Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Kарфур" и "Кауфланд" с цени от Татово в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

spark написа:
    Това е практика първите 1-2 седмици да има промоции "до изчерпване на количествата", те пенсионерите ги изчерпват бързо.Но и Кауфланд и Карфур обещават ниски цени, а Метро с ужасно бедния си асортимент и особено Била хич не ги чака добро бъдеще...
    Такава беше практиката досега. Сега в "малко" по-различните икономически условия, току виж станало за постоянно. Всеки ще се бори със зъби и нокти за клиенти. А Била и Метро не ги мисли, да му мислят малките магазинчета.
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

mnpenchev написа:
      Боро, луд си да купуваш нещо от технополис, всичко им е адски надуто.
      Ето това сладурче купихме за 1049лв от Технополис:http://www.technomarket.bg/product_d..._id=09040826В Техномаркет го нямаха в наличност, цената беше същата, но гледам леко се е покачила със 100лв за една седмица... уж криза ама хората вдигат цените хич не им пука.Вързах го към една стара щайга P4 3Ghz с wireless kb и mouse и си гледам MKV-та (е само 720p). Перфектен е и за монитор, картината в 1920х1080 през DVI->HDMI не трепка изобщо.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Още по темата в днешния брой на вестник Стандарт: :D Покрай млякото за 15 ст. изкупиха и табуреткитеНатискат веригите да свалят печалбите
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

ntodorov написа:
          Airfan написа:
          Къде се намира магазина Карфур в Бургас? На 17 и 18 април ще съм в Бургас и да се облажа и аз.
          Да, колегите са те ориентирали. Веднага след входа на Бургас от София - първото колело (пътя за Сл. Бряг). Има указателни табели. Магазина се пада зад Метро, няма как да не се види, но си приготви най-малко 3 "загубени" часа. Моите родители ( млади пенсионери ) са там от 9.00 часа и нямат намерение да излизат ( когато пиша е 11.00 ч., а гореописаните от мен цени са актуални + "замайващо" ниски цени на други продукти). Аз пристъпвам, защото със съпругата ми ще се пускаме в битката след 18.00 часа, но преди да се потопим в Карфур, ще наминем през Билла, защото там бананите са били вече 0,85 лв., а детето ми ги обожава. Някаква лудост е обзела всички мои познати, колеги, роднини. Еуфорията е голяма, а Кауфланд, Карфур и Билла се пукат по шевовете.
          Разчитам до 17 април народът да се е успокоил... Ти време за по бира имаш ли?

Коментар

Карфур, като първи магазин в България се изхвърли бая ( не без помоща на Кауфлан ) и лудницата стана пълна. До 4-5 дена няма да има бургазлия, който да не влезе в тези магазини. Паркинзите им са претъпкани, хората са обезумели и ...щастливи.ПС: Към 12.00ч. моите родители все още не бяха се упътили към касите И вече започвам да се притеснявам, че от 17.00ч. няма кой да поеме инициативата върху малката ми дъщеря за да се гмурнем с майка и в океана на абсурдните цени. Спарк и аз съм се ориентирал към такова ТВ и мисля, че днес ми е момента. Брат ми е доволен и то много ( той ме разболя)...Побърквам се, слънцето блесна, дланите ме засърбяха, полудях - днес ще хвърлям пари, много пари...Ех кризааа.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Airfan написа:
              ntodorov написа:
              Airfan написа:
              Къде се намира магазина Карфур в Бургас? На 17 и 18 април ще съм в Бургас и да се облажа и аз.
              Да, колегите са те ориентирали. Веднага след входа на Бургас от София - първото колело (пътя за Сл. Бряг). Има указателни табели. Магазина се пада зад Метро, няма как да не се види, но си приготви най-малко 3 "загубени" часа. Моите родители ( млади пенсионери ) са там от 9.00 часа и нямат намерение да излизат ( когато пиша е 11.00 ч., а гореописаните от мен цени са актуални + "замайващо" ниски цени на други продукти). Аз пристъпвам, защото със съпругата ми ще се пускаме в битката след 18.00 часа, но преди да се потопим в Карфур, ще наминем през Билла, защото там бананите са били вече 0,85 лв., а детето ми ги обожава. Някаква лудост е обзела всички мои познати, колеги, роднини. Еуфорията е голяма, а Кауфланд, Карфур и Билла се пукат по шевовете.
              Разчитам до 17 април народът да се е успокоил... Ти време за по бира имаш ли?
              Разбира се. Нека да се уточним предварително, защото работата ми е в Бургас, но често пътувам до Айтос, Карнобат, Приморско и М. Търново. Ще се радвам да се обадиш.
              A17DTС/S

