Колеги, след като с караваната не ми се получиха нещата (питайте Райфайзен за измишльотините им) осъзнах, че всъщност всичкия ми тоя напън е провокиран от едно единствено нещо - време ми е да се изнасям от гнездото :D Съответно, започвам да търся да наема едностаен или ателие-таван, задължително с баня. От София съм, така че ако някой съфорумец може да предложи нещо - насреща съм.Нямам претенции относно обзавеждане - истината е че не си падам много по мебелите, но ако има някоя и друга печка или хладилник няма лошо Очаквам вашите оферти, като се надявам някой от вас да има нещо за мен, защото взаимопомщта и човечността във форума са нещо, в което съм се убедил вече :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дойде му времето - търся едностаен или ателие/таван
Collapse
X
-
колега, като ти слушам приказките ми се струва, че нямаш никакви изисквания. не е добре тва сега сигурно си развълнуван и най-важното е да се махнеш от вашите, ама не се бутай в такива коптори- щом главното ти изискване е да има баня)) ще съжаляваш. второ, хазяйте обикновенно са кофти типове и ще ти правят проблеми за елементарни неща, за които никога не си си представял. не на последно място- квартирите много ги обират. как надушват, че си на квартира не знам, хазяйте ли имат пръст... не мога да кажа... моя съвет е имай повечко изисквания.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Благодаря ви за съветите, принципно имам вече нещо предвид, напълно е обзаведено и на мн добра цена.За банята, казах като изискване заради ателието не ми трябва без баня Та все пак благодаря, за съветите, по принцип ситуацията е малко сложна иначе имаме апартаменти.Нашите не са ме изгонили, дори майка ми е малко нооо няма как на 23 години съм и ми е време... :DУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Майтапът си е майтап, колега, но по принцип приветствам решението ти за самостоятелност Щом си на 23 и си завършил и си вадиш хляба - това е правилният път. Защото познавам доста хора, които си стоят при техните до 30-35 години и после пък по навик си остават завинаги. И не се и женят по този повод, щото след една възраст човек почва да се мъчи да избягва радикалните промени в живота си. Good luck!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Много ви благодаря за подкрепата Още малко, и завършването ще е факт Може би иначе за хляба - от първи курс си свикнах на работа, пък и такива са времената Още веднъж ви благодаря и дано скоро постна снимки...свестни ми се виждат хората, пък да видим :DУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Боже! Да не си луд! Аз ако бях на тебе щах да отлагам до последно...и даже малко след това! Няма нищо по-хубаво от това да се събудиш сутрин и мама да ти е направила кафето + 2 препечени филийки с масло и конфитюр от ягоди! Или банички...или кифлички! Ами кой ще ти глади ризите?!? А кой ще ти пере чорапите! Знаеш ли колко е гадно като установиш сутрин, че нямаш чисти! Мисията на майките е да те държат преял и доволен. Осъзнай се докато е време, още си малък, изкарай поне до 30-33. И не си въобразявай, че някоя знойна девойка ще ги върши тези работи! Те са за други неща. Но не и когато ги боли главата. Няма да се усетиш как ще почне да те праща в 22 часа до денонощния за нещо сладко! Ужас! Няма да можеш да се разминеш в коридидора от козметика, чехли и др. такива. А в банята-навсякъде дамски душгелове, четки за коса и кремове с екстракт от краставици...няма къде да си оставиш вестника! Ще страдаш дълго докато свикнеш...после ще е късно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 :DFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Това е една много конкретна гледна точка....На мен никой не ми прави кафе или ми пържи филиики, за прането си има пералня..а за блъскането с козметика съм свикнал, защото си имам домашен любимец - сестра и постоянно съм зарит от козметика и дрехи, даже няма почти място за моите дрехи и обувки...Винаги можеш да се прибереш вкъщи да си хапнеш, да си поговориш за Родителите.. но живеейки на друго място, вече си по... абе узрял как да го кажа.. по-хубаво е, и аз мисля в скоро време да постъпя по същия начин, само да завърша(Стискайте палци тази година, че с този държавен изпит ) и да се захвана за някой стабилна работа дай БожеA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Няколко съвета от мен като опитен квартираджия вече 6 години си живея така. Живях със и без съквартиранти. Живях на тавани в апартаменти и т.н Дори имам едно лято в каравана на морето. За мое щастие вече приключих с това. Като за начало обаче си подбирай квартирата по хазяите. Избягвай хора които мрънкат не говорят с факти и не са сигурни какво е ставало с жилището им. Задължително искай да подпишеш договор за наем. Колкото и да е фиктивен той може да се окаже решаващ при евентуален проблем. Постоянството е най-големия плюс при търсенето на квартира стига да имаш нужното време. Последната квартира в която живях аз примерно беше ново строителство /блока е на 1год./ с всички изолации ПВЦ дограма, ламиниран паркет, перфектна кухня и една тераска. Апартамента се състоеше от дневен тракт коридор спалня и голяма баня с тоалетна.2-ри етаж. И най-важното в ЦЕНТЪРА на Варна на 2 мин от операта. Нямаше никакви мебели освен кухненските шкафове, но аз си имах такива. На всичкото отгоре наема ми беше 250лв. Да, не се шегувам е в началото (3-4 месеца) беше 400 и по коледа го намали на 250. Кой казва, че не стават чудесаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Значи, тук ситуацията е следната - за момента няма кой да ми пречи, знойни хубавици...знам за какво са...да им напукам шамарите да слезнат на земята да не говорим, че на последната с такъв кеф и направих закуска в леглото, че просто не можеш да си представиш истината е, че си падам по такива работи.Колкото до квартирата, ново строителство е и е напълно обзаведена. За сега, собственичката изглежда свястна, пък ще видим Иначе Stoyan_68 точно поради факта, че все я майка я баба ще ми се бърка, и ще ме пита дали не съм гладен, точно поради това изчезвам :PВладе, на теб ти стискам яко палци, че поне ти да се дипломирашУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Имаше един лаф от "Всички обичат Реймънд" - "Родителите трябва да живеят толкова близо, че да могат да идват само веднъж в месеца и толкова близо, че когато дойдат да не им се налага да остават да нощуват." Много правилно рвшение според мен - време ти е. Няма да ти е лесно предполагам, но пък кое е?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
viktorson написа:...да не говорим, че на последната с такъв кеф и направих закуска в леглото, че просто не можеш да си представиш истината е, че си падам по такива работи.viktorson написа:Иначе Stoyan_68 точно поради факта, че все я майка я баба ще ми се бърка, и ще ме пита дали не съм гладен, точно поради това изчезвам :PFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:viktorson написа:...да не говорим, че на последната с такъв кеф и направих закуска в леглото, че просто не можеш да си представиш истината е, че си падам по такива работи.viktorson написа:Иначе Stoyan_68 точно поради факта, че все я майка я баба ще ми се бърка, и ще ме пита дали не съм гладен, точно поради това изчезвам :PУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар