Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дойде му времето - търся едностаен или ателие/таван

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това ся обида ли е или напротив?!? И на кой ти напомням? :D
    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Как обида беее не ме стряскай така, ва работа съм А иначе ми напомняш за...мен и аз така от време на време, през повечето време изпадам в такива размисли, и ръся ей таквиз забавни неща
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Колеги, добрата новина е, че се нанасям в собствен апартамент, който наемателите напускат, защото щяли да забегват нанякъде Така че, няма хазяи, няма наеми, и всяка инвестиция в апартамента ще си заслужава на 100% :D Сега, тъй като предстоят разни освежавания, да се допитам от компетентите - хола е с много готин гранитогрес, който обаче има нужда от циклене.Иска ми се също да пребоядисам хола и целия апартамент въобще. Какъв ви е съвета, кое да направя първо? - Боята или цикленето?ПС - някой дали цикли гранитогрес тук
        Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

gantcho написа:
          Вашите те изгониха ли По добре се ожени за някоя с апартамент - по-евтино ще ти излезе с тези наеми :D Поне на първо време де
          Man, ти сигурен ли си в това? Не подвеждай човека така лошо!
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Въхххх
            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Working...
            X