Това ся обида ли е или напротив?!? И на кой ти напомням? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дойде му времето - търся едностаен или ателие/таван
Collapse
X
-
Как обида беее не ме стряскай така, ва работа съм А иначе ми напомняш за...мен и аз така от време на време, през повечето време изпадам в такива размисли, и ръся ей таквиз забавни нещаУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Колеги, добрата новина е, че се нанасям в собствен апартамент, който наемателите напускат, защото щяли да забегват нанякъде Така че, няма хазяи, няма наеми, и всяка инвестиция в апартамента ще си заслужава на 100% :D Сега, тъй като предстоят разни освежавания, да се допитам от компетентите - хола е с много готин гранитогрес, който обаче има нужда от циклене.Иска ми се също да пребоядисам хола и целия апартамент въобще. Какъв ви е съвета, кое да направя първо? - Боята или цикленето?ПС - някой дали цикли гранитогрес тукУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
gantcho написа:Вашите те изгониха ли По добре се ожени за някоя с апартамент - по-евтино ще ти излезе с тези наеми :D Поне на първо време деАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар