здравейте колеги,от много време не съм имал време за форуми и време за губене, та днес вече съм на работа и реших да пусна една темичка в която да се похваля, колко много неща ми се случиха.Като за начало започнах един ремонт в нас, който го правя съвсем сам без абсолютно никакви майстори, ще постна и снимки какво свърших и от къде почнах. Самия ремонт се наложи заради очакваната принцеса, която трябваше да се появи на бял свят началото на март, НО един месец по рано на 09.02.09 Силвия реши, че трябва да излезе и да даде яко зор на баща си. Та за една седмица приключих ремонта на къщата и направих леглото и, като на всичко аз съм му дизайнер, проектант и изпълнител. Когато бебето се роди, още нямаше легло, но с голямата помощ на баща ми успяхме да замажем, боядисаме и сглобим леглото. Беше голяма лудница. За да е още по весело имахме и церемоня по дипломирането ми, та ми изгубиха един ден в снимки и церемонии, но пък беше супер яко. На моето дипломиране успях да дипломирам и нашето момче Крум/Kiler4o, което миналата година беше абитурент , таз година абсулвент . И за да е още по-весело се наложи да си преместиме и офиса, та през това време местих и офис, зглобявах мебели в новия офис, пренареждане, откриване на всичко кое къде е.... абе голяма веселба, но чак тези дни успявам да седна на компютър по-спокойно. През това време се роди малката ни дъщеричка, аз дремех и по цял ден в болницата за някакви новини, после уж всичко беше наред, пък изведнъж се оказа, че сме на системи, на антибиотици.... тъкмо се зарадва човек и нещо все се намира да го шамароса. Добре че всичко протече много добре и Силвия се излекува много бързо, като според докторите това се дължи на по-ранното раждане. Явно ще си имаме едно водолейче с характер. За капак на всичко е толкова красива и хубава и кротка, че въобще не ми се слиза до офиса да работя. Все пак парите взеха да свършват и сега съм на бюрото си във все още разхвърляния офис и пиша тази тема, а си мисля колко по-рано да се прибера. Ами горе долу туй то, надявам се да имам време да помагам и тук на колегите както преди. а сега малко снимки:това е кухнята преди: пожелавам на всички толкова много радости на куп!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте, да се похваля какво правихме през изминалия месец
Collapse
X
-
Здравейте, да се похваля какво правихме през изминалия месец
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Браво Емо! Браво! Чудеса правиш човек! А това малко-голямо чудо дето е на възглавницата - да Ви е живо и здраво! Наздраве и довечера да знаеш че ще пия една ракия специално за Ваше здраве!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Киро... да знаеш, че и аз ще пия една ракия да не си сам!СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Re: Здравейте, да се похваля какво правихме през изминалия м
phoenix написа:Ами горе долу туй то, надявам се да имам време да помагам и тук на колегите както преди.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Честито колега. Да си ни жив и здрав...И да слушаш малката принцеска. Страшни са момиченцата - така ни обсебват, че не е истина. Много работа си свършил, но когато човек има стимул и хъс - планини повдига.ПС: С Крум сме комшии и го разпознах по стикера на пунтото му. Знам, че учи във Варна, но не съм го виждал отдавна. В деня в, който се запознах с него си купих Бравата ( преди 7 месеца), но скоро не съм го засичал...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
phoenix написа:Киро... да знаеш, че и аз ще пия една ракия да не си сам!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Евала колега че си се нал да праиш ремонт точно когато чакаш бебе Да ти е живо и здраво бебенцето и да му направите братче или сестриче.Ако не е таина колко горе доло струваше тази пълна промяна на къщата?Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
браво колега за ремонта,на голем сандвич си бил,честито за малката Силв,мн.мн.здаве,и аз имам една малка кукла в къщи на близо месец и полвина,поздрави от кака Ивона,и аз покрай раждането бех на педали,на работа,в къщи дойскарване на мебелите и креватчето и за капак раждането бе на 180км.от тук Плевен и поне 4 пъти ела си варни се,ма покрай хубавите случки има и трудности пак и за по-лесно помнене.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар