Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Kарфур" и "Кауфланд" с цени от Татово в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На това залагат големите вериги. Те ще сложат 1 стотинка надценка на банана и ще проадват по 20 000 и ще правят пари, докато българина ще продава банана с 100% надценка и ще продаде 5 банана... .
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
    -------------------------------------
    1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

VESKO_SZ написа:
      Всяко чудо за 3 дни ,са казали хората.Аз обичам да си пазарувам в МЕТРО и нищо не може да ме накара да си променя навика ,поне за сега.Била ,Пикадили,Европа,Кауфланд и други са се ментета и то големи!
      То пък нали в Метро всичко е от истинско по-истинско...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

infirm написа:
        На това залагат големите вериги. Те ще сложат 1 стотинка надценка на банана и ще проадват по 20 000 и ще правят пари, докато българина ще продава банана с 100% надценка и ще продаде 5 банана... .
        Ами това не са реални цени, а дъмпингови, конкурентни цени за зарибявка. Скоро ще се откажат, защото тези цени не им носят никаква печалба.Изкупната цена на кило мляко колко е? Да кажем - 40 стотинки. Как може тогава, 1 кофичка изкупено, преработено, доставено кисело мляко, минало през няколко търговци, да струва 19 стотинки? Освен ако не се състои предимно от палмово олио, в който случай и без това по-добре настрана от него
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Колеги, не се подвеждайте по смешно ниските цени в тези вериги магазини. Ние в Ямбол си и маме "Кауфланд" от три години. Когато магазина отвори врати за 2-3 седмици се върнахме в годините на Тато. Цените си бяха абсолютно дъмпингови, но какво от това - който си напазарува беше безкрайно щастлив и си мислеше точно това, което чета и в предните постове - "Значи можело да се продава на такива цени, пък другите магазини ни дерат" Да, ама не. "Кауфланд" си работеше на приемлива загуба, бълха ги ухапала , че един месец ще загубят. Постепенно цените им се вдигнаха и в момента в Ямболския "Кауфланд" се продава например най-скъпото месо в града. Често се правят промоции, но това са на продукти с изтичащ срок на годност или на залежали по складовете - столчета, куфарчета, чаршафи и пр. Купувал съм и месо, зеленчуци и мляко на промоционални цени, но месото и зеленчуците не са съвсем пресни /за не бъде по-краен/, а от млякото се опитайте да направите айрян - отделя се от водата. А бе в общи линии пазарувайте ефтино докато можете, че морето хвърля пяна веднж на сто години...
          Peugeot 301
          Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

..

В момента при нас житото е 12 стотинки за килограм така че и 39 ст килограм брашно си е нормалне цена.

Коментар

А пък на шопити да ви кажа - големият строеж от другата страна на Царигр. шосе срещу Младост - 1, е Карфур ;

Коментар

venco67 написа:
                Колеги, не се подвеждайте по смешно ниските цени в тези вериги магазини. Ние в Ямбол си и маме "Кауфланд" от три години. Когато магазина отвори врати за 2-3 седмици се върнахме в годините на Тато. Цените си бяха абсолютно дъмпингови, но какво от това - който си напазарува беше безкрайно щастлив и си мислеше точно това, което чета и в предните постове - "Значи можело да се продава на такива цени, пък другите магазини ни дерат" Да, ама не. "Кауфланд" си работеше на приемлива загуба, бълха ги ухапала , че един месец ще загубят. Постепенно цените им се вдигнаха и в момента в Ямболския "Кауфланд" се продава например най-скъпото месо в града. Често се правят промоции, но това са на продукти с изтичащ срок на годност или на залежали по складовете - столчета, куфарчета, чаршафи и пр. Купувал съм и месо, зеленчуци и мляко на промоционални цени, но месото и зеленчуците не са съвсем пресни /за не бъде по-краен/, а от млякото се опитайте да направите айрян - отделя се от водата. А бе в общи линии пазарувайте ефтино докато можете, че морето хвърля пяна веднж на сто години...
                Далеч съм от мисълта, че това не е търговски трик, но когато наблизо са Карфур, Метро, Билла, родните Болеро, Сара и след година Лидъл няма как Кауфланд да не корегира цени и качество. Колега от В.Търново сподели, че в тяхната Билла бананите са 3,60 - питам се тогава какво е накарало нашата Билла да свали цитруса до 0,90 лв. - мисля, че конкуренцията. Надали ще се върне времето на "споделените" цени. Просто Карфур има друга политика и съм убеден, че всеки магазин сам по себе си не струва нищо без някой да му диша във врата.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Карфур ще има и във Варна скоро. В мола зад автогарата ще имат мисля, че бяха 2 етажа. Знам от шефа на нашия Кауфланд , че Карфур са без конкуренция. Поне той беше доста впечатлен от магазина им в Букурещ.
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Ейсега ходих до едно от кварталните магазинчета, тъкмо бях прочел тази тема в началото и гледам пред бананите цена от 3.70 лв. , даже попитах и продавачката дали тази цена е за бананите. Мислех дори да спомена тези цени за които вие говорите тук, но тя жената няма вина за цените в магазина и се отказах.

Коментар

Криза ли криза елате да водите няма свободно място на паркига на Карфур имало криза цял Бургас беше се събрал в този магазин вчера на касите опашки по 30 човека на каса лудница.А иначе е доста ефтино дори съмнително ефтино според мен.
                      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

От Карфур във Франция съм пазарувал евтина водка и евтин салам. Употребих ги с мерак и неудовлетворение.От ЛИДЪЛ в Италия си взех бири по 35 цента. Няма да повторя. Хубавото струва пари. И тук ще е същото.
                        Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                        Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                        Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                        Ex: Brava 1.6 1997
                        Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Аз като бях в братска румъния в плоещ - малък град ,ама си имат била кауфланд метро и карфур и ги обиколихме без метро и била.Карфура беше по-хубав отвътре и по зареден и съответно и по-скъпТака ще стане и тук предполагам....
                          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

В счетоводната политика на Кауфланд има заложени пари,които трябва да се изгубят именно заради тези промоции и ниски цени,което е с цел да се привлекат клиенти и да фалират малките магазини.
                            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Аз пък очаквам да пуснат скоро гуми и масло в Карфур... Щото маслото ще е по 1лв/литъра, а гумите по 5лв./бройката...И без това имам приятели в Бургас - поне да има и "далавера" в разходката...
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Това, колеги, се нарича конкуренция, и сваля цените на продуктите. В момента в България цените са изключително надути, особено в малките квартални магазинчета, в които хигиената е на никакво ниво, и аз приветствам с 2 ръце закриването им. Вярно е, че качеството иска пари, но в България много хора нямат пари, затова не търсят и качество. Но те нямат избор, защото няма евтини продути, както е в цяла европа. Надявам се с влизането на тази верига да се появят тези евтини продукти, които, в много случаи са със задоволително качество.Колкото до Карфур-Букурещ - пазрувам по няколко пъти в годината и съм изключително доволна - цените са много добри, а качеството е без конкуренция е България. Надявам се, влизайки в Бългрия, да не се побългарят, защото българският манталитет е заразен.
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X