Коментар

Внимавайте в Кауфланд като пазарувате. Наистина там всичко е най-евтино но има и доста..... развалени стоки с изтекъл срок на годност. Винаги проверявайте срока. Преди време купих 1 бутилка вино от там (за 4-5 лева май ) И като я отворих в нас виното беше сравнително хубаво... и как няма да е срока му беше изтекъл преди една година :D...
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                -------------------------------------
                1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

ходих в неделя на Кауфланд... ами 20 лв. не можах да изхарча... цените в Метро са по-тънки... не говорим за некои боклуци като мляко от 15 стотинки /от какво ли всъщност е направено???/ лудницата беше пълна, не можеш да влезнеш, на паркинга нема место, вътре се изсипала целата селения и айтоския балкан с дълбоките гащи... харесаха ми некои други атрактивни клиентки на магазина и толкова...п.п. баси - 3 кебапчета и хлебче за лев и седесе и нещо... и опашка... в Русе на Кауфланд и кучета не се навъртат...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

В Кауфланд знаят...колкото по-старо е виното толкова по-хубаво става. :D
                    A17DTС/S

Коментар

donnna написа:
                      ходих в неделя на Кауфланд... ами 20 лв. не можах да изхарча... цените в Метро са по-тънки... не говорим за некои боклуци като мляко от 15 стотинки /от какво ли всъщност е направено???/ лудницата беше пълна, не можеш да влезнеш, на паркинга нема место, вътре се изсипала целата селения и айтоския балкан с дълбоките гащи... харесаха ми некои други атрактивни клиентки на магазина и толкова...п.п. баси - 3 кебапчета и хлебче за лев и седесе и нещо... и опашка... в Русе на Кауфланд и кучета не се навъртат...
                      Сигурно отдавна са влезли в кебапчетата...А иначе Кауфланд и на мен не ми хареса. Много си прав. Всички от долината на широките гащи се бяха изсипали миналата събота като ходих. Сега любопитството ми е насочено към Корфур и то не за друго, ами заради реакцията на другите хипермаркети. Надменното Метро и глезената Билла ще трябва да си сферяват по-често часовниците...Все пак чакаме и Лидъл ( дъщеричка на Корфур ). Лидъл закупиха два терена - в Изгрев по-малък и в Меден Рудник - по-големия. Ще става по-интересно.
                      A17DTС/S

Коментар

разбрах, че ше правят и трета Била в М.Р. п.п. Туй Карфура и аз съм му любопитен, ама сега дипля пачки и чекам да се размине лудницата все пак е най-голямата търговска верига в Европа и втора в света...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

пратете някой карфур и насам... къде софията. вчера за 20лв. напълних половин торба в била, хем половината неща, които купих не са нещо особено... някои неща бяха и "клевър" (да си купува никак не си струва...).
                          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Ееее стига бе мошенници преди час гледах в Билата при нас нама никакви промоции, бананите са по 3,60лв. Бахти яките промоции в Бургас, ние във ВТ кучета ни яли. Ще взема да разходя Фиат-чето утре до морцето
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                              Ееее стига бе мошенници преди час гледах в Билата при нас нама никакви промоции, бананите са по 3,60лв. Бахти яките промоции в Бургас, ние във ВТ кучета ни яли. Ще взема да разходя Фиат-чето утре до морцето
                              Tова ще трае докато един ден не седнат и не се разберат за цените. Практиката го е доказвала, но пък знае ли човек. Тези от Карфур си мажат пътя към други градове в БългарияПС: Помагайте от вси краища, защото по местно радио представителя на Карфур за България ( някой си с небългарско име ) каза, че продажбата на банани с цена от 0,90 лв е на печалба при условие, че 50 000 кг ( 50 тона) от тези плодове се продават за не повече от една седмица. Атрактивната цена на тези цитруси идвала и от близостта на Карфур с пристанище Бургас ( за другите магазини беше по-далече ) Портокалите са по левче вече. Ябълките са още лукс - 1.10 лв, но има и по 0,80 ст. Брашното паднало на 0,30 ст. за килограм...Абе битовизми малко, но какво да се прави всичко се върти около ядене и е...( цензура)
                              A17DTС/S

Коментар

Всяко чудо за 3 дни ,са казали хората.Аз обичам да си пазарувам в МЕТРО и нищо не може да ме накара да си променя навика ,поне за сега.Била ,Пикадили,Европа,Кауфланд и други са се ментета и то големи!

Коментар

Working...
                                X