infirm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с кофти паркиращ съсед
Collapse
X
-
Humppa
-
Humppa написа:infirm написа:...Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Humppa
Точно за това първо трябва да се говори. Големият проблем на хората е точно този - че са хора. Всеки със своята индивидуалност и начин на мислене.
Коментар
-
infirm някой предложения са много оригинални, ама все пак са много груби, макар че това с подпирането на колелата от единия край може и да го пробвам.bubachko щом викаш, че се занимаваш с такива рекламни материали, дали можеш да ми направиш някоя друга лепенка, не искам да е голяма, а просто да се сваля трудно. Ако си съгласен може да се разберем колко ще струва на лични.За малко да забравя ето една снимка, не е много добро качество, но се вижда все пак пресечката. С червено съм отбелязал къде спира въпросният. Сами преценете дали може лесно да се излезе. Другата седмица ще снимам и отстрани, за да видите коя кола бива запушена на 100%. Ако можете да си го представите, това е колата която спира пред джипа.http://media.snimka.bg/2540/011335222-big.jpg"Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
-
С извинение пред всички, ама да *** и боклука да ***. Тук мога да преброя поне 5 коли, без тази пред джипа, които остават запушени. Джипа донякъде също има вина, защото оня може да каже че джипа го е нямало, когато той е паркирал. Но ако на мен ми се случи, викам полицията и въобще няма да ми мигне окото Но не бих му рязал гуми, или нещо друго гадно по колата.Издебни когато наистина няма начин да излезеш, дори и с 10 маневри, и ги викни
Коментар
-
Качвам го горе тука на пъта за Лъки и ке му го турим анално После, че пита дзъркелите оти са му таквизMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
В събота вечерта тези които минаваха по "Гладстон" с изумление гледаха как една кафява Мареа е закачила с въже сиво БМВ 316 и го сурка по улицата.Колега, аз оня ден така си реших проблема. Просто не ми издържаха нервите. Жена ми каза, че е имала чувството, че ако собственика на колата е бил там в този момент съм щял да го убия Тоя идиот ако пак спре така, че да заема три места, пак ще го дръпна Писна ми вече...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
u_bo
-
Оги принципно там не спира тоя джип и остава малко повече място отстрани ама все пак повечето коли остават супер затруднени с излизането или директно запушени. То до сега някой да го е издърпал или да му е спукал гумите, ама на никой не му се е налагало да излиза по това време вечер. Значи чакам пак да ме запуши и викам кат. А какви може да са последиците за мен ако ги викна и като дойдат се окаже, че мога да изляза с малко повече въртене?Пък ако не стане с кат, сега си търся стоманено въже"Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар