скъпо, за тия 5000 лв цял месец може да изкараш там иначеа аз в момента си мечтая за една вила на чист въздух, и за един Додж РАМ1500

Коментар

Working...
                              X