Моята мечта е до отида в Африка, и по-точно в Кения и Танзания, може и Зимбабве. Тъкмо гледах цените на екскирзиите - към 5000 лв се очертава 10 дневна екскурзия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За какво мечтаете?
Collapse
X
-
Явор Митев
Аз мечтая за спокойствие....Не че съм депресивна личност или нещо такова...просто се преуморих последната година.
-
Ами моята съкровена мечта започва от ранна детска възраст. Като малка в детската градина ни караха да спим следобедите, естествено никой не искаше (още по-малко аз). Един ден госпожата ни каза: затворете очички и си представете онова нещо което най-много искате да имате или направите..и ще заспинкате. Аз си затворих очите и си представих онова нещо, което единствено може да ми разтупка сърцето - кончета препускащи, различни цветове, с веещи се гриви, пръхтящи и вдигащи прах и шум на диви конски копита. Често, когато мислех за това и веднага заспивах и ги сънувах, а сънищата са по-реални и от реалността (това заради хиперфункцията на мозъка по време на REM :D ) Заспивах с надеждата да ги видя отново. Когато започнах да се занимавам с рисуване, предимно изобразявах коне...четях за коне, събирам фигурки на коне, снимки списания за коне, абсолютно всичко. Започнах да ходя на езда и се докоснах до мечтата си. Все пак се надявам някой ден да видя истински диви коне, дори за секундиEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Моята мечта е да си купя едно камаро кабрио или нешо такова по възможност. Да се яхна на него и да обиколя целия свят. Най-вече искам да посетя Индия и Африка. Също много искам да покарам по безкрайните пътища на Австралия. Искам с мен да има само 1 човек и се надявам скоро да го намеряRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Мечтая за спокойствие и аз Искам да има повече разбиране между хората.Искам да виждам повече усмивки по лицата всеки ден.Но истински, а не престорени!Искам хората да спрат да се ръководят от глупавото си его и безграничната си алчност.Искам хората да не се мразят толкова много.Неприязън към заобикалящия свят се усеща от всеки втори, който срещам.Защо?Всеки може да мрази, но много малко хора имат волята, желанието и способността да се изправят срещу това, което не харесват.Слабите си мълчат и насаждат напрежение и злоба у останалите.Това е свещена глупост.Искам хората да спрат да мислят само за материални неща.Какво от тях ще отнесат в гроба си?Какво?И не на последно място искам да усещам повече радост и любов в душите на хората.Помните ли кога е бил последният ви весел и спокоен ден?Не помните или си спомняте смътно, защото всички сме увлечени от безумното ежедневие и не правим нищо по въпроса това да се промени...Искам и още много други неща, но ако горните се осъществят обещавам да се задоволя само с тях== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
kiselo написа:Моята мечта е да си купя едно камаро кабрио или нешо такова по възможност. Да се яхна на него и да обиколя целия свят. Най-вече искам да посетя Индия и Африка. Също много искам да покарам по безкрайните пътища на Австралия. Искам с мен да има само 1 човек и се надявам скоро да го намеря
Коментар
-
Re: За какво мечтаете?
mitakkk написа:Моята мечта е до отида в Африка, и по-точно в Кения и Танзания, може и Зимбабве. Тъкмо гледах цените на екскирзиите - към 5000 лв се очертава 10 дневна екскурзия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